Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מוכן לפרט על התהליך והחומרים בבקשה?

כן אין בעיה.

בשלב הראשון לקחנו צינור מים והתחלנו לשטוף את הרכב בכדי להוריד את הכלכולך והאבק שהיה על הרכב

לאחר מכן לקחנו דלי מים אחד ודלי אחד עם 4 פקקים של Gold Class CAR WASH,מתחילים לעבוד עם כפפה מיקרו פייבר

על הרכב מורידים את הלכלוך החומר עושה עבודה מצויינת מנגבים את הרכב עם מגבת מיקרו פייבר.

לאחר מכן מתחילים ליישם את החומר ULTIMATE COMPOUND קאומפאונד פוליש בעזרת פדים SOFT FOAM של Meguiar's ועד כמה פדים שתמר הזמינה מאיביי.

לאחר שיישמנו את הפוליש מחכים כמה דקות ומתחילים לנגב את האזורים בהם מרחנו פוליש ידנית,הפוליש מעניק ברק לרכב ומשחזר את הצבע ומשאיר אחריו משטח חלק ללא שריטות.

אחרי כל זה מנגבים את הפוליש ומתחילים לעבוד עם הווקס המצויין של תמר collinite 845 insulator מיישמים את הווקס עם

הפדים על כל הרכב חוץ מהפלסטיקה והחלונות,מחכים רבע שעה ואז מנגבים את הרכב עם מגבת מיקרו פייבר יבשה.

את הג'אנטים ניקיתי בעזרת Hot Rims ALL WHEEL &TIRE שהיה לי בעבר ונגר לכן קניתי עד אחד עושה עבודה מעולה מבריק את הג'אנט ומוצאי ממנו לכלוך גס.

לצמיגים השתמשנו ב ENDURANCE tire gel שמנקה ומבריק את הצמיגים.

פורסם

וואו הרכבים נראים מדהים! בעיקר המזדה שהיא שונה מכל מזדה שראיתי בכביש!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו שאמרו כבר לפני, המאזדה בהחלט יפייפיה.

יש לי כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין הפדים של מגווירס ב5 ש"ח לsoft foam?

2. יישמתם פוליש בלי ליישם פלסטלינה לפני, זה לא פוגע באיכות הפוליש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עניתה לי שלא עשיתה פוליש ועכשיו כתבתה שכן עשיתה , כנראה שהתבלבלתה , לא נורא .

לפי מה שכתבתה , יישמתה את הפוליש כאילו זה ווקס, כלומר מרחתה -חיכיתה שיתייבש והסרתה ,

זאת לא הדרך והטכניקה ליישום פוליש באופן ידני .

אתה אמור לעבוד עם הפוליש בתנועות סיבוביות + הפעלת לחץ (היד אמורה לעבוד כמו מכונת פוליש ) בשביל שהחומר יחדור לשכבת לקה . עבודה סזיפית ופיזית קשה מאוד בשביל לעשות ביום אחד את כול הרכב .

הכי חשוב שאתה מרוצה וזה העיקר :) .

פורסם

נראה מעולה!!.

שלב קריטי ששכחת לעשות והוא יפגום לך במשך זמן ההגנה:

הפוליש מאוד מאוד שומני, וחובה לעבור אחריו עם ipa.

מה שיצא זה שמרחת הגנה על השאריות של הפוליש, וחבל.

הרטיבות/שומניות של הפוליש מסווה המון סווירלים, וצריך לנגב מפעם לפעם את הפאנל עם אלכוהול דולל בשביל לראות את האפקט האמיתי של העבודה.

מעבר לזה, אין שום טעם בהמתנה לאחר פוליש, אוטומטית עוברים לבאפינג ול-ipa ומשם להגנה.

עריכה : בנושא הזה הקדימו אותי.

בכל מקרה, שמח בשבילך שיש לך רכב יפני, אחרת הפוליש הידני היה שולח אותך ישר לפיזיותרפיה.

"יאללה בירי".

פורסם
כמו שאמרו כבר לפני, המאזדה בהחלט יפייפיה.

יש לי כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין הפדים של מגווירס ב5 ש"ח לsoft foam?

