Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוש בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,היום ראיתי רכב,פנטו ספייס 2005 16V דינמיק ידנית.

הרכב עבר 105K קילומטר,יד 3.

הבחור הוא אדם שיש לי אמונה בו,קנה את הרכב לבן שלו לפני חודשיים,צבע אותו,שם ריפודי עור ומערכת,והבן שלו לא מסתדר עם הרכב בגלל מימדיו,אני יודע שהסיפור נשמע הזוי,אך יש לי ידע שהאדם אינו נוכל ושהסיפור אמיתי.

הינה תמונות של הבדיקה מלפני חודשים:

אחד

שתיים

שלוש

המחירון של הרכב לפי יד שתיים 19K , אין לי ידע על מחירון לוי יצחק.

ברור לי שרוב הסעיפים הם כסתחים,הסעיף של הצבע תוקן הבנאדם שם צביעה איכותית (ואפילו קו שחור באמצע הרכב שאני עדין לא בטוח אם אהבתי אותו)

הוא רצה 23.5K , ירד באלף אך עדיין המחיר נראה לי יקר מידי.

מה אתם הייתם עושים? ומה משמעות הבדיקה? לצערי אני פחות או יותר האדם הקרוב אלי שמבין הכי הרבה ברכבים,ואני לא ממש מבין משהו.

האדם נראה לי הגון,ושמאוד כואב לו לרדת במחיר כי הוא השקיע ברכב,האם זאת עסקה כדאית ואם לא באיזה מחיר כן?

פורסם

תמורת סכום סימלי ביותר אתה יכול לבדוק לבד את מחירון לוי יצחק (אתה תופע כי הוא משמעותית נמוך יותר ממחירון יד2)

עם כל הכבוד, אין שום סיבה לשלם 23 אלף ש"ח על האוטו הזה, במחיר קרוב לזה אתה כבר מקבל גרנדה ידנית מ2007.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה שהכי הייתי רוצה לדעת זה

האם לחץ שסתומים גבוהה=לחץ עוקה=ראש מנוע בקרוב?

אתה צודק שהמחיר מופרז,אבל הגרנדה תיהיה מאוד עגלתית ולא מהנה לנהיגה כך נראה לי לפחות לא?

פורסם

תשמע חבוב אני ממליץ לך לעשות מנוי ליום אחד בלוי יצחק רק בשביל להיות סגור על מה להתווכח איתו כי חבל שתשלם אלף שקל או גם 200 שקל יותר.ובדיקה רצינית עולה סביבות 400-600 שקל תלוי איפה ומה בודקים שם.אני אישית עשיתי בדיקה לרכב ושלמתי 600 שקלים.לא היתי מרוצה כל כך מבדיקה כי הבוחנים לא אמרו בדיוק ממה הבעיה כזאת או אחרת.אבל לפחות הם אמרו שרכב לא עבר תאונות והמנוע תקין....אז תברר על מקום שבו עושים את הבדיקה כמו שצריך ותעשה,אל תחסוך בזה כי אחרת אולי תשלם אחרי זה אלפים על תיקונים.

פורסם
מה שהכי הייתי רוצה לדעת זה

האם לחץ שסתומים גבוהה=לחץ עוקה=ראש מנוע בקרוב?

אתה צודק שהמחיר מופרז,אבל הגרנדה תיהיה מאוד עגלתית ולא מהנה לנהיגה כך נראה לי לפחות לא?

באופן עקרוני כן, ובדגם הזה אי אפשר לשפץ את ראש המנוע אלא רק להחליף = הרבה כסף.

באופן מעשי, יכול מאוד להיות שזה כסת"ח של מכון הבדיקה שרואה פיאט ישנה ומקבל חום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשורה התחתונה,NEXT לגמרי?

או שקימת אלטרנטיבה שהמוכר יתגמש במחיר,ואני אקח את הרכב לבדיקה ויצא שמצב המנוע תקין ואז העסקה תיהיה משתלמת?

פורסם

ראשית מדובר על הדגם היותר מבוקש של הספייס ELX ידנית,הרוב זה SX,גם קמ בסדר לאותה שנה,אבל 23 גבוה מידי שים לב שבאזור ה 26K אפשר למצוא כבר גרנדה פונטו,למשל ביד 2 ב27 אלף יד גרנדה 2008 עם 102K יד 2.

ביד 2 יש ספייס 2005-2006 ב19K אמנם הדגם הפשוט,אני הייתי עושה דבר כזה,לרכב יש דגם נדיר יחסית וקמ טוב,תיסע למוסך ותבדוק מה משמעות התקלה וכמה יעלה ראש מנוע,אבל 23.5 זה ממש הרבה,לדעתי אם הוא מסוגל להתפשר על 21 ובמידה ומוסך אומר שהתיקון רציני ולא זול שיוריד את זה מהמחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צביעה חדשה מוסיפה למחירון, כחצי מעלות הצביעה. זה מה שהייתי משלם אקסטרא.

מזה הייתי מפחית את הבעיות שיש לרכב, בבדיקה מטעמך ואח"כ מול מוסך מורשה פיאט שיבדוק בעצמו לעומק.

כשאני קניתי רכב עם לחץ עוקה בבדיקה, מצאתי את עצמי עושה ראש מנוע אחרי שנה וחצי. אז תחשוב טוב אם אתה רוצה להיכנס לזה.

פורסם

באיזה עלות? (SX)?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באיזה עלות? (SX)?

אני דיברתי על סיטרואן קסארה שקניתי בשנת 2007. לא ידעתי את המשמעות האמיתית מאחורי הסעיף הזה וחשבתי שזה כסת"ח.

פורסם

התפתחות בעלילה-היום דברתי עם המוכר והראתי חוסר התענינות בענין המחיר,בסופו של דבר סגרנו על 20K אבל במידה ועלות התיקונים עולה על אלף ש''ח הוא משלם אותה.

אני אקח את הרכב למוסך מורשה פיאט ששייך למכר של אבא שלי.

השאלה שלי היא האם העסקה נראת לכם הוגנת? ובנוסף,כמו שאמרתי הצביעה היא חדשה,ושמו לה פס שחור לאורך הרכב באמצע,האמת היא שזה לא מפריע לי וזה דווקא דיי נחמד אבל אבא שלי לא אוהב כלכך (בן 67 ככה זה...).

כמה יעלה לי להוריד דבר כזה במידה ואבא שלי מתעקש?

• תוכן חדש...