Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום יש לי סובארו b4 2006 ברצוני להתקין רדיו או dvd לרכב מישהו שיכול לעזור לי בענין תודה

הרדיו המקורי לא ניתן לפירוק זה יחידה אחד עם המזגן הנה תמונה איך זה נראgetImage (4).jpgה.

פורסם

אהלן!

ברכב הזה 'מוח' של הקלימט קונטרול יושב על אותו בתוך הקונסולה של המערכת המובנית.

לכן, אתה חייב להזין את הקונסולה גם שאתה מחבר מערכת חיצונית.

למערכת "רגילה" יש מתאמים שנכנסים במקום התא כפפות שבין פתחי המזגן, ומאפשרים להתקין מערכת 1 din.

התקנת דאבל דינ די בעייתית ולפי ההתקנות שאני ראיתי, אנשיח חתכו וריתחו מחדש את קורת החיזוק שעוברת מאחורי הקונסולה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

הנה חברה (בחו"ל) עם בעיה כמו שלך שנפתרה ע"י רכישה של חלקים מיוחדים ולא זולים (מצויין בשרשור שם):

http://forum.liberty.asn.au/viewtopic.php?f=22&t=7167

בפועל, אני די בטוח שמתקינים טובים שקיימים כמה מהם בארץ יוכלו לבצע עבודה מותאמת אישית לצרכיך.

• תוכן חדש...