Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני אוסף לוחיות רישוי מכל העולם כבר כמה שנים, אך רק לאחרונה הוספתי לוחית ישראלית ישנה לאוסף.

רציתי לדעת מתי הלוחית יוצרה (אני יודע שהמספר הוא משנות ה-60 או ה-70, אבל זה לא בהכרח אומר שהיא יוצרה אז) איזו שנה היה הרכב שעליו הייתה הלוחית והמחוז שלו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה :-D

תודה מראש :-)

unnamed.jpg

Ford Fiesta 2001 --> 2011 VW Polo 1.4 manual

ובין היתר:

Škoda Superb 2015 1.8TSI DSG7 I 2016 Škoda Fabia 1.2TSI DSG7 Style

פורסם

המספר של הלוחית הישראלית הונפק ב 1979 למכונית בירושלים או באר-שבע, אבל הלוחית עצמה יוצרה מאוחר יותר במהלך שנות השמונים כי אין לה הטבעה של עיגול כמו במקוריות.

האיטלקית מ 2006, והבלגית קשה לדעת אבל הייתי ממקם אותה בסוף שנות השבעים - תחילת שנות השמונים.

מה עוד יש לך?

נמרוד

פורסם

תודה רבה על התשובה, זה גם מה ששיערתי.

הלוחית הבלגית בת 10בערך, בפורמט הישן (לפני שהוסיפו את הeuroband ב2010), האיטלקית היא לוחית קדמית מסרדיניה.

יש לי את כל הלוחיות האוסטרליות (8 בסך הכל), 25 מארה״ב, קצת מקנדה, חלק גדול מגוש האירו ורוסיה, שהיא אחת האהובות עליי.

אני אספן מתחיל, בסך הכל 50 ומשהו לוחיות באוסף.

ובין היתר:

פורסם

אין ספק שאספנות לוחיות רישוי יש בה עניין רב.

לומדים המון גיאוגרפיה, היסטוריה וכד.

זול יותר מאספנות רכב ואין את הצורך בתחזוקה שוטפת ולא נגמרת כמו ברכב.

פורסם

נמרוד, מסתבר שהלוחית שייכת לרכב משנת 70 (בפייסבוק מישהו כתב שהוא בדק במסוף), יכול להיות שהרכב שוקם וקיבל מספר חדש?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
נמרוד, מסתבר שהלוחית שייכת לרכב משנת 70 (בפייסבוק מישהו כתב שהוא בדק במסוף), יכול להיות שהרכב שוקם וקיבל מספר חדש?

לא. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דרך אגב, יש מקום מסויים שאני יכול להשיג עוד לוחיות ישנות? את זאת קניתי מחו״ל.

ובין היתר:

פורסם

מי שלא ראה את אוסף לוחיות הרישוי של האיש והאגדה בועז דגן לא ראה אוסף לוחיות רישוי מימיו 8)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...