Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי טויוטה קורולה, שנת 99 עם שלט בוש שני כפתורים, השלט הרזרובי דפוק לגמרי ולא שמיש, היום באתי לפתוח את האוטו עם השלט המקורי אני רואה שיש את האור האדום בשלט אבל אין פתיחה של הנעילה ואין את צליל האזעקה ואני לא יכול להיכנס לרכב, בגלל שהיה מאוחר וידעתי שהחשמלאי שם עוד עשרים דקות, קפצתי רק שיבדוק לי את השלט, הוא בדק עם מכשיר מיוחד וראה שזה תקין.

עדיין לא מצליח לפתוח את האוטו, יש לציין שאני לא רואה את נורת החיווי של האזעקה מהבהבת באוטו בפנים, היא גם לא דלוקה בכלל, האם יתכן שהיא בכלל מנוטרלת? לא רציתי לנסות לפתוח עם המפתח כדי לא להיתקע גם עם אוטו מצפצף עכשיו...

עוד משהו שיכול להגיד שאולי היא מנוטרלת, יש כפתור בשלט שפותח את דלת תא המטען, הוא דווקא עובד , פתחתי את התא מטען והאזעקה לא הופעלה, מה דעתכם הבעיה?

יש לי יום עמוס מחר ואין לי זמן לגרר...

תודה מראש.

פורסם

אם נורת החיווי של האזעקה לא דולקת/מהבהבת,

משמע האזעקה לא נדרכה , לא אמורה להיות בעיה בפתיחת הדלת עם המפתח.

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם
אם נורת החיווי של האזעקה לא דולקת/מהבהבת,

משמע האזעקה לא נדרכה , לא אמורה להיות בעיה בפתיחת הדלת עם המפתח.

והאוטו יניע? יש לו אמובילייזר שמנטרל נעילה אם לא מתניעים את האוטו תוך עשרים שניות מרגע ניטרול האזעקה, זה גם מנוטרל עכשיו?

פורסם

תגובתי הקודמת היא בקשר לחשש שלך שהאוטו לא יצפצף .

אני חוזר .. אם הנורה לא דלוקה או לחילופין מהבהבת , משמע האזעקה לא נדרכה .

מה שאומר בעצם שהאוטו לא יצפצף .

רד שניה לאוטו ותעשה בדיקה , אם הרכב יכבה לך לאחר כמה שניות , או לחילופין לא יניע ,

חזור לעדכן.

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

ע"מ לשלול את הבעייה בשלט כדאי לך לנקות אותם עם ספרי ניקוי מגעים, תפח את השלט ותרסס על המעגל חשמלי (תעשה את זה על השלט הרזרבי ויש סיכוי טוב שתעיר אותו לחיים :-))

פורסם

היי , מצטער שמעדכן רק עכשיו, אבל בסוף פתחתי עם המפתח ולא הייתה אזעקה ולא היה כלום , לא היה גם רדיו ולא הנעה, קיצר המצבר מת, החלפתי מצבר והכל עובד כמו שצריך, תודה רבה אנשים, עזרתם מאד.

• תוכן חדש...