Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סוףסוף היה לי קצת זמן לשבת על הניקוי, ריפודים בהירים זה דיי סיוט ואחרי הזנחה של דיי הרבה זמן הם נראו נורא, שומניים, שחורים ועייפים.

ניסיתי לקרוא הרבה על קיטוריות וכו ולראות איך כדאי, אבל בסופו של דבר החלטי ללכת על הדרך "הפשוטה" :

+Chemical Guys All Clean בדילול אגרסיבי של 1:7, מברשת ניקוי עדינה וגדולה, והרבה מטליות מיקרו פייבר.

אחרי שני מעברים התוצאות ממש מפתיעות, ובקרוב מקווה שיהיה לי הזמן לעבור על כל הרכב (המושבים במצב זוועתי לא פחות), לצערי התמונות לא באיכות מדהימה.

לפני :

Untitled.jpg

אחרי :

IMG_3917.jpg IMG_3916.jpg

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תוצאות מעולול,מה כוונה בדילול 1:7?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דילול 1:7, כלומר 1 חומר על 7 מים, בשפריצר, הדילול המומלץ הוא 1:10, ו-1:20 רק לבודות ניקוי שוטפות. בגלל המצב הקשה והשומני של הריפודים לקחתי אולי קצת סיכון ועשיתי דילול גבוה יותר. החומר כנראה בטוח לשימושגם בדילולים גבוהים מאד (חומר מבוסס הדרים).

אני בהחלט מתכנן לעדכן ולעשות את שאר הדלתות והמושבים גם ם, כולל שטיחי הרכב (שמשום מה גם בהירים, או היו ככה ממש ממזמן :) )

התהליך ?

1. שאיבת אבק מדיפוני הרכב, זה היה נראה שלא צריך אבל היה עליהם מלא אבק.

2. ניקוי פלסטיקה ראשוני עם ה-APC ומיקרופייבר.

3. הספגת הריפודים בחומר ה-APC ומיד מעבר עם מברשת סיבים ארוכים, רכה (מדובר במברשת פשוטה ולא ייעודית, אני יכול לצלם, היא הייתה ממש מפתיעה ועשתה עבודה מעולה ולא הזיקה לבד כלל) עד להקפצה מסוימת של החומר.

4. מיד לאחר ההקפצה מעבר עם מטלית מיקרופייבר וספיגת הקצף.

5. מעבר נוסף, הפעם הקצפה בעזרת מטלית המיקרופייבר, כלומר הספגת החומר בדיפון ומעבר יחסית מהיר ועם כוח מתון, עם המטלית מה שיוצר קצף וסופג לכלוך נוסף במטלית, לאחר מכן מעבר אחרון עם מטלית ניקייה עם שאריות החומר.

6. לחכות שיתייבש, כי כשזה רטוב זה עדיין נראה קצת כהה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

וואו! תוצאה מדהימה

יש לי סובארו בת 20, נסיתי לנקות עם מנקה הריפודים והשטיחים של מגס אבל הוא לא דיגדג את הליכלוך

נראה לי שאני אנסה את מה שעשית עם ה Chemical Guys All Clean

יש למישהו כמות קטנה לרכישה רק בשביל לעשות טסט?

פורסם

תודה, התוצאות היו מפתיעות ביחס לעבודה יחסית מהירה :)

מקווה בקרוב לעבוד על שאר הריפודים ברכב, האם לגרר הרכב יש צורך בטיפול שונה ? הבד נראה האמת דיי דומה..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אצלם אותה אם תרצה, זה ממש מברשת פשוטה שאפשר לקנות בכל חנות לצרכי בית, היה לי חשוב סיבים ארוכים ורכים יחסית.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...