Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר עם עשרה הילוכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי סוף סוף משהו מתחדש בעולם הרכב - GM הודיעה שהיא מפתחת גיר חדש, אוטומטי, עם 10 הילוכים.

מעניין מה זה אומר...

לדעתכם זה רציני?

(הכתבה פורסמה בוואלה, אני עוד לא יכול לתת קישור - אז תעזרו לי. :))

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

זה יכול להביא לשיפור משמעותי כל עוד התיבה משודכת עם המנוע הנכון.

הבעיה היא שבלחיצה זה לא כל כך משנה כמה הילוכים יש לך-6 או 10, מה גם שאני לא מאמין שהרכב ידע לנצל ב100% את כל ההילוכים בצורה האופטימלית, גם עם תוכנת ניהול המנוע הכי טובה שיש.

לעומת זאת גיר 7/8 הילוכים ידני.... :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אולי סוף סוף משהו מתחדש בעולם הרכב - GM הודיעה שהיא מפתחת גיר חדש, אוטומטי, עם 10 הילוכים.

יש המון חידושים בעולם הרכב, כל הזמן, זה בסה"כ גיר עם עוד הילוך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היתרון של גיר עם המון הילוכים זה שמירה על רצועת כוח בהאצה, בתוספת הילוכי שיוט מאוד ארוכים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

נגדיל את כמות ההילוכים עד אינסוף! בעצם כבר עשו את זה - תיבת הילוכים רציפה. אולי היפנים עלו על משהו עם ההתעקשות שלהם לתיבות רציפות בשנים האחרונות (בניגוד לרובוטיות כפולות מצמד של היצרניות האירופאיות או הגדלת מספר ההילוכים של התיבה הפלנטארית של היצרניות האמריקאיות).

פורסם

הכל טוב ויפה עם תיבות רציפות, הבעיה היא שהן עדיין מוגבלות למנועים שלא מייצרים מומנטים "מפלצתיים" (או במספרים, לא עבור מנועים המייצרים 25 קג"מ וצפונה).

פורסם

לא מכיר נתוני אמינות . אבל אפשר להוסיף לרשימה גם את לקסוס דגמי ה RX ושם לדעתי יש ניסיון של מעל ל 5 שנים.

פורסם

גיר של 10 הילוכים יאפשר שיוט ב200 ק"מש בעזרת מנוע 0.9 טורבו. כל זה ב 1500rpm.

חבל שלא חשבו על הילוכים צדדים:lol:

פורסם
זה יכול להביא לשיפור משמעותי כל עוד התיבה משודכת עם המנוע הנכון.

הבעיה היא שבלחיצה זה לא כל כך משנה כמה הילוכים יש לך-6 או 10, מה גם שאני לא מאמין שהרכב ידע לנצל ב100% את כל ההילוכים בצורה האופטימלית, גם עם תוכנת ניהול המנוע הכי טובה שיש.

לעומת זאת גיר 7/8 הילוכים ידני.... :)

ומה דעתך על 10 ידני? :)

מה שכן, אני כנראה לא מודע בכלל למה שהולך מסביב (הייתי בטוח שאני די יודע משהו ברכבים)

ו-וואלה, אתם כל הזמן מחדשים לי. סחתיין.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

• תוכן חדש...