Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בפורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלט חוצות היום ראיתי מפורסם שהפיאסטה נמכרת בימי המכירות (אאל"ט 3-10 לינואר) במחיר של כ:

69,000 ש"ח (לדגם ידני, 1250).

פורסם

המבצע של הפיאסטה הידנית:

רישוי 2014 (מן הסתם הייצור הוא ב2013, הרכבים כבר פה..)

מערכת מולטימדיה - מסך מגע 7" בעברית שכולל gps, dvd, מצלמה אחורית, דיבורית bluetooth כולל סנכרון אנשי קשר בעברית, ונגינת מוסיקה מכל המקורות (usb, רדיו, וכו'). המסך הזה מחליף את המסך הקטן המקורי שמגיע עם הרכב. הכפתורים הפיזיים נשארים במקומם, ועדיין מתפקדים בהקשר המתאים.

קודנית ועלוקה. זה לא הקוברה 15 שמוצע לרכישה בדרך כלל, אלא קודנית ועלוקה בלבד, וללא מרימי שמשות.

כל זה במחיר של 69,000 ש"ח (8,000 ש"ח הנחה ממחיר המחירון) + 1,188 ש"ח אגרת רישוי.

סה"כ 70188 ש"ח על הכביש.

לפיאסטה הידנית אין הצעת מימון (פרט לאפשרויות הרגילות שתמיד הם הציעו).

שאלתי לגבי הפיאסטה האוטומטית. ההנחה שם היתה פחות גדולה, לא זוכר כמה בדיוק אבל בסביבות 4000 ש"ח. וגם בה מקבלים את מערכת המולטימדיה החדשה במתנה. לגבי המיגון לא שאלתי, אבל אני מניח שכן.

פורסם

לגבי המימון

הם נתנו לי הצעה של 10K מקדמה כ 800 שח לחודש X 36 חודש

לאחר מכן כ 38K להשלמת העסקה

בם ציינו גם שבבנק הפועלים הלוואת הבלון (לטובת פורד) קצת יותר זולה

פורסם

טוב, ביררתי, והמחיר של הפיאסטה הרובוטית הוא 95 אלף כולל מערכת המולטימדיה, מיגון וחיישנים אחוריים.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אתמול ראיתי את פורד פיאסטה ומאוד מוצא חן בעיני.

עכשיו אני איכשהו מתלבט לקנות או לא כי הבנתי שמנוע 1.2 ידני 85 כס נראה חלש מדי?

התיעצתי מחברים שלי ואמרו לי לא לקנות רכב עם מנוע ככ חלש ועדיף 1.4 ומעלה. חבל שלא מאפשר לי לרכוש רכב עם תיבת אוטומט (מנוע 1.6)ב בסביבות מאה אלף שח.

מה הייתם מציעים?

פורסם
אתמול ראיתי את פורד פיאסטה ומאוד מוצא חן בעיני.

עכשיו אני איכשהו מתלבט לקנות או לא כי הבנתי שמנוע 1.2 ידני 85 כס נראה חלש מדי?

התיעצתי מחברים שלי ואמרו לי לא לקנות רכב עם מנוע ככ חלש ועדיף 1.4 ומעלה. חבל שלא מאפשר לי לרכוש רכב עם תיבת אוטומט (מנוע 1.6)ב בסביבות מאה אלף שח.

מה הייתם מציעים?

תעזוב את הדיעות של חברים שלך בצד, וקודם כל לך תעשה נסיעת מבחן. תחליט בעצמך. שוק ה1250 ידני פורח היום. בדיוק בגלל זה שהוא זול. אם הפיאסטה הידנית היתה מגיעה עם 1600 סמ"ק, המחיר לא היה 69000.. גם לא 77000..

פורסם
שבוע טוב,

אנו מביאים את הפיאסטה הידנית גם בנפח 1.4 סמ"ק ברמת

גימור טרנד עוד חודש וחצי.

פשש נשמע מעניין. אבל אם כבר, למה לא אקובוסט?

או שזה יקר משמעותית?

פורסם
שבוע טוב,

אנו מביאים את הפיאסטה הידנית גם בנפח 1.4 סמ"ק ברמת

גימור טרנד עוד חודש וחצי.

בטוח ? אז כדאי לי לחכות עוד חודש וחצי ?

וכמה עולה פיאסטה ידנית בנפח 1.4 ? בערך?

• תוכן חדש...