Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על : JVC KD SC601

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי את המערכת הנ"ל ב-1000 ש"ח דרך היבואן של JVC - אפריל טקליין.

האמת היא שעוד לא הספקתי לבדוק איך היא ואיך שומעים בה אבל אני מאמינה שהיא בסדר.

קודם כל, האם מישהו מכיר בכלל את הדגם הזה? מה דעתכם על המערכת הזו?

דבר שני, בדגם הזה יש אפשרות לשמוע שירים בקבצי MP3 ומכיוון שמעולם לא הייתה לי את האפשרות להשתמש באופציה כזאת אז אין לי מושג איך זה עובד.

מישהו אמר לי שאפשר לחלק דיסק של 150 שירים בקובץ MP3 לספריות וכך בעצם לדלג על שירים בסיפריות ולא מ-1 עד 150 כל פעם. אז איך בעצם עושים את זה? איך אני צורבת בצורה כזאת שיהיו סיפריות למוזיקה שלי?

בנוסף רציתי לדעתם על איזה רמקולים זולים ואיכותיים אתם ממליצים לי לקנות בשביל לשמוע טוב יותר.

בנתיים אני משתמשת ברמקולים של הרכב שלי (פיאט בראבה) שתאכלס הם ממש גרועים.

אני לא מחפשת מגבר או סאב אלא רק רמקולים שאני אוכל לשמוע בהם בפאנן.

אשמח לקרוא כל דבר שיש לכם להגיד בנושא:-)

אביטל.

פורסם

כדי לסדר את השירים בתיקיות את צריכה לפני הצריבה לסדר את השירים בתיקיות על המחשב שלך..

תסדרי אותם לפי קטגוריות שלך וכך תוכלי לדלג על השירים...

ואז כשאת צורבת את עושה צריבה של deta cd וכך השירים מחולקים לתיקיות.

בעניין הרמקולים אני לא ממש יכול לעזור לך אבל תריצי חיפוש ב-

www.zap.co.il

ושם את יכולה למיין את הרמקולים לפי מחיר.

פורסם

יש את הקומפוננט של מגנט מסדרת הBULLPOWER והוא מאוד מוצלח (ויש אותו ל 90 אחוז מהפורום....סתם, אבל יש אותו להרבה.)

הוא נחשב לקומפוננט יחסית זול(299ש"ח -+) ושנותן תמורה הרבה יותר גדולה מ 299 ש"ח והוא מבחינת עוצמה מאוד סבבה ומאוד נציל ככה שהוא יהיה לך ממש מתאים כי אני מנחש שאין לך מגבר ולא חסר לו איכות בכלל.

ובנוסף יצא הדגם החדש של הרמקול המוצלח הזה ושווה להתעניין.

ניראה לי אחד מהם יהיה לך מאוד משתלם.

• תוכן חדש...