Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להחליף את הרכב הנוכחי שלי (פיאט פונטו 2004).

יש לי נסיעות של 50 קילומטר ביום.

הדברים שאני מחפש ברכב:

1. גיר אוטומטי

2. נוחות בנסיעה

3. אמינות

4. חסכוני בדלק

5. סחיר

6. שנתון 2011

7. קטגוריה סופר מיני

אני מתבלט בין סוזוקי סוויפט לבין פורד פיאסטה 2011.

מה לדעתכם עדיף, ולמה? (אם אתם חושבים שיש עוד רכבים שמתאים עבורי תרגישו חופשי לציין אותם)

האם לדעתכם כדאי לי לקנות את הרכב מליסינג פרטי?

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

לי אישית המושבים בפיאסטה יותר נוחים,מבחינת חיסכון אני מאמין הסוופיט יותר חסכונית עקב נפח מנוע יותר קטן,אבל לא יהיו הפרשים גדולים,במיוחד עם אתה לא נוסע הרבה,שתיהם אמינים,לגבי הסחירות איני יודע,לפיאטסה גם תא מטען גדול יותר וחומרים נעימים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה נפוצה בליסינג הסוזוקי לדעתי כמעט ולא הייתה,לשני הצדדים יש יתרונות,בליסינג למשל תוכל לקבל תנאי מימון והמחיר לעומת יד פרטית יהיה זול יותר,אבל הרכב יהיה עם ק"מ גבוהה מהממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיאסטה נפוצה בליסינג הסוזוקי לדעתי כמעט ולא הייתה,לשני הצדדים יש יתרונות,בליסינג למשל תוכל לקבל תנאי מימון והמחיר לעומת יד פרטית יהיה זול יותר,אבל הרכב יהיה עם ק"מ גבוהה מהממוצע.

רק תיקון קטן (מבדיקות שאני עורך/ערכתי בשבועיים האחרונים):

הפיאסטה נפוצה לא בליסינג, אלא בהשכרה.

מצד אחד זה אומר שתוכל כנראה למצוא שנתון מתקדם יותר לאותו סוג הרכב (עד 23 אחוזי הנחה בשכירות לעומת 8-14 בליסינג).

מצד שני, זה אומר שהרכב כנראה עבר חיים קצת יותר קשים...

מהסיבות האלו אני החלטתי בעצמי שלא לקנות פיאסטה...

פורסם
סוויפט טובה מהפיאסטה בכל הפרמטרים, חוץ מנוחות שהפיאסטה טיפה יותר נוחה. הייתי בוחר סוויפט מבלי לחשוב פעמיים.

הפיאסטה, נוחה הרבה יותר!, מרווחת יותר - במיוחד בתא המטען, מהנה יותר לנהיגה, שקטה יותר, חומרים איכותיים יותר... הסוויפט תציע צריכת דלק טובה יותר משמעותית, התיבה האוטו' של הסוויפט טובה יותר (זו של הפיאסטה לפני מתיחת הפנים מיושנת) ולכן היא גם מרגישה זריזה יותר (גם בדגם 1.2 הנוכחי), הסחירות של הסוויפט טובה יותר, כניראה שגם האמינות.

פורסם
אם תוכל להתפשר על גיר ידני, באותו תקציב תוכל למצוא פיאסטה אחרי המתיחת פנים, וכמובן שנתון חדש יותר, באחריות וכו.

נשמח מאוד לעמוד לשרותך ולהראות את הפיאסטה החדשה,ידנית ברמות גימור שונות.

בכל שאלה נוספת אנו לרשותך.תוכל גם לקבל ייעוץ באולם המכירות שלנו.

פורסם

האם פיאסטה שנת 2011-10 הינה בעלת גיל רובוטי או אוטומטי?

מה צריכת הדלק ברכב?

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

הפיאסטה החדשה עדיפה על הסוויפט כמעט בכל פרמטר (רשמתי כמעט כי אין לדעת מה תהיה רמת האמינות שלה מאחר והיא סה"כ שנה על הכביש).

לעומת זאת, הדגם הקודם (זה שאתה מעוניין בו) הוא בעל מנוע וגיר מיושנים ולא מרשימים (אוט' פלנטרי לעומת רובוטי כפול מצמדים בחדשה).

כתוצאה מכך הרכב איטי ובנוסף גם הרבה פחות חסכוני.

במקרה זה ההתלבטות בין הפיאסטה לסוזוקי קשה יותר.

גם אני הייתי באותה הסיטואציה לפני מספר חודשים, בה חשבתי לרכוש סופר מיני משומשת בת 3-4.

לבסוף החלטתי כי ההפרש בין מחיר חדש (יד-1 מליסינג 0 ק"מ) לבין משומשת שמורה מאוד (רמז - לא מליסינג!) לא מצדיק רכישה של משומשת.

ולכן רכשתי חדשה דרך חברת ליסינג במחיר של 89K כולל אגרת רישוי ואני סופר מרוצה מהרכב (כל כך מרוצה שרציתי להשאיר את הפיאסטה אצלי ולתת לאישה את הקאמרי).

תשקול שוב אם שווה לך לרכוש משומש או חדש, קח בחשבון שהחדשה בעלת אחריות לשלוש שנים, חסכונית יותר בדלק באופן משמעותי (אצלי בנסיעות של ק.ביאליק-צ'ק פוסט עושה 1:12.6), זריזה יותר באופן משמעותי (אם זה מעניין אותך) וזולה יותר לאחזקה למשך השלוש-חמש שנים הקרובות (צמיגים חדשים, מצבר חדש וכו').

• תוכן חדש...