Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הפרונט והאחורה, עד היום לא מצאתי שימוש להגביר או להנמיך את האחורה,

פשוט מכיילים את זה חד פעמית ונגמר הסרט..

לגבי הבאס, אף פעם לא מצאתי לנכון להוריד את הבאס רק בגלל שזה לא מוצא חן בעיני, פשוט היתי מוריד ווליום במצב קיצוני ...

אבל גם לזה יש פיתרון,, האקולייזר של המכשיר..

נסה פעם מכשיר עם יציאה נפרדת לסאב, ולא את הקנווכס 2020 המעצבן הזה (כבר נמאס לי לראות אותו:wink: ) ותראה (תשמע) שזה משהו אחר לגמרי.. בטח אם הוא יהיה 4V PRE-OUT .

עד שלא תשמע, לא תבין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מיק מיק אני לא יודע מה איתך , אבל אצלי היו שני המצבים , וזה ממש לא אותו הדבר , ומה לעשות זה עינין של נוחות וסאב צריך לפעמים להנמיך ולהגביר בין דיסקים ( אילא אם אתה שומע בערך סגנון אחד כל הזמן ... ) ולפעמים לשחק קצת עם הווליומים , וזה בהחלט עדיף מלרוץ אחורה כמו מפגר או להתבאס כל כמה דיסקים קצת כי הEQ לא מספיק.

לצורך העינין במבחן עיוור אני אביא 3 דיסקים שונים ואבקש ממך מתוך האוטו לתקן את הסאונד שישמעו אותם טוב ואתה תראה שמערכת כמו שצריך עם 3 יציאות RCA תעשה את זה הרבה יותר טוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני רחוק מלהיות טכנאי סאונד.

מי אני שאקבע איך השיר צריך להישמע ?

אם השיר בנוי בצורה מעוותת, אני פשוט לא אשמע אותו, ולא אנסה לעשות לו ניתוח

אם מדובר בשינוי קטנטן, שמפריע, בשביל זה קיים האקולייזר.

אם האקולייזר לא מספק את השינוי, כניראה השינוי מאסיבי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עזטב אני כבר הבנתי את הראש שלך מההודעות פה בפרום אתה חושב שאתה תמיד צודק ואתה גם אוהב להתווכח....

עד שלא יהיה לך כזה מבחינתך זה לא דבר שיכול לתרום

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אתה אומר דברים שמתאימים לסוג התנהגות ילדותית ממדרגה ראשונה.

"עד שלא יהיה לך כזה מבחינתך זה לא דבר שיכול לתרום"

אני באמת אשקול להבא אם להגיב בכלל להודעות שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה אומר דברים שמתאימים לסוג התנהגות ילדותית ממדרגה ראשונה.

"עד שלא יהיה לך כזה מבחינתך זה לא דבר שיכול לתרום"

אני באמת אשקול להבא אם להגיב בכלל להודעות שלך.

צודק הבנאדם. מה אתה רוצה ממנו?

עד כמה שאני יודע, לא ניסית,והצהרת כמה וכמה פעמים ששמיעתך אינה "משהו".

אז מה אתה רוצה?

מה דעתך לנסות ולתת לנו איזו התרשמות, מנסיון?

שלומי

פורסם

הבן אדם לא צודק ולא נעליים. הבן אדם לא בא ואמר, "עד שלא תנסה לא תוכל לדעת"

הוא בא ורמז, שבגלל שאין לי את זה, אז אני אומר שזה לא טוב, וכשיהיה לי את זה, אני אגיד שזה טוב ושימושי, בגלל שזה ברשותי.

הרמיזה מאוד מאוד תת רמה, בצורה קיצונית.

בהקשר אליך שלומי, אתה בעצמך לא יכול להגיב בנושא, כי גם אתה אמרת שאף פעם לא עשית מבחן עיוור

לתת אינפורמציה חד משמעית שכזו, שעוד גובלת בהרבה סתירות מדעיות ומוכחות, זה לא שונה מההצהרות שלי, אולי אפילו ההצהרות שלך בוטות משלי.

כשאתה תעשה מבחן עיוור, תוכל להעיד לטובה או לרעה.

אני עדיין לא ערכתי מבחן עיור, לכן אני פשוט אתבסס על דיעותיהם של גדולים ממני.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
הבן אדם לא צודק ולא נעליים. הבן אדם לא בא ואמר, "עד שלא תנסה לא תוכל לדעת"

הוא בא ורמז, שבגלל שאין לי את זה, אז אני אומר שזה לא טוב, וכשיהיה לי את זה, אני אגיד שזה טוב ושימושי, בגלל שזה ברשותי.

הרמיזה מאוד מאוד תת רמה, בצורה קיצונית.

בהקשר אליך שלומי, אתה בעצמך לא יכול להגיב בנושא, כי גם אתה אמרת שאף פעם לא עשית מבחן עיוור

לתת אינפורמציה חד משמעית שכזו, שעוד גובלת בהרבה סתירות מדעיות ומוכחות, זה לא שונה מההצהרות שלי, אולי אפילו ההצהרות שלך בוטות משלי.

כשאתה תעשה מבחן עיוור, תוכל להעיד לטובה או לרעה.

אני עדיין לא ערכתי מבחן עיור, לכן אני פשוט אתבסס על דיעותיהם של גדולים ממני.

להתבסס צריך על "עובדות". ולא על "דעות".

כי אם כך ההתבססות רעועה מלכתחילה.

זה הבסיס להצהרות שלך. להבדיל ממני, שמדבר מנסיוני האישי.

לכן אני מרשה לעצמי להגיב לפי נסיוני, ולא עפ"י דעות, הגיגים, מחשבות,תחושות, של זה או אחר.

שלומי

פורסם

אתה לא מתבסס על ניסיון, אתה מתבסס על פסיכולוגיה בגרוש.

אתה חושב שאתה שומע טוב יותר,

עד שלא תעשה מבחן עיוור, אין לך שום ניסיון בנושא.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...