Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 סמ"ק (אשכולות מאוחדים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי במשרד הרישוי בחולון, ושאלתי שם את אחד מהאנשים שמעבירים שיעורים לקטנועים מה המינימום שיעורים שצריך? כמה כסף כל שיעור? וכמה עולה הטסט?

עכשיו הוא אמר לי שהמינימום הוא 15 שיעורים שזה נכון.

וששיעור עולה 70 (יכול להיות?)

עכשיו הדבר שנראה לי ממש לא הגיוני הוא שהוא אמר לי שמחיר של טסט זה 300 ש"ח! זה הגיוני שטסט ל-50 סמ"ק יעלה 300 ש"ח? זה לא יותק מידי?

כמובן אני מתכוון לטסט של הוצאת רישיון ולא טסט של בדיקה של הקטנוע.

ככה שלפי מה שהוא אומר רישיון לקטנוע מהתחלה ועד הסוף צריך לעלות 1350 ש"ח. וזה כשעוברים טסט ראשון. זה הגיוני הדבר הזה?

תודה לכל העונים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיוני מאוד זה עסק יקר...

לי עלה טסט 300 שקל!

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

יש לי טופ בוי 2002 ואני לא יודע עליו הרבה כי הוא אצלי רק כמה שבועות...

הייתי רוצה לשמוע דעות על הקטנוע הזה(טופ בוי 50) ,מה ההיתרונות,חסרונות,נמכר בקלות בשוק?...

ועוד הרבה דברים אז מי שיש לו דעה שיכתוב אותה במיוחד סיני שהבנתי שמומחה בתחום...

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

קודם כל , חן חן למתחנפן.

ועכשיו לעינין, אין קטנוע לא טוב, כולם טובים, השאלה אם זה שרוכב עליו מטפל בו כמו שצריך.

תעשה טיפולים בזמן , לא תהיה לך שום בעיה.

אם הכלי שמור ויפה , ותשמור עליו כזה, לא תהיה בעיה למכור אותו, קונים תמיד יש.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

כשמגיע מגיע....

לא אבל אני רוצה לשמוע איך הוא...הוא נקרא זריז?אמין?מהיר..

פורסם

300 שקל אבל על קטנוע 50?

ראיתי מישהו שעשה על 500 סמ"ק כולל טסט והכל ב-1800 שקל אז על 50 סמ"ק 1400 שקל?

יש מצב שזה נכון, פשוט זה נשמע לי מוזר שטסט ל-50 סמ"ק עולה 300 שקל.

אם יש מישהו שיכול לענות לי תשובה החלטית אז תודה רבה.

פורסם

למה אתה כותב בגדול ובאדום ?

גם אם תכתוב רגיל יראו את השאלה כמו שצריך.

לי עלה טסט 250 שקל.

יכול מאוד להיות שטסט יעלה 300 שקל.

על טסט של 500 סמ"ק משלמים אותו סכום.

ככה לפחות היה אצלי (בחיפה), שילמתי 250 שקל על 50 סמ"ק.

פורסם

תראה, קימקו חברה טובה, הכלים שלהם יחסית אמינים, אני לא יודע למה אתה מצפה מכלי 50 סמ''ק , למרות שבשבילך זה עולם ומלואו, אבל יחסית לכלים 50 סמ'ק הוא כלי די מתון ואמין.

בסך הכל כלי חמוד לאללה, תשמור עליו, והוא ישרת אותך נאמנה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אה הבנתי טוב תודה סקייליין ג'י טי אר.

ואני רושם באדום (ולא כזה גדול) בכל הפורומים שאני נמצא בהם ככה אני שם לב להודעות שלי.

פורסם

לפני כמה חודשים שעשיתי רשיון ל500 גבו ממני: 113 שקל אגרה על הטופס הירוק(על כל טסט!)עוד 200 שקל אגרה לטסט :? ובדרך ככה לפני שהתחיל הטסט עשיתי שיעור אחד סך הכל 400 שקל לטסט של 5 דקות. עברתי טסט שלישי:| ועשיתי משהו כמו 15 שיעורים ואם הייתי עושה ל50 סמ"ק היה עולה לי בערך אותו דבר בקיצור סיפור לא זול

פורסם

היה לי קימקו CX50 והוא היה הקטנוע הכי אמין שאי פעם היה לי. אפס תקלות אם מטפלים בזמן. והוא עשה הרבה קילומטראז' ...

פורסם

זה חשוב לי כי היה סוף סוף התחלתי ללמוד רשיון לאופנוע 50 והמורה בא עם קטנועים ולא התעקשתי ופשוט למדתי חח סתם בהתרגשות :)...

אז אם יאמרו לי שזה לא תופס על הילוכים אז אני יאמר לו שאני רוצה ללמוד על הילוכים ...אני בכלל לא יודע אם יש לו ..אבל נדבר איתו כבר מחר...

פורסם

בב"ש אתה יכול להוציא רשיון ל50 סמ"ק כולל הטסט ב 500 ש"ח

משתלם!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...