Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת הרכב בבריסל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לנסוע לבריסל בינואר הקרוב.

הבנתי שמתקיימת שם תערוכת רכב.

מישהו שמע מכיר ויודע לתת פרטים על התערוכה ?

האם שווה להתאמץ להגיע לתערוכה?

פורסם

הייתי בתערוכה לפני שנתיים ואני מניח שההחלטה היא עניין של השקפה.

בעיניי התערוכה הייתה נהדרת ובהחלט שווה את הטירחה.

מדובר בכשמונה אולמות מלאי כל טוב, רוב הרכבים פתוחים וניתן להזמין נסיעת מבחן על חלק ניכר מהדגמים.

התערוכה מרשימה בהרבה ממקבילתה בברצלונה ובוא לא נוסיף מילה מיותרת על אוטומוטור :-(

מאידך, אם נקודת ההשוואה שלך היא ז׳נבה, פרנקפורט או דומיהן בהחלט יכול להיות שתתאכזב...

ובלי קשר, אם אתה כבר בבריסל, בינואר, מה עוד בעצם יש לעשות שם?

פורסם

תודה על התגובה

אני אהיה שם בעוד שלושה שבועות בדיוק בזמן התערוכה ואליך לבקר בתערוכה.

למרות שבפרנקפורט הייתי כבר המון לא יצא לי להיות בתערוכה שם ככה שאין לי למה להשוואת.

פורסם

אם כך - במידה והתאריך ידוע, התכבד והזמן נסיעות מבחן מראש.

מצד אחד - זה נעשה דרך אתרי היבואנים ולא באופן ידידותי דרך אתר התערוכה.

מצד שני כשראיתי בחוץ GT-R נוסעת הלוך חזור לנסיעות מבחן הצטערתי שלא התאמצתי יותר.

ניתן היה להירשם גם במקום אבל בהתראה קצרה שכזו הדבר הכי מעניין שהיה פנוי היו אבארתים למיניהם (ולא שיש שום דבר רע ב...).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

חברים שלום

ביקרתי בתערוכה ביום ראשון שעבר.

תערוכה מרשימה וגדולה ניתן להתרשם מקורב וגם לשבת ולגעת ב99 אחוז מהרכבים, אפילו ניתן רכביי היוקרה באנטלי רוילס רויילס מקרוב ואם יבינו שבאתם לרכוש יתנו לכם למשש.

בפורשה בפרארי ובטלסה.. הכניסה חופשית וניתן להתרשם מקרוב בלמבורגני ממתינים בתור של כמה דקות .

כל יצרניי הרכב כולל האופנועים הציגו תצוגה מושקעת, עד כמה גדולה מרצדס הציגו את כל גרסאות הרכבים בכמה רמות גימור שונות למשל 3 A קלאס, פיאט הביאו יותר מ10 500 בצבעים וגימורים שונים רק למיצובישי היו 2 רכבים .

כמובן שהיו גם מציגים של מערכות סטריאו ואביזרים אבל זה רוכז לאולם אחד.

מחיר כניסה מגוחך 13 אירו.

כמו שאמר קודמי שום מילה על אוטומוטר .

בהחלט שווה להגיע .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

שאול, אכן קשה להאמין ליחס מבחר/מחיר שיש בתערוכות בחו"ל

ניתן היה להירשם גם במקום אבל בהתראה קצרה שכזו הדבר הכי מעניין שהיה פנוי היו אבארתים למיניהם (ולא שיש שום דבר רע ב...).

אפשר להזמין נסיעת מבחן גם בז'נבה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם אתה עדיין בבריסל, קפוץ לפה (צילמתי שם):

Brussels Autoworld Museum, 8.6.2011

זה אוסף מפלצתי והוא גם צמוד למוזיאון הצבא (מטוסים, טנקים ומה לא).

• תוכן חדש...