2. יישמתם פוליש בלי ליישם פלסטלינה לפני, זה לא פוגע באיכות הפוליש?

1. ההבדל העיקרי הוא באיכות החומר (ניתן ממש להרגיש את זה) דבר שמשפיע באופן ישיר על הספיגה (יותר צפוף = איכותי יותר = ספוג פחות)

2. נכון מאוד, ואפילו יכול להביא לתוצאה הפוכה (בעיקר בעבודה עם מכונה), הפד אוסף לכלוך ומשייף אותו כנגד הפח, ונוצרים RDS (טיפה יותר עמוק מswirls) ופוליש עדין שמוריד swirls לא מוריד אותם תמיד.

בעניין ההמתנה, יש כאלה שכן מחכים קצת (לא יותר מדקה-שתיים) כדי לתת לפוליש לעבוד, מה שעושים זה מעבר או שניים, המתנה קצר ומעבר קליל נוסף.

מי זאת תמר בפורום ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לתת לפוליש לעבוד אחרי היישום שלו?

פעם ראשונה ששומע את זה.

הפירוק של החלקיקים השוחקים שלו מתבצע בזמן פעולת הפוליש, אם היא ידנית, או עם מכונה.

פוליש לא אמור "לשבת" על הפח לאחר סיום העבודה איתו.

"יאללה בירי".

פורסם

אני זוכר שקראתי את זה איפשהו, זה יותר מתייחס לפוליש כימי (כזה שאין בו\ יש בו פחות חלקיקים) ורוב הפעולה היא כימית ואז הוא צריך לעמוד קצת.

יודעים משהו, אני לא בטוח בזה ב100%, אני אבדוק את זה שכחו מזה כרגע ואני יחזור עם תשובה עוד כמה ימים (או יותר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פוטנציאל הנזק של פוליש לא נכון הוא גדול.

מומלץ לקרוא טוב וללמוד לפני שסתם קונים פדים ועוברים על הרכב.

יש פדים יעודיים לחיתוכים עמוקים יותר ופחות, יש יישומים שלאחריהם צריך לעשות פוליש פיניש, יש מצבים בהם מספיק רק האולטימייט קומפאונד ופד ספוג פשוט.

כמו שאמרו פה ורק על מנת לחדד, פוליש מיישמים מעט על פד ועוברים על הרכב בתנועות סיבוביות באופן מיידי.

אני בעצמי כמה שקראתי בפורום חש לא בטוח לבצע פוליש בעצמי...תתכוננו טוב יותר בפעם הבאה, פלסטלינות וחומרי סיכוך, ipa כמו שהמליצו פה .

וגם מצטרף לשאלה החשובה: מי זו תמר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני התחלתי לעשות דיטיילינג לרכב שלי , ועשיתי רק חצי רכב.

השלמתי רק חצי אוטו בשבוע כי אני עושה חלק-חלק :oops: .

באלוהים שאני לא יודע מתי אני אסיים את זה:cry: .

אני מקנא בכול אלה שיש להם מקום פרטי סגור עם חשמל, נקודת מים וכ'ו .

אולי אני אפתח אשכול תמונות של החצי שעשיתי :roll: .

פורסם

rsm130d

הדרך שבה ישמתי את הפוליש היא כזאות,שמתי כמות קטנה של החומר על פד ואז עבדתי בתנועות מעגליות,בגלל שהיינו 3 אנשים אז סיימנו מהר כי עבדנו על כל רכב ביחד ולא כל אחד על הרכב של עצמו.

לפני שעבדתי קראתי כמה מדריכים וצפיתי בסרטונים לכן אני חושב שעבדתי נכון.

וכן היתבלבלתי בין הפוליש והווקס.

marvel88

יש לי בבניין חניון תת קרקעים עם 4 חניות שלי אז יש מקום ומים מאוד קרוב לחניה :)

פורסם
אין שום יתרון בהמתנה עם חומר הפוליש על הצבע.

את חומר יש לשים על הפד , לעבוד איתו ולנגב אחרי.

עם הפוליש לא המתנתי רק עם הווקס.

• תוכן חדש...