Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על קאווליר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש בעיות מיוחדות בקאווליר שנת 96 גיר רגיל יד ראשונה?

ומה השוק האמיתי של הרכב הנ"ל ביחס למחירון של לוי יצחק?

בתודה צביקה.

פורסם

השוק של הרכב במיוחד בגירסתו הידנית לא קיים כמעט.

חוץ ממחיר זול ומנוע עתיר מומנט - האוטו ממש לא משהו.

הידניות נמכרות בעשרות אחוזים פחות מהמחירון (הנמוך ממילא 26500 ש"ח)

מחיר של 18-20 אלף ש"ח זה מה שמסתובב בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הציעו לנו לפני שלוש שנים גם לרכוש קווליר 96 ידני,

התפלאתי איך יתכן שרכב אמריקאי בגירסה ידנית, אמר לי הבעלים כי בשנה זו הביאו מספר מצומצם של רכבים אילו המיועדים ל"מורי נהיגה", הדבר לא תפס כמו שציפו מכרו אותם לשוק הפרטי וחדלו לייבוא אותו לארץ.

לא רכשנו את הרכב משום בבדיקה התברר שהמנוע ישבוק חיים בקרוב, ועוד מספר בעיות לא שוליות.

בזמנו הוא הציע לנו את הרכב ב29,000 ש"ח וסירבנו.

אבל בעיקרון רכב נחמד, לא יותר.

פורסם
האם יש בעיות מיוחדות בקאווליר שנת 96 גיר רגיל יד ראשונה?

ומה השוק האמיתי של הרכב הנ"ל ביחס למחירון של לוי יצחק?

בתודה צביקה.

מניסיון לא אישי עם קואילר 96 אוטומט, אין תקלות ברכב כבר ארבע שנים. טיפולים, דלק וסע.

dirty old man

need love too

פורסם

ולפני שאתה נוסע רק שים לב שזה אחד הרכבים הפחות בטיחותיים שיש בסדר הגודל הזה (שהצורה האמריקאית לא תטעה אותך)...

פורסם
ולפני שאתה נוסע רק שים לב שזה אחד הרכבים הפחות בטיחותיים שיש בסדר הגודל הזה (שהצורה האמריקאית לא תטעה אותך)...
אתה צודק, אבל לא ביחס לשנתון... הוא לא פחות בטיחותי מרכב מקביל בתקופה, אז רק נכנסו מבחני הריסוק הפומביים ולא היה מדד והתייחסות רצינית לנושא כמו היום.

dirty old man

need love too

פורסם
אני מאוד אוהב את הרכב, יש אחד כזה למישהו מהמשפחה וגם לחבר של אחי.

לחבר של אחי יש אחת משנת 92 או 93 כל יום הוא במוסך קבוע והשניה שנת 98 גם מבלה לא קצת במוסך,לא יודע בסה"כ הרכב עושה נסיעות מאוד ארוכות מידיי יום אולי בגלל זה :/

מוזר... הרכב יוצר ויובא החל משנת 95...

dirty old man

need love too

פורסם
...אז כנראה 95... אני די בטוח שהוא אמר שנת 92, נו מילא...

נו מילא.. נספר סיפורים ומעשיות על משהו שמישהו אולי סיפר לי ונטעה.

לכותב ההודעה: סע למוסך של UMI שאל את המסוכניקים שמה מה הם חושבים על הקוואליר.

לאבא שלי יש חבר שהוא בעל מוסך UMI והוא אמר לו שהקוואליר אחלה רכב מבחינת האחזקה, היא אמינה והטיפולים לא יקרים.

אז אני לא יודע מה עברה הקוואליר 92' של חבר שלך או הקוואליר 98 של דודה של הגיס של הנין של מוגרבי השכן, אבל לקוואליר לא יצא של בעייתית.

פורסם
לאבא שלי יש חבר שהוא בעל מוסך UMI והוא אמר לו שהקוואליר אחלה רכב מבחינת האחזקה, היא אמינה והטיפולים לא יקרים.

בטח שהוא יגיד את זה. זאת הפרנסה שלו.

בכל מקרה רכב לא מומלץ במיוחד, אבל אם בכל זאת כן, אז במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

פורסם
והמון דלק:idea:

זה דווקא לא ממש נכון.

נכנסתי ל-http://www.fueleconomy.gov/feg/findacar.htm

והשוותי צריכת דלק ממוצעת שנתית בדולרים, לרכבים תוצרת 1996, בנפחים של 1.5-1.6 מול הקוואליר בנפח 2.2, והתקבל:

קוואליר - 1087 $

קורולה - 1087 $

סיוויק - 984 $

אקסנט - 1051 $

אם זה כל ההבדל עבור רכב שהוא כנראה הרבה יותר חזק (בכל זאת 2.2 ליטר) אולי זה שווה...

פורסם
הרבה דלק? לא ממש... 1:9-10 זה סביר.

מה שכן, הרבה כח זמין, הרבה מזגן, הרבה אבזור, הרבה נוחות...

אני לא מסכים לגבי הנוחות, לדעתי הקוואליר מאוד לא נוחה, זה מנהיגה לא מעטה על קוואליר 96.

גיא.

פורסם

מפתיע למען האמת.

לכמה מהחברים שלי יש קאווליר והם מתלוננים ללא הרף על תצרוכת הדלק שלה.

אבל אם אתם אומרים? מי אני שאתווכח

פורסם
מפתיע למען האמת.

לכמה מהחברים שלי יש קאווליר והם מתלוננים ללא הרף על תצרוכת הדלק שלה.

אבל אם אתם אומרים? מי אני שאתווכח

יש מין קטע כזה, להתלונן על צריכת הדלק של אמריקאית, אבל אם יפנית שותה אותה כמות זה נקרא חסכוני... מוזר משהו

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...