Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב:mm_smile:.

לקראת הרחבת המשפחה אנחנו זקוקים ליעוץ בנושא רכב.

להלן הדרישות/צרכים:

רכב לא חדש (אבל גם לא ישן יותר מ- 3 שנים על הכביש)

7 מקומות ישיבה

עלותו הכוללת לא תעלה על 100,000 ש"ח

מרווח גם בשורת המושבים השלישית

תא מטען סביר עד מרווח

חסכוני יחסית בדלק

נוחות נסיעה

ביצועים סבירים (אנחנו לא מחפשים "סוס עבודה" אבל גם לא "עגלה על גלגלים"). פשוט רכב משפחתי שישמש אותנו לכמה שנים טובות ויצליח לסחוב בעליות כמו שצריך.

נשמח לכל עזרה8)

פורסם

סיטרואן פיקאסו עונה על הכל, אבל מדגם האמינות האישי שלי הוא לא משהו. רכב כזה הייתי קונה למשל מהטריידאין של היבואן, כולל אחריות לשנה נניח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בהתייחס למגבלות התקציב, ממליץ גם כן על הפיקאסו C4. רצוי ךהעדיף את דגם ה1.6 טורבו (מנוע מודרני מוגדש טורבו עם הזרקת דלק ישירה) אשר חזק וחסכוני יותר ממנוע ה-2.0 הישן.

קחי בחשבון שהספסל השלישי מאפשר ישיבה של 2 ילדים ולא מתאים למבוגרים.

מכונית עם ספסל שלישי אמיתי קיים רק בקיה קרניבל או פורד גלאקסי אשר צפויים להיות יקרים יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הפיקאסו הוא אכן רכב חביב אבל הגיר הרובוטי שלו אינו מלהיב. אני הייתי מנסה למתוח מעט את התקציב (או להרחיב את רדיוס וזמן החיפושים) ולמצוא פיג'ו 5008. הוא קצת יותר מרווח מהפיקאסו אבל חשוב מכך - יש לו שילוב מנוע-גיר מצויין וטוב משמעותית מהסיטרואן. חסרונות - צריכת דלק סביב ה-9 קילומטרים לליטר ומזגן חלש בקיץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אמנם לא חסכוני, אבל יש תמורה בעד האגרה. נסו פורד S_MAX. ב 100K תקבלו דגם 2010.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתה לנו קרניבל פעם מהצורה החדשה ששימשה אותנו כרכב אשכול להסעת תיירים.

הרכב יכול להכיל 7 מבוגרים ללא בעיה אבל עם 0 תא מטען, כמו כן הרכב מאוד אמין ולאורך 3 שנים עבר אצלנו מעל 150 אלף קילומטר ללא שום תקלה חוץ ממדחס שהוחלף וטיפולים שוטפים.

ממליץ להתמקד בגירסת הדיזל שהיא פשוט מוצלחת יותר מהבנזין,לידיעתך יש כמה קרניבלים באתר של אוטוסנטר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חפשו בחברות הליסינג או בשוק הפרטי מאזדה 5/מיצובישי גרנדיס.

בדקו בקרסו האם יש להם למכירה רנו לוגאן עם אחריות אם כי כדאי מאוד לקרוא את הביקורת עליו כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4112972,00.html

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...