Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים .

רנו מגאן 2005 לא מניע , אין אפילו סטארטר פשוט דומם .

המערכות באוטו עובדות (רדיו, אורות , מחשב) ניסיתי להניע עם כבלים ללא הצלחה האוטו פשוט דומם.

הקטע המוזר שמנסים להניע המחשב "חושב" שהאוטו מונע ונותן את ההודעה הרגילה שמניעים את האוטו (OIL LEVEL OK)

דעתכם ?

פורסם

אם קיים קודן/אמובלייזר ברכב כדאי תחילה לבדוק את הכיוון הזה. במידה והכל תקין צריך לבדוק אם מגיע מתח לסטרטר. במידה ומגיע ייתכן והבעיה בסטרטר עצמו.

פורסם

קודם כל, "האוטו לא חושב שהוא מונע". אחרי כמה זמן שהרכב במצב "סוויץ פתוח" יש את ההודעה הזאת.

אני חושב כך:

1. תנסה להניע עם המפתח הרזרבי, ידועה המחלה ב"כרטיס-מפתח" שלהם.

2. תבדוק שאתה לוחץ היטב על דוושת הברקס.

3. תבדוק כשהרכב במצב "סוויץ פתוח", אם אכן יש אורות ברקס.

(הרכב הזה לא מניע אם לא לוחצים על הברקס ואני חושב שאולי היוניט ברקס פגומה)

4. תבדוק את החיבורים של המצברים שהם מחוזקים כראוי.

5. תנסה לתת כבלים, אבל שיהיו איכותיים ועבים! ושלא הבידוד יהיה עבה, אלה הכבל נחושת הפנימי שיהיה עבה.

תיתן + ל + ותיקח מינוס (-) מאצלך מהגוף עצמו ולא מהמצבר (מהמנוע לדוגמא) אל (-) המצבר המניע.

יש עוד כמה פעולות, אבל תנסה את זה, תעדכן, ונמשיך.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

תודה על העצות

ניסיתי להתניע עם כמה כבלים בכולם אותה התוצאה

הבנתי שהאוטו "חושב" שהמנוע דולק כיון שאיך שאני לוחץ על כפתור ההצתה אני מקבל את ההודעה הרגילה שהמנוע מונע ולא לאחר זמן ושאני לוחץ שוב המנוע כאילו נכבה ומקבל את ההודעה הרגילה של מנוע כבוי (למרות שהוא לא נדלק מלכתחילה) .

לא נראה לי שזה קודן כיון שהאוטו במצב תקין ואני לא מכניס קוד נכון ומתניע אני מקבל סטרטר והאוטו לא מונע.

פורסם

תודה חברים , קרוב משפחה שהוא מוסכניק גילה מה הבעיה - סטרטר נשרף !

הוא גם קילל אותי שקניתי רנו ובשביל להגיע לסטרטר הוא צריך לפרק חצי מנוע :)

• תוכן חדש...