Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך יודעים מה ללמוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר מתלבט יותר מידי זמן מה ללמוד, אני אוהב לעבוד עם הידיים, פחות קורץ לי לשבת 20 שנה מול מחשב.

מן הסתם שאני רוצה גם משכורת טובה, וכמו כל חברי הפורום יש לי זיקה לתחום הרכב.

איך יודעים מה ללמוד?

באמת שקראתי על המון תחומים כמו הנדסת מכונות/חשמל וכו' וזה לא נשמע לי יותר מידי מעניין לשבת ולתכנן דברים. איך מחליטים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש המון פרקטיקה בלהיות מהנדס, בעיקר אם מדובר על הנדסת מכונות.

אני יכול להגיד לך שבטכניון למשל כבר בשנה הראשונה כל שבועיים-שלושה מבקשים מהסטודנטים לבנות מכונה/מודל שמבצע מטלה כלשהי תחת מגבלות מסוימות.

אחרי התואר- אף אחד לא מונע ממך למצוא עבודה הדורשת גם בניה בפועל של התכניות, בין אם רק בשביל proof of concept או ממש אבטיפוס תפעולי.

פורסם

מחליטים קודם אם רוצים בכלל ללמוד באוניברסיטה או שלא, ואם לא אפשר לשקול ללמוד להנדסאי מכונות. ואם לא הנדסאי מכונות אתה יכול לקחת קורסים במכונאות/חשמלאות רכב לפי ההעדפות שלך.

פורסם

תשאל את עצמך 2 שאלות:

1. מה אני אוהב לעשות, ממה אני נהנה

2. במה אני טוב

תמצא מקצוע שעונה על 2 השאלות למעלה, אם יש בזה גם כסף, מה טוב.

אני יכול להגיד שלפחות לגבי, למדתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות, אחרי הלימודים הבנתי שאין בזה כסף. שאלתי את עצמי את 2 השאלות למעלה, מפה לשם, עשיתי קורס QA ועכשיו אני כבר 6 שנים בחברות הייטק שונות ולא מצטער לרגע. זה תחום שאני גם נהנה ממנו, לא מרגיש שאני בא לעבודה, אלא בא לעבוד ואני גם טוב בו.

• תוכן חדש...