Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברשיון הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי את הרכב עם שנתיים ללא טסט, ולא עשינו העברת בעלות, עשיתי שיפוץ ועכשיו אני רוצה לעשות טסט אך אין לי רשיון חדש,

איך אני יכול להנפיק רשיון ולעשות טסט שהרכב לא על שמי ? אפשר במכון רישוי או רק משרד תחבורה ?

פורסם

לבקש רישיון חדש ממשרד הרישוי ,שולחים אותם בדואר לבעלים של הרכב, שהרכב אל שמו. ולגשת לטסט אם יפוי כוח (ת.ז) של הבעל הרכב.

פורסם

כל עוד לא עשיתם העברת בעלות הרכב לא על שמך ואף אחד במשרד הרישוי לא ידברו איתך.

כנ"ל לגבי העברת בעלות אלא אם הוא ילך לקונסוליה איפה שהוא נמצא ויחתום על כל מיני מסמכים.

פורסם

תתחיל מהעברת בעלות.

העברת בעלות לרכב ללא טסט מתבצעת במשרד הרישוי בלבד.

תדאג שהבעלים ישלח מישהו עם ייפוי כח בכתב + תעודת הזהות שלו להגיע איתך למשרד הרישוי.

אחרי שהרכב יהיה בבעלותך תפיק רשיון רכב חדש (תשלם משהו כמו 3 אגרות אם רשיון הרכב לא היה מוקפא) + אישור נסיעה זמני ל48 שעות, בצע ביטוח חובה וסע לטסט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...