Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי רכב חדש ועם מכירת הרכב הישן השארתי את המע' הישנה באוטו (קומפוננטים של דוטק, מגבר היפוניקס, וסאב ES300)

ברצוני להתחדש במע' חדשה - אני צריך המלצות לרכיבים, כי הידע שלי דליל בנושא הנ"ל.

התקציב שלי הוא בערך 3 אלף שקל פלוס מינוס. בנוסף, השירים שאני שומע הם בעיקר שחורה.

אני מעוניין לקבל המלצות לר"ד (הנוכחי זה אלפיין 9881 הישן, ללא USB.), קומפוננט, מגבר וסאב. יש חיווט.

תודה מראש.

Peugeot 206XS

פורסם
היי,

קניתי רכב חדש ועם מכירת הרכב הישן השארתי את המע' הישנה באוטו (קומפוננטים של דוטק, מגבר היפוניקס, וסאב ES300)

ברצוני להתחדש במע' חדשה - אני צריך המלצות לרכיבים, כי הידע שלי דליל בנושא הנ"ל.

התקציב שלי הוא בערך 3 אלף שקל פלוס מינוס. בנוסף, השירים שאני שומע הם בעיקר שחורה.

אני מעוניין לקבל המלצות לר"ד (הנוכחי זה אלפיין 9881 הישן, ללא USB.), קומפוננט, מגבר וסאב. יש חיווט.

תודה מראש.

עם מה אתה מגביר את הקומפוננט ? עם אותו מגבר של היפוניקס ? איתו אתה מגביר גם תסאב ?

אני האמת לא חולה בכלל על מורל, אבל קומפוננט זה עניין של טעם, לדוגמה שמעתי את ה MOREL ELATE ולא התלהבתי בכלל, אולם כששמעתי את ההרץ נפלתי מהרגליים, אז פה אתה צריך לשמוע ולהבחין מה יותר טוב לך ומה פחות, אני יכול להגיד לך שבמוזיקה שחורה ההרץ מעולים, אבל גם כאן יש פאקטור משמעותי שזה ההגברה. הייתי ממליץ לך פשוט להקשיב, לשבת ברכבים ופשוט להקשיב, ככה תוכל לדעת מה טוב בשבילך.

אתה מעוניין לבנות מערכת שלמה מתקציב של 3 אלף, אני מכבד את זה אבל אם אתה מכוון על מערכת ברמה הייתי ממליץ לך למכור את הציוד הנ"ל ולראות לאן להתקדם משם אחרי שבחנת מערכות אחרות.

בכל מקרה, אני מזמין אותך לשבת אצלי באוטו ולשמוע מוזיקה שחורה, אם תאהב תחשוב על מערכת דומה לשלי.

פורסם

את הציוד שהיה לי, השארתי ברכב שנמכר. מצטער אם הניסוח לא היה ברור.

אני מרוצה ממורל, כי היה לי אותם ברכב ויש אותם גם ל-2 חברים טובים.

יש אפשרות גם לקבל המלצות מיד 2 לרכיבים טובים, אין לי בעיה עם יד 2.

איזו מע' יש לך ברכב?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...