Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצר מebay לא הגיע אליי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

הזמנתי מוצר לפני בערך שבועים מאנגליה ,

קיבלתי מספר מעקב והכל טוב ,

המוכר כתב לי ברגע ההזמנה שבמקרה והמוצר לא הגיע אליי עד ה 28.12 שאני יודיע לו וכך עשיתי לו אתמול ,

כרגע אני בודק איפה החבילה נמצאת ורשום שהיא בחספין בגולן וכבר נמסרה , בדקתי בהזמנה והכתובת שמופיעה שם היא הכתובת שלי.

מה אני אמור לעשות כרגע ?

תודה .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

ברגע שיש מספר מעקב והחבילה הגיעה לפי המעקב עד לסניף הקרוב אליך ונמסרה, אז או שתקבל את הדואר הרשום בתחילת השבוע או שמישהו עשה לך "טובה" ולקח במקומך.

המוכר שלח ולפי מס' המעקב החבילה הגיעה אלייך, כך שמולו אין לך יותר מדי מה לבוא בתלונות.

פורסם

הבעיה היא שהחבילה הגיעה לצפון בכלל ואני גר בדרום .

הוא שלח לא נכון ..

בכל מקרה החבילה כבר מ 22.12 בארץ , היה לה מספיק זמן להיות אצלי בתיבה , אף אחד לא יכול לקחת לי את הדברים מהתיבה כי היא סגורה הרמטית ורק לי יש את המפתחות ..

זה מה שכתוב בדואר ישראל

דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בישוב חיספין בתאריך 22/12/2013.

GSX-R

פורסם

אם החבילה הגיעה למיקום לא נכון, תבדוק עם המוכר האם הוא שלח לכתובת נכונה או שהפאשלה היא בדואר בארץ.

אם בדואר פישלו תצטרך להתנהל מולם עכשיו.

פורסם

המוכר לא אשם, הדואר כן.

תפנה לשירות לקוחות של דואר ישראל ותסביר להם שהם עשו טעות.

לנו למשל קרה שדואר ישראל מסר כרטיס אשראי של CAL לאדם שהתחזה לאבא שלי וחגג על 5000 ש''ח שהוא הצליח להוציא עד שנחסם, מיותר לציין שהכסף חזר אלינו ובסניף הדואר התחלפו הפרצופים לפרצופים חדשים אבל זאת דוגמה לכמה הדואר לא מושלם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איך אני אמור לדבר אם הדואר ?

הם יעזרו לי בכלל במשהו ?

בכל מקרה הנה מה שכתוב באתר של הדואר :

דבר הדואר האמור נמסר ליעדו בישוב חיספין בתאריך 22/12/2013.

GSX-R

פורסם

קודם כל תפנה טלפונית, תן הוכחות שאתה רכשת את המוצר (חיוב PAYPAL או משהו דומה) ותתקדם משם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היזהר, יש מצב שהמוכר שלח למישהו אחר בישראל מוצר אחר שלא קשור אלייך והוא רק טוען ששלח אלייך את הפריט. יעני קומבינה או אנגליהבלוף.

תתעקש מולו שהוא האחראי ולא דואר ישראל. שיוכיח שהפריט נשלח אלייך ולא למישהו אחר. אם לא מסתדר לבסוף יש לפתוח פנייה מול איביי/פייפאל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

סליחה שאני כ"כ נחרץ, אבל זה בכלל לא משנה כל הבדיקה שלך, האחריות בד"כ היא על השולח.

אם הוא שלח רשום אז יהיה רשום בדיוק איפה התקבל המוצר ומי חתם עליו, אם לא - באסה לשולח.

כקונה מנוסה באיביי (מעל 500 מוצרים) לא פעם קרה שמוצר לא הגיע כלל! ברגע שפתחת Claim ב ebay ידוע גם כ- Case

חובת ההוכחה על השולח.

ב-99% מהמקרים אתה תקבל את הכסף חזרה או שהמוכר יציע לשלוח שוב את המוצר (שים לב שמצב של שליחה חוזרת לא תהיה לך אפשרות נוספת לפתוח קייס).

אם מדובר במוצר יקר יוצגו נתוני המעקב על המשלוח, באם אכן הגיע לכתובת שלך ונחתם חובת ההוכחה עליך.

מיותר לציין כי במקרה של החזר כספי (שתמיד יהיה מלא) או שליחת מוצר חדש, באם הגיע המוצר המקורי ראוי ונכון לשלם שוב למוכר עבור המוצר הנוסף ו/או ההחזר הכספי.

מנגנון ההגנה של איביי/פייפל נוח ואמין - תשתמש בו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
סליחה שאני כ"כ נחרץ, אבל זה בכלל לא משנה כל הבדיקה שלך, האחריות בד"כ היא על השולח.

אם הוא שלח רשום אז יהיה רשום בדיוק איפה התקבל המוצר ומי חתם עליו, אם לא - באסה לשולח.

כקונה מנוסה באיביי (מעל 500 מוצרים) לא פעם קרה שמוצר לא הגיע כלל! ברגע שפתחת Claim ב ebay ידוע גם כ- Case

חובת ההוכחה על השולח.

ב-99% מהמקרים אתה תקבל את הכסף חזרה או שהמוכר יציע לשלוח שוב את המוצר (שים לב שמצב של שליחה חוזרת לא תהיה לך אפשרות נוספת לפתוח קייס).

