Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה PES לפלייסטיישן3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות את PES 2014 חדש ב- 225, או PES 2013 יד שניה ב- 130.

משמש בעיקר ילד בן 6, שכיום משחק PES 2011, אבל הקבוצות כבר פאדיחה כי השחקנים מזמן התחלפו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ובפיפא - האם אפשר להסתפק ב13 ב- 100 שח או שצריך להשקיע 300 שח ב- 14?

זה הולך לילד בן 6 ולכן החשיבות היא רק לשחקנים מעודכנים לפי קבוצות, בעקרון...

פורסם

אם הילד משחק אונליין _(או אתה) אז בהחלט 2014

אחרת , גם 2013 יספיק , אגב אם אתה רוצה לחסוך כסף אבל לעבוד קצת , אפשר לעשות העברות ידנית במשחק.

אני חושב שההרכבים אמורים להתעדכן דרך הרשת אם אני לא טועה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אין ספק שהפיפא האחרונים הרבה יותר מוצלחים ,אבל ! מדובר בילד בין 6 ובפרו הרבה יותר קל לשחק ! חפש לילד פרו 2014 משומש ,זה הפתרון הכי טוב .

פורסם

הנטייה שלי היא להישאר עם פרו בגלל שהילד התרגל למקשים וכו. אין 2014 משומש כרגע. אנחנו לא מחוברים לרשת משום מה.

האם השחקנים של 2013 מספיק מעודכנים בקבוצות העיקריות של הילדים - ברצלונה ריאל וכו?

פורסם

אם היית מקשיב לי היית קונה את ה2014 ב75 שקלים ב Christmas specials של הps store.

תתן בדיקה, אולי עדיין קיים

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בשביל זה אני צריך לחבר את המכשיר לרשת.

תן לי קצת הנחיות לגבי הדרך ואני אנסה. הכוונה לגבי כתובת ומס כא, אם אפשר מישראל וכו

פורסם

תודה על הקישור, אתר מעניין. הזמנת דרכם פעם? זה משחקים חדשים או משומשים? (לא שיש לי בעיה עם משומש)

פורסם
תודה על הקישור, אתר מעניין. הזמנת דרכם פעם? זה משחקים חדשים או משומשים? (לא שיש לי בעיה עם משומש)

הזמנתי דרכם המון (רק חדשים ) יש להם שרות מצויין ,מה גם שהם מאוד זולים .

• תוכן חדש...