Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היטם רכשתי סט קומפוננט של מורל 5.25 מגבר של מגנט 700 וואט מגבר של פיוניר 400 וואט רמקולים 400 של פיוניר ו סאב של פיוניר 600 וואט

אני לפני קנית הרכיב האחרון שהוא הרדיו דיסק ואני מתלבט, אחרי כל ההשקעה שהשקעתי אני כבר לא מתלהב להוציא הרבה כסף על רדיודיסק רציתי לקחת את הפניוניר 1650 אבל יש לו יציאה רק למגבר אחד ככה שהוא לא בא בחשבון.

ראיתי את הרדיודיסק הזה של BLAUPUNKT

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0ad36b646652b11b35c01dd9d11096dc&productid=34

ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו, האם למישו יש המלצות לגביו? איך הרדיודיסקים שלהם בכללי?

הדבר הכי חשוב לי פה זה האיכות אז איך האיכות שלו?

פורסם
למה יציאה אחת של פריאמפ, לא באה בחשבון?
כי אני מחבר 2 מגברים והחיבורים שלהם הם רק RCA אז אני חייב שברדיו דיסק יהיו לפחות 2 יציאות למגברים

איזה מכשירים טובים שיש להם 2 יציאות אתם מכירים?

פורסם

עם יציאת פריאמפ אחת, אפשר להפעיל קצת יותר משני מגברים ..

פשוט לא תהייה לך שליטה לע הFADER , דרך הפאנל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זו השאלה הבאה שלי...

במגברים יש לי 4 חיבורי RCA בכל אחד(2 זוגות)

ודרך הרדיו דיסק יש רק יציאה אחת

איך אני מפצל את זה ככה שאני אוכל לחבר את כל המגברים לרדיו דיסק?

פורסם

אם אתה כבר משקיע וקניתה הרבה מוצרים תשקיע עוד בשביל רדיו דיסק טוב שייעשה לך את כל ההבדל

תקנה רדיו דיסק עם 3 יציאות שיהיה לך שליטה על הקדימה האחורה והסאב

אולי זה לא בתקציב שלך אבל אני במקומך הייתי מחכה קצת בשביל זה כי זה ייעשה לך הבדל של שמיים וארץ ולא תשתמש במליון מפצלי y שיעשו לך בסופו של דבר סתם בלאגן בסאנוד כי הכל לא תהיה לך שליטה על הסאונד כמו שצריך....

המלצה שלי עם כבר קנית מוצרים שיש להם אחלה פוטנציאל תחסוך עוד קצת, זה לא כזה סכום מטורף ההבדל בין רדיו כזה למה שאתה מחפש ותאמין לי שזה יישתלם לך.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

basss- יש לי רדיודיסק עם יציאת פריאמפ אחת, אתה מוכן לספר לי איזה "בלאגן" בסאונד יש לי ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יכול להסביר לך.....

עם לרדיו דיסק יש יציאה אחת של מגבר ואתה מחבר עליה שני מגברים שאתה מפצל את היציאה הזאת בחיבורי Y ל 3 כאילו בשביל לחבר את הסאב הרמקולים הקדמיים והאחוריים אז לא תהיה לך שליטה על האחורה קדימה ועל הסאב וככה אין לך שליטה על הסאנוד, ברגע שתגביר אז הכל יוגבר בייחד ולא יהיה לך שליטה אם אתה רוצה לשמוע יותר את הסאב אם אתה רוצה לשמוע יותר מהרמקולים הקדמיים וכו'.....

פורסם

ולכן, יש לך את הבורר שקוראים לו GAIN, ודרכו אתה מכייל כל אלמנט שיתאים לשאר החבורה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן אבל ככה זה יהיה לך קבוע לא יהיה לך את האופציה של להעביר את הסאונד קדימה אחורה או יותר שליטה על הסאב מהרדיו דיסק.... כי יש שירים שנשמעים קצת יותר טוב שהסאב מוגבר יותר או מוגבר פחות ולא תרוץ כל פעם לבגא'ז לכוון את המגבר ......

בקיצור יהיה לו הרבה יותר אפשרות לשלוט על הסאונד ובכך הוא יהנה יותר מהמערכת....

פורסם

לגבי הפרונט והאחורה, עד היום לא מצאתי שימוש להגביר או להנמיך את האחורה,

פשוט מכיילים את זה חד פעמית ונגמר הסרט..

לגבי הבאס, אף פעם לא מצאתי לנכון להוריד את הבאס רק בגלל שזה לא מוצא חן בעיני, פשוט היתי מוריד ווליום במצב קיצוני ...

אבל גם לזה יש פיתרון,, האקולייזר של המכשיר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עזוב אני לא יתווכח איתך על זה זו הדעה שלי שעדיף לו להשקיע את העוד קצת הזה בגלל שהוא כבר השקיע במוצרים טובים עד עכשיו וככה יהנה הרבה יותר.....

• תוכן חדש...