Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת מגבר לhertz hsk xl

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני בשלב הגישושים לבניית מערכת.

אני דיי סגור על הקומפוננט של hetz,

ומפה אני מתחיל לשלב,לכן רציתי שתמליצו לי

עם מה להגביר אותו.

אני מתלבט בין : genesis st100, אודיסון,jl 3002

אשמח לעוד הצעות מכם....

עוד רציתי לשאול אם כדאי ללכת על 4 ערוצים שיתאים

בעתיד לסאב? או שממש עדיף לפצל ל2 מגברים נפרדים?

המטרה היא לא להוציא יותר מדי אין תקציב בנוי ומדוייק.

אבל אני חושב שהמגמה ברורה

תודה לכולם.......

פורסם

מה השאיפה שלך? איזה סוג מערכת אתה רוצה לבנות? sq? spl? איזה hu אתה עומד לשלב? מה התקצי הכולל? תן קצת יותר פרטים ויהיה קל יותר לעזור לך

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הג'נסיס יהיה גבולי מאוד מבחינת הספק,הוא מגבר מאוד מאוד איכותי,אך הסט הזה דורש הספק קצת יותר גבוה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכיוון שלך נכון,תן תקציב וננסה לעזור.

לגבי ההגברה אם אתה מראש בונה מערכת עם סט קידמי וסאב

ההמלצה שלי היא מגבר שני ערוצים ומונו, בהתאם לתקציב כמובן.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

בשלב ראשון אני אשתמש בhu הקיים x001alpine ida

אין לי מושג מה זה spl או sq, מצטער.

התקציב באזור התקציב של הst100,

אני מאמין שאני אחפש משהו משומש כדי לא לרדת באיכות

ויחד עם זאת לא לעשות חור בכיס

אגב סוג הרכב הוא יונדאי טוסון.

פורסם

דבר ראשון , אחלה בחירה הXL , יש לי אותם גם כמה חודשים ואני מאוד מבסוט

אני מגביר אותם על מגבר 2 ערוצים של CELESTRA

דגם FA2150X מוצהר 150 לערוץ אבל הוא נותן קרוב ל200 , מגבר מעולה אני ממש מבסוט עליו ביחד עם השילוב של הסט הזה , גם שמעתי אותו עם סטים אחרים ובכללי הוא מגבר מצויין לפי דעתי ושווה כל שקל , אבל כיוון שאנחנו מדברים פה על הXL אז אני אומר לך שלפי דעתי הוא פשוט מדהים ויצא לי לשמוע כמה מגברים אחרים שמגבירים XL ולא הגיעו לרמה שלו (מגברים באותו תקציב בערך) ובנוסף עם אתה מעוניין לבוא לשמוע אתה מוזמן בכיף אני מהמרכז , תוכל לתאם איתי אם תרצה .

לדעתי מגבר לא יקר במיוחד שנותן תמורה מצויינת למחיר שלו .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

לחבר פורום dim4ik007 יש את הסט בשילוב עם sundown125.4 , שומעים מאוד חזק ומפורט

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

לי יש סט אפ כזה, רק שהxl לא מספיק חזק בשבילי,

אבל כל אחד והשימושים שלו (;

בכל אופן, הם נשמעים נהדר ביחד, אם תתן תקציב יהיה קל יותר לכוון אותך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

דבר ראשון כמו שאמרתי בהתחלה ואמרו עוד רבים, תציין תקציב ויהיה קל לעזור לך. sq- מערכת שבנוייה למקסימום איכות , spl - מערכת מכוונת עצמה-סאב חזק ואגרסיבי,הרבה דציבלים. אם אתה מתכוון לבנות מערכת spl הייתי מוותר מראש על מגבר דוגמאת הג'נסיס ומוצא מגבר עוצמתי יותר ואיכותי פחות, אם הכיוון הוא sq אז הג'נסיס או vrx שיש פה בפורום מכירה יהיו מעולים. אגב אני אישית מאוד אוהב הרץ ואת הסט המדובר אבל אם אתה רוצה לבנות מערכת sq הייתי שוקל סטים נוספים בתקציב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אם אתה רוצה לחבר בעתיד סאב הייתי ממליץ לך ללכת על HERTZ HDP4 מגבר D CLASS מאוד איכותי יחס אות לרעש של 100DB

נותן 150 RMS לערוץ ב 4OHM ו 500 בגישור לסאב, יעבוד מצויין עם הסט הזה. אני לא יודע כמה עולה בארץ אבל בחול ניתן להשיג בפחות מ 2000 שח.

מקווה שעזרתי בהצלחה :)

פורסם

מומלץ שתשמע כמה מערכות לפני שאתה אומר קאתה סגור על sq.

אני בהתחלה גם אמרתי שאני מכוון לsq, הוצאתי המון כסף על ציוד

היתה לי אחלה של מערכת sq, אבל זה פשוט לא היה בשבילי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
מומלץ שתשמע כמה מערכות לפני שאתה אומר קאתה סגור על sq.

אני בהתחלה גם אמרתי שאני מכוון לsq, הוצאתי המון כסף על ציוד

היתה לי אחלה של מערכת sq, אבל זה פשוט לא היה בשבילי.

מסכים , ורוצה להוסיף שיש אנשים שגם מבינים לא נכון , אני נגיד יש לי מערכת SPL מתחילה , היא עוד לא חזקה מספיק בשביל להיחשב ממש SPL , אבל היא תהיה בקרוב (; וזה לא אומר שאתה תכנס אצלי לרכב ואתה תשמע רק רעש ולא תשמע טוב

אנשי הSQ בפורום (בלי ללכלך חס וחלילה אני אוהב את רובם) לא תמיד מסבירים טוב למה הם מתכוונים ורושמים לך שSQ זה איכות וSPL זה עוצמה ואגרסיביות ובקיצור זה כמו לרשום שSPL זה רעש , זו טעות , לדעתי (ורק לדעתי כמובן) SPL זה אנשים שאוהבים שיש הרבה באס שהכל רועד יש אנשים שאוהבים את ההרגשה הזאת להרגיש המון המון באס שהבאס יהיה חזק , ובשביל שהוא לא יבלע את הסט הקדמי צריך להשקיע הרבה על הבמה הקדמית