Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם אופל שעבר 475000km?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באופל אסטרה 1400 ידנית, עם מנוע וגיר מקוריים. סבא שלי קנה את הרכב ב1996, ומאז עבר כמעט חצי מליון ק״מ. לפני כמה חודשים ירשתי את הרכב, ותוהה לעצמי איך למכור אותו, או מה לעשות איתו..

האמת שאני גם מפרסם כי באופן כללי משמח אותי שהרכב הגיע לגיל ולקלומטראז׳ שהגיע, ומכאנית עדיין במצב נסיעה מצויין.

אשמח לשמוע את דעתכם!

ocar.jpg

116i

פורסם

עוברים עוד חצי מיליון קילומטר ואז מקבלים אסטרה חדשה :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה לא צריך רכב כרגע?

אין איזה תפרן במשפחה שישמח לקבל רכב זול וטוב?

לדעתי בשוק החופשי תקבל עליו גרושים.

אבל עדיף גרושים על פני לתת לו לעמוד ולהירקב ובסוף למכור לברזל ב300 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם אתה מעוניין לשמור אותו כמורשת מסבא שלך? אם כן הייתי מקפיא רישיונות ומחפש איפה להעמיד אותו. לא הייתי מחזיק את הרכב בנוסף(טסטים וכד׳) במידה ויש לך רכב כבר.

אם אתה לא מעוניין ברכב פרסם אותו, קבל כמה שתקבל וזהו.

Miata ND2

פורסם

מהיכרות אישית, אני יכול להעיד שהרכב תוחזק בהמון אהבה ומצבו מצויין ביחס לשנתון והק"מ.

ההתלבטות קשה מכיוון שיש לו רכב חדש שמשמש אותו לנסיעותיו ולא ברור מה לעשות עם האופל.

מעניין אם את יבואן אופל זה מעניין שרכב שלהם גמע כל כך הרבה ק"מ ביחס לקטגוריה שלו.

פורסם

תשלח למוזיאון :lol:

אני גם בעד לגלגל אותו להבא בתור במשפחה, תמיד שי מישהו שישמח לקבל רכב כזה כרכב שני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו שתועד (תודה :-) ), הרכב באמת טופל בהמון חום ואהבה וכואב לזרוק אותו.

חשבתי על להשאיר את הרכב בתור מזכרת, אבל בסופו של דבר אני מעדיף שמישהו ימשיך לקבל ממנו טועלת מאשר שירקב בחנייה.

מבחינת למכור את הרכב, יוצא שזה הפיתרון היחיד (אין ככ למי להעביר אותו במשפחה). כמובן שהייתי רוצה שימשיכו לטפל בו כמו שהוא טופל עד עכשיו ולא יהרגו אותו אחרי 10000 ק״מ, אבל בכל מקרה אני כבר לא אדע.

הבעיה שבפני היא איך לתמחר את הרכב. מצד אחד מאוד שמור, מצד שני שנתון וקלומטראז׳ גבוהים.

116i

פורסם

הק"מ המדוייק כבר פחות מעניין בשנתונים האלו.

במחירון "יד2" למשל כל ההבדל בין 200K ק"מ ל475K ק"מ הוא... 700 שקל.

כבר יותר מעניין מה מצב הצמיגים ועל כמה עומד מד הדלק :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עד עכשיו לא יצא לי להבין, האם יש לך רכב משלך ללא קשר לאסטרה?

אם כן, בשביל 1000 ש''ח שתקבל עליו לא הייתי מוכר אותה וגם בשביל מישהו שייסע איתה עוד קצת ק''מ

עד שהיא תמות ויהרוג אותה כליל בצורת תרומת איברים.

לא סתם אני מדבר פה כמו על בן אדם כי ככה זה בשבילי רכב- בשביל אחרים הוא פח עם גלגלים

בשבילי זה נשמה עם הבעת פנים וצורת דיבור שעם לוחצים על הגז בניוטרל יותר מדי אז כואב לה

ולאחר שטיפה היא נוסעת ביותר גאווה- זה אוטו מבחינתי.

אל תמכור אותה. תשיג לה טאסות מקוריות תנקה אותה- קצת פוליש ו-ווקס, ניקוי פנימי ותשמור אותה למזכרת,

משהו סנטימנטלי. מהרושם שלי כבר הבנתי שיש הרבה סנטימנטים לרכב הזה, חבל לקטוע את זה פה.

הרכב נראה מצוין, מהתמונה הזו נראה שהצבע לא במצב רע ואם באמת יהיה לך את הרצון להשאיר אותו ולשמר אותו

אתה כבר תתחיל לצבוע אותו, להשיג לו חלקים חסרים וכדומה, כך אני הייתי עושה עם רכב שנמצא במשפחה מאז שנולד.

ובקיצור ולעניין- תקפיא רשיונות, תשמור אותה ותשמר אותה,

אני במקומך הייתי שמח מאוד לקבל מתנה עם המון ערך בצורת אוטו.

שלומי.

פורסם

עם כל האהבה שיש לי לרכבים ישנים (יש לי במשפחה 2 רכבים ישנים שמתגלגלים במשפחה לפי הצורך, רק שאצלנו מדובר ברכבים עם ק"מ חריג לכיוון השני), ההמלצה הנ"ל היא הגרועה ביותר.

ברגע שתעמיד את האוטו תאלץ לאחסן אותו במקום מסודר כדי שמצבו לא ידרדר, לרוב האנשים אין חניה מקורה מיותרת ולכן זה עולה כסף.

בנוסף כאשר תרצה להפשיר אותו תארלץ לעשות הרבה תיקונים כי רכב שעומד עדיין יש לו בלאי, יש הגורסים שאפילו יותר מרכב נוסע.

אם תחליט להמשיך להשתמש כרכב שני התענוג הזה יעלה לך כ-5K ש"ח בשנה (ללא דלק, רק אגרות, תיקונים וביטוחים). אם יש לך כסף מיותר "לזרוק" אז סבבה, רובנו בקושי מצליחים החזיק את הראש מעל המים.

התמורה שתקבל מהמכירה מאוד נמוכה אבל צריך להסתכל על כל החלופות ובמקרה שלך כל החלופות גרועות יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...