Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בני עי"ש מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי חיפוש דירה באיזור ראשון - רחובות בסכום די נמוך החלטתי לשחק במשחק מה הכסף שלי יכול להשיג לי ב(השלם את שם אזור/ישוב) ולהפתעתי מסתבר שבבני עי"ש אפשר למצוא דברים מעניינים יחסית במחירים נמוכים. די מוזר בהתחשב שמדובר ביישוב שקרוב לגדרה ויבנה ולא כל כך רחוק מרחובות.

מישהו מכיר? מה הקץ'? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כל כך הרבה כתבות או מידע על הישוב.

תודה מראש,

אסף

פורסם

אם כבר הרחקת לכת לבני עי"ש אז אתה יכול גם להרשות לעצמך לחפש דירה ברמלה ולוד (אין לי שום דבר נגד רמלה ולוד)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא יודע מה קורה שם היום, אבל בתקופת הבנייה לפני כעשרים שנה זה היה יעד פופולרי למשפחות עולים שהתקרבו למיצוי סל הקליטה, אולי בגלל זה המחירים נמוכים עד היום. לאו דווקא בגלל מוצאם כמובן, אלא פשוט משום שדמוגרפית מעולם לא היה ליישוב הזה את התדמית הסקסית של "זוגות צעירים" ו"אנשי קבע", שתי פיקציות שהפכו לשם דבר בכלכלת הנדל"ן הישראלית.

פורסם
בני עייש נמצאת בקרבה לבזיס חצור והרעש של ההמראות והנחיתות של ה-f16 ישמע טוב טוב.

נכון מאוד. עשיתי מילואים מספר פעמים בבסיס חצור, וגם בשעות הקטנות של הלילה ממריאים שם כל מיני מטוסי קרב, ולא אחד, אלא 3-4...

כנראה בגלל זה יש שם מחירים טובים...

כשאני עובר כביש ליד בני עי"ש דווקא רואים בתים יפים עם גינות פרטיות נחמדות, אבל אני מניח שרעש המטוסים הוא הגורם הבעייתי במקום הזה.

בסיס חצור ממש, אבל ממש, קרוב לשם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

היה יישוב תימני בעברו, כיום גרים בו עולי ברית המועצות.

מומלץ גם לבדוק מחירים בגן יבנה, יישוב סמוך עם איכות חיים גבוהה יותר ואוכלוסיה מתפתחת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבעיה באיזורים האלה, שיש המון פריצות.

קח לתשומת ליבך, בתור מתנדב במשטרה אני זוכר הרבה קריאות.

בסיס חצור יותר קרוב אלי מאשר לבני עייש ולמטוסים מתרגלים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה שנהג לילה אמר...

אוכלוסיה "לא משהו" ורעש מטוסים (לא שברחובות אין רעש מטוסים).

מה עם יבנה\גן יבנה\אשדוד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רעש של תרנגולים. מה עם בת ים חולון פרדסיה פרדס חנה כרכור?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היישוב נמצא בדרך למטה קרסו והבונדד של סמל"ת.

כל פעם שאני עובר דרכו אני מתרשם מעזובה כללית ומהזנחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה לכל מי שענה.

אני ואשתי מחפשים דירה כבר קרוב לשלושה חודשים. אבא שלי עוזר כמה שהוא יכול ואני אסיר תודה על כך אבל בסופו של דבר יש רק את החסכונות שלנו שקרובים ל 300,000 ש"ח (אחרי שהשארנו עוד קצת בצד למקרה חירום).

חיפשנו דירה באזור ראשון כי המשפחות שלנו משם בסביבות ה 850,000. אנחנו לא מפונקים והכוונה היתה למצוא דירת 3 חדרים בבניין ישן קומה רביעית בלי מעלית (זה מה שנכנס בתקציב). חיפשנו משהו לא הרוס מידי וסביר שאפשר לעשות שפכטל וצבע ולהיכנס ולגור ישר. באופן מוזר הדירה הראשונה שראינו היתה גם באזור טוב ועמדה בכל הקריטריונים. כמובן שלא קונים את הדירה הראשונה שרואים אז ראינו עוד מקומות ופספסנו את הדירה.

המשכנו וראינו עוד דירות באזור שכונת רמב"ם בראשון הכל בקצה העליון של התקציב ואפילו קצת מעבר. עמדנו לסגור על דירה מסויימת והמוכר החליט שהוא לא מוכר. שאר הדירות שראינו עברו "התאמות" והוסיפו חדר באמצע הסלון ועוד כל מיני שינויים מוזרים.

ראינו עוד כמה דירות ברחובות. המחירים אותם מחירים כמו ראשון (בצורה מוזרה ולא מובנת). הבעייה ברחובות שאין תמ"א 38 באופק. וכל המוכרים בטוחים שממש מחר תהיה מעלית בבנין ומרפסת שמש והמחירים בשמיים. עוד בעייה ברחובות היא שזו עיר של הפכים. לדוגמה קריית משה והשכונות החדשות ממול. אותו הדבר לגבי אושיות וכפר גבירול וגם שכונת מילצ'ן. העיר קטנה אבל במרחק של רחוב אחד מהשני יש פערים ענקיים מבחינת האוכלוסיה וגם במחירים. גם יש הרבה איזורים חרדים ומתחרדים.

הסתכלתי גם על יבנה וגדרה אבל לא ראיתי הבדל משמעותי במחירים.

סתם מסקרנות הסתכלתי על בני עי"ש ויש שם דירות בנות 15 שנה עם 50 מטר מרפסת ב 750000. יש שם עוד כל מיני "מציאות" וסקרן אותי למה.

פורסם

מחזק את מי שמעליי ומוסיף שבנוסף לבסיס שאני מכיר אותו אישית ;) (רעש באמת בלתי נסבל של מטוסים לישובים הסמוכים) גם בעיה קשה של תחבורה ציבורית (אם זה משנה לך כמובן) ואוכלוסייה ממש בעייתית בקרבתו (או במילה אחרת בני דודים שכל הזמן עוברים באזור).

Miata ND2

• תוכן חדש...