Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 שנת 2006 פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אודה לכם מאוד על עזרתכם ועצתכם.

מאחר ומשפחתי הולכת להתרחב אני מחפש משפחתית גדולה ומרווחת בעיקר מאחור ומאובזרת ומפנקת . התקציב הוא 42 אלף שקל.

הייתה לי סובארו ליאונה GL שנת 93 במשך 10 שנים שמורה ומכרתי אותה. החלטתי לחפש משפחתית גדולה . הייתה לי התלבטות בין הסובארו B4 לבין המאזדה 6 פרימיום . שמתי לב שהפרימיום מציעה יותר ברמת האיבזור ובתצרוכת דלק בעיר . כל מי ששאלתי אותו לגבי הB4 אמר לי שהתצרוכת דלק בעיר תיהיה גבוהה מאחר והיא בעלת 4 הילוכים והיא די בסיסית ולא מאובזרת כמו הפרימיום שזה אני מודה מושך אותי יותר ואני יודע שגם המאזדה זוללת דלק לא קטנה .

צדה אותי מודעה של מאזדה 6 פרימיום שנת 2006 עם 150 אלף קילומטר מטופלת במוסך המרכזי והוחלף לה מנוע חדש עכב בעית שמן שהייתה למנוע הקודם והמנוע החדש עשה רק 30 אלף קילומטר . עדיין לא ראיתי את הרכב אני בכוונה ללכת ואם יראה ובבדיקה הכל יהיה תקין אני במטרה לסגור . אשמח מאוד לשמוע את עצתכם והערותיכם .

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בירושלים . גנים עבודה מידי פעם נסיעות למעלה אדומים ותל אביב. הנוחות והמרווח מאחור ונוחות הנסיעה חשובים לי .

פורסם

גילוי נאות, לחמי יש מאזדה 6 שנת 2008 (במקרה גם כרגע למכירה) כבר 4 שנים, נקנתה במקור מליסינג.

כתור "קצין הרכב" של המשפחה זה היה ברור לי שאני אצטרך להציע לו גם את שירותיי אז אני יודע בדיוק מה עבר על הרכב.

מדובר ברכב מאוד אמין, מרווח (במיוחד בגרסאת 5 דלתות) וגם יחסית חסכוני בדלק (ביחס למתחרות בקטגוריה, אל תצפה לצריכת דלק של משפחתית).

המחלה היחידה של הרכבים האלה (אני יודע משמועות, עדיין לא קרה ברכב של חמי) זה שהגירים נוטים להחזיר נשמתם לבורא באיזור 150K ק"מ. בנוסף מומלץ לקנות רכב אחרי מתיחת הפנים כדי להנות מגיר 5 הילוכים במקום 4 (קצת יותר שקט וחסכוני בשיוט).

יצא גם לנסוע לא מעט ב-B4 (הבוס שלי בעבודה הקודמת היה פריק של הרכב הזה והיה כל שנתיים מחליף בחדש). אני אישית לא מתחבר לרכב הזה (למרות שפה בפורום מאוד ממליצים עליו). הרכב מרגיש עצל, אוכל הרבה דלק ואיכות הרכבה לא הכי טובה (אבל מצד שני הרכב אצלו היה עובד קשה מאוד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראשית כל תודה על תגובתך. אני מעט חושש בגלל שהרכב עשה 150 אלף קילומטר אבל ופה האבל : הוחלף לו מנוע חדש באחריות שזה פלוס בעיני. אהיה חכם לאחר הבדיקה .

פורסם

בפחות כסף יש לך ניסאן פרימרה שתפנק אותך מאד

הונדה אקורד מהנה לנהיגה וחסכונית יחסית בדלק

פורד מונדאו אחות התאומה של המאזדה רק יותר נוחה ועם הגה יותר טוב

ואם לא חייב משפחתית גדולה יש עוד אופציות זולות יותר שיתנו תמורה טובה למחיר .

פורסם

קצת תיקונים:

לגביי האקורד, תיהיה יותר יקרה בגרסת ה-2.4L.

לגביי המונדאו, אחלה רכב וגם יותר זול מהמזדה.

לדגם הפרמיום, כל השנים מגיעים עם 5 הילוכים.

כבעלים של שנת 2006 מנוע 2.0L מאוד נהנה מהרכב, בבעלותי כשנה וחצי, ובזמן הזה יצא לי להחליף את הטרמוסטט בלבד (עסק יקר בפני עצמו) החלקים די יקרים, הביטוח והטסט לא יקרים.

צריכת הדלק אצלי היא בממוצע 1/9 נסועה 50/50 בעיר ובין עירוני.

אם הייתי מוצא דגם שמור עם המנוע 2.3L בהחלט הייתי רוכש אותו, אין הרבה הבדל במחיר.

תשקול גם את המונדאו, אחלה רכב (רוב המכלולים משותפים עם מאזדה 6) ויותר זול.

בהצלחה.

פורסם

אני יכול להתיחס לחלק של האמינות היות וה-6 וה-5 חולקות מנוע וגיר.

ה-5 שלי עם 110K (שנת 06). אמינות יוצאת דופן.

התקלות היחידות היו גומיות (תושבות, מנוע גיר ובמערכת ההגה)

המנוע והגיר עובדים ללא רבב כאילו הבוקר יצאו מהמפעל.

לא זיופים לא גמגומים חלק ונקי, שזה פשוט מרשים לרכב שנמצא על הכביש כבר שמונה שנים ועובד קשה.

אצלי מזג האוויר ~ 30 מעלות כל השנה (מזגן 100%) + תנועה עירונית זורמת (50-70 קמ"ש)

בתנאים האלו הרכב "אוכל" 1:8ת שזה לא ממש חסכוני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש.

אפשר לשאול בכמה מכרת את הסובארו 93 שלך?

אני מחפש כזה לרכב שני במשפחה, ראיתי ביד 2 טווח מאוד גדול במחירים שלהם.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...