Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג על הונדה CRZ, ואני מאוד רוצה כבר הרבה זמן להוריד את כל הסמלים מאחורה - CR-Z , Hybrid והסמל עצמו של הונדה (H),

עכשיו להוריד את הCRZ ו Hybrid לא בעיה כי הן בעצם מדבקות,

אבל השאלה שלי מה אני עושה עם ה H - אם אני אוריד יהיו באמצע הפח 2 חורים של האטבים, מה אני עושה במצב כזה? פחח יכול לסדר כזה דבר ? ד"א צבע הרכב לבן פנינה אם זה משנה ..

פורסם

פחח יכול לסדר חורים ללא בעיה (שמעתי גם על כאלה שהחליקו ידיות אחוריות וידיות פתיחת בגאז' בסטיישינים וכד').

לדעתי זו טעות גדולה אמנם זה מוסיף טיפה למראה אבל עבודת פחחות לרכב חדש היא מיותרת מאוד

Miata ND2

פורסם

חבל להחליק סמלים, זה לא יפה בעיני. הופך רכב מקורי למשהו בלתי מזוהה. החלקת ידיות זה בכלל ניראה מכוער מאוד וגם לא פרקטי. עדיף לשמור על הרכב מקורי ומטופח - ככה הכי יפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פחח יכול לסדר זאת בקלות,

רק תחשוב אם שווה לך להכנס לצביעה רק בשביל להחליק את הסמל.

אישית אני חושב שזה נראה ממש טוב על הרכב הנכון, בעיקר על האצ׳בקים.

פורסם
חבל להחליק סמלים, זה לא יפה בעיני. הופך רכב מקורי למשהו בלתי מזוהה. החלקת ידיות זה בכלל ניראה מכוער מאוד וגם לא פרקטי. עדיף לשמור על הרכב מקורי ומטופח - ככה הכי יפה.

בעיניין המקוריות, לפי דעתי כעל הרכב אותו הסמל כמו כל ההונדות - זה פוגע במקוריות .. אם על האוטו שלך אין כלום זה מה שהופך אותו למקורי !, אבל כמובן, זו רק דעתי :)

פורסם
אם על האוטו שלך אין כלום זה מה שהופך אותו למקורי !, אבל כמובן, זו רק דעתי :)

הרכב מקורי כפי שיצא משערי מפעל. אם הוא יצא ללא סמלים, אז אתה צודק, אבל בגלל שהוא יוצא תמיד עם סמלים אז ... :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הורדתי סמלים על הדרך כי צבעתי את הבגאג' השארתי רק את הסמל לוגו H של הונדה שלפי דעתי יפה ודיי נחוץ.

הבאתי גם סמל גדול וחדש, ככה שהיה כייף לשים אותו, ליפני זה היה לי סימנים של הסמלים הקודמים, ממש מכוער.

הבעלים הקודמים השתמש בדבק מאוד חזק שהשאיר סימנים שלא ירדו, אבל הצביעה מחדש החליקה הכל ויצא ממש יפה.

מה שמדהים שיצא אותו צבע בידיוק, למרות שעשיתי פוליש לאוטו ליפני אבל גם בלי קשר הצבעי עשה עבודה מעולה.

אומנם מכרתי כבר את האוטו אבל בלי צבע לבגאז לא הייתי מוכר אותו בחיים כי הכל התקלף שם אז הייתי חייב לצבוע.

הינה כמה תמונות של העבודה

yc6l.jpg

d6si.jpg

p45w.jpg

hg87.jpg

זה ליפני חח

unq1.jpg

5as4.jpg

תמונה כללית של אחרי פוליש והצבע לבגאז'

e19q.jpg

• תוכן חדש...