Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 2005 אוטומט מנורה צ'ק דלוקה =תקלה 701 = בעיה בממיר של ההילוכים

meni18
שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

כיומיים אחרי שקניתי סובארו אימפרזה 2005

נדלקה לי המנורה הכתומה של הצ'ק ברכב

נכנסתי למוסך שהפנה אותי הסוחר רכב שקניתי דרכו את הרכב,

הוא בדק ואמר שזה תקלה 701 שזה אומר משהו שקשור לאורות ברקסים,

כיבה לי את המנורה ואמר שהכל בסדר, כמובן שהמנורה נדלקה בחזרה אחרי יומיים..

שוב הלכתי אליו וכמובן ששוב הוא מרח אותי..

עברו כמה חודשים ונכנסתי לחשמל רכב להחליף מנורה שנשרפה (אצל אדם אמין מאוד)

וביקשתי שיבדוק לי גם מדוע המנורה של הצ'ק דולקת

לאחר בדיקה אומר לי המוסכניק שזה תקלה 701 אבל זה בכלל בעיה שקשורה לממיר (או לחיישן אני לא זוכר בדיוק )

של ההילוכים.

הוא לא גבה תשלום על הבדיקה וגם אמר שהוא לא מטפל בדברים כאלה.

האם אתם יודעים מה המשמעות של התקלה הזאת? האם זה ממיר שחשוב לטפל בו? והאם הוא יגרום לי לא לעבור טסט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה רבה

דבר שני שאתה אומר תבדוק מה אתה מתכוון? איך איך אפשר לבדוק דבר כזה? איזה סוג מוסך מטפל בזה?

כל מוסך של גירים מיומן מכיר את התקלה הזו. יצא לי להיתקל מספר פעמים בקוד תקלה הזה בסוג רכב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

זו תקלה הקשורה למערכת הגיר האוטומטי והממיר שעליו דיברו הוא ממיר המומנט ולא הממיר הקטליטי שגם הוא מדליק את נורת ה-check engine כשאינו מספיק יעיל ובשל כך הרכב נכשל בטסט.

על מנת לאבחן את התקלה ברכבך מומלץ לגשת למרכז שירות ברשת סובארו המכיר את הגיר האוטומטי של הרכב הנ"ל מקרוב, שם מחשב האבחון של סובארו נותן לא רק את קוד התקלה אלא גם נתונים רבים נוספים העוזרים לבעל המקצוע לאבחן בדיוק את התקלה. החל מחיישן לא תקין ועד גיר הזקוק לשיפוץ/החלפה.

אייל מסובארו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...