Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי / MOBILEYE - כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודשיים עם מובילאיי, הדבר הזה פשוט מציק. אבל אני חייב להודות שהוא אביזר מציל חיים לפעמים (בדגש על לפעמים)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי חודשיים עם מובילאיי, הדבר הזה פשוט מציק. אבל אני חייב להודות שהוא אביזר מציל חיים לפעמים (בדגש על לפעמים)

מספיק פעם אחת הוא עשה את שלו וכל הכסף שבעולם שווים את זה, אין לך 9 נשמות כמו לחתול.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חיסרון נוסף - המערכת גדולה. מאוד. היא תופסת חלק נכבד מהשמשה הקדמית, ומהווה חסם בשדה הראיה של הנהג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מתוך צורך בתחכום. :wink:

לא, אתה לא באמת אמרת את זה

PSIG much?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חיסרון נוסף - המערכת גדולה. מאוד. היא תופסת חלק נכבד מהשמשה הקדמית, ומהווה חסם בשדה הראיה של הנהג.

התקנה גרועה. אצלי תופס מעט מאד שדה ראיה. הדאשקאם לידו, בכלל לא מפריעה. מה שמפריע הוא הטלפון בעריסה, שאני מחבר (ואקום) רק כאשר צפוי שימוש בוייז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

!?Et tu quoque, Sperial

זה וקואום! :wink:

אגב, הדבקות וקואום ברכב פרטי מסתירות מעט מאוד אם שמים אותן בפינה השמאלית-תחתונה של השמשה.

נ.ב. NINJMNKY, הנה התחכום שחיפשת...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש לי 2 קולגות עם המערכת,

כשאני מדבר איתם בטלפון כשהם באוטו והדבר הזה לא מפסיק לצפצף אני שואל אותם איך הם חיים איתו - התשובה? "אהה,מזמן אני מתעלם מזה זה בשבילי כמו רעש לבן, לא שומע את זה כבר".

כך שבטיחותית אין שום משמעות למערכת מבחינת הרכב מתקינים פתחו רכב מהמפעל והתקינו עליו מערכת שרק עלולה לפגוע במרכיבים נוספים בדרך.

מערכת בטיחות כלשהיא שמתריעה המון סתם יתעלמו ממנה ברגע האמת(וכמכור לתעופה בחקירה לא חסרים מקרים כאלה בעולם התעופה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תחכום זה לבקש מהמלצר 300 מיליליטר של H2O בטון מתנשא ולגחך אם הוא לא מבין

"PSIG" או "וקואום" זה פלצנות גרידא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
!?Et tu quoque, Sperial

זה וקואום! :wink:

אגב, הדבקות וקואום ברכב פרטי מסתירות מעט מאוד אם שמים אותן בפינה השמאלית-תחתונה של השמשה.

בנאדם, אתה אמיתי?

פורסם

אנחנו שוברים את הראש לא מעט על הסוגיה הזאת...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בינתיים המערכת לא מציקה לי. אני מניח שהסיבה העקרית היא שאני תמיד מאותת כשאני עובר בין נתיבים, כך שהרבה מהצפצופים שאנשים שומעים פשוט לא קיימים אצלי.

אני בהחלט מחבב את זה שאני יכול לראות מספרית מה המרחק ביני לבין הרכב שמולי, וזה מעודד אותי לשמור יותר מרחק.

אני לא מתכוון לכבות את המערכת.

פורסם
בינתיים המערכת לא מציקה לי. אני מניח שהסיבה העקרית היא שאני תמיד מאותת כשאני עובר בין נתיבים, כך שהרבה מהצפצופים שאנשים שומעים פשוט לא קיימים אצלי.

אני בהחלט מחבב את זה שאני יכול לראות מספרית מה המרחק ביני לבין הרכב שמולי, וזה מעודד אותי לשמור יותר מרחק.

אני לא מתכוון לכבות את המערכת.

מתי עשית בדיקת שמיעה לאחרונה? המערכת מצלצלת ומטריפה כל נהג, ויכולה לבלבל כיוון שאתה לא מבין על מה היא מצלצלת

קובי

:-)

פורסם

אפילו כשאני נהגתי עם המערכת ואני קצת יותר ותיק על הכביש מאשתי היא צפצפה מדי פעם ואני בנתיים ניסיתי להבין מה הבעיה במקום להתרכז בנהיגה.

זו גם אחת הסיבות שאני לא אוהב את המערכת, אתה לא מבין על מה הצפצוף וזו גם הסיבה שאשתי כלכך נלחצה כאשר נעקפה, בנסיון להבין על מה ההתראה.

• תוכן חדש...