אם מדובר במוצר יקר יוצגו נתוני המעקב על המשלוח, באם אכן הגיע לכתובת שלך ונחתם חובת ההוכחה עליך.

מיותר לציין כי במקרה של החזר כספי (שתמיד יהיה מלא) או שליחת מוצר חדש, באם הגיע המוצר המקורי ראוי ונכון לשלם שוב למוכר עבור המוצר הנוסף ו/או ההחזר הכספי.

מנגנון ההגנה של איביי/פייפל נוח ואמין - תשתמש בו.

נדחף לשרשור ...

גם לי יש מקרה עם EBAY

הזמנתי 2 מוצרים מאותו מוכר בסוף אוגוסט !!!

פעם ראשונה לא הגיע - אמר שישלח שוב.

פעם שניה לא הגיע - אמר ש ...

פעם שלישית - כבר ממתין למעלה מחודש וחצי ...

כבר אי אפשר לפתוח CASE באיביי (למרות שנפתח בפעם הראשונה ואז נסגר ללא אפשרות לפתיחה שניה).

מה ניתן לעשות ? מדובר בסכום של קצת יותר מ 100 ש"ח

פורסם

בגלל הלך הרוח פה בשרשור מוכרים לא אוהבים לשלוח לישראל.

במקרה הזה ספציפית אני מאמין שהמוכר שלח כמו שצריך ודואר ישראל עשתה את הטעות.

במקום להאשים את המוכר, תבדוק מולו לאן הוא שלח, ואז תדבר עם הדואר ותבדוק איפה העניין עומד.

רק בבקשה ממך אל תפיל הכל על המוכר לפני שברור לך שהאשמה היא 100% עליו, אחרת עוד מוכר יפסיק לשלוח לארץ אחרי שהאשימו ורימו אותו.

פורסם
בגלל הלך הרוח פה בשרשור מוכרים לא אוהבים לשלוח לישראל.

במקרה הזה ספציפית אני מאמין שהמוכר שלח כמו שצריך ודואר ישראל עשתה את הטעות.

במקום להאשים את המוכר, תבדוק מולו לאן הוא שלח, ואז תדבר עם הדואר ותבדוק איפה העניין עומד.

רק בבקשה ממך אל תפיל הכל על המוכר לפני שברור לך שהאשמה היא 100% עליו, אחרת עוד מוכר יפסיק לשלוח לארץ אחרי שהאשימו ורימו אותו.

תאמין לי שאני מנסה לא להיות הישראלי הרע.

מה שמוזר שהוא טוען ששלח את שני המוצרים 3 פעמים !

הכתובת למשלוח היתה מדוייקת

נראה לי מוזר שהדואר שלנו טעה שלוש פעמים - לא ?!

אגב כל פעם היה לו תירוץ אחר לעיכוב וכאילו בכוונה הוא משך את הזמן כדי שה case באיביי ייסגר.

השבוע אשלח לו שוב מייל ואנסה לקבל ממנו החזר כספי.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני חודשיים.

הזמנתי מוצר ועקבתי אחרי עד שהגיע לעיר שלי.

מחכה לפתק ומשום מה לא הגיע,בודק בדואר ולפתע רואה שהחבילה נמסרה.

התקשרתי לשרות לקוחות,הסברתי את הבעיה ויום למחורת,הפקיד בסניף התקשר ואמר להגיע לקחת את החבילה.

טעויות קורות בטח בדואר שלנו.

תתקשר לשרות לקוחות,תן את כל הפרטים ותדרוש את החבילה שלך או פיצוי,אל תתן להם לערער אותך ולנסות להעפיל את האשמה על השולח כי זה הדבר הראשון שהם מנסים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

יצא לי גם להזמין מוצרים מאייביי והכל תמיד הגיע עד שלפני כמה חודשים הזמנתי כיסוי סיליקון למפתח של המיאטה ממוכר סיני בעל דירוג מכובד מאוד,העלות זניחה משהו כמו 25 שקל.

אחרי חודש וחצי שלחתי הודעה למוכר והודעתי לו שהמוצר עדיין לא הגיע,הוא טען שזה לוקח זמן בגלל שזה מגיע מסין ובלה בלה,שנחכה עוד שבועיים ואם זה לא יגיע הוא ישלח לי על חשבונו מוצר חדש.

אחרי שבועיים עדכנתי אותו שהמוצר לא הגיע,הוא שלח שוב לטענתו.

המוצר עד היום לא הגיע אליי והמוכר לא עונה להודעות.

פורסם

יפסיקו לשלוח לארץ?! הלך הרוח שלי ממש לא לכיוון של לעבוד על המוכר. רשמתי מפורשות שצריך לצאת פייר - אם הגיע לשלם חזרה, אם הגיעו 2 אז לשלם גם על השני.

מצד שני לא פעם קורה שהמוצר לא מגיע ומנגנוני ההגנה על הצרכן שם בשבילך.

לגבי הבחור ששלח פעם שלישית ולא הגיע היית צריך לחשוב על זה לפני, אני במקרים כאלה מעדיף לשלוח למוכר עוד כמה דולרים ולבקש ממנו את השני לשלוח ברשום. אחרת מעדיף לקבל החזר ולקנות ממוכר אחר.

במקרה שלך אני הייתי פונה פניה נרגשת למוכר בתקווה שהוא ימצא לנכון לפצות אותך.

כלל האצבע המומלץ הוא מוצר מעל 20$ ישלח ב Registered mail

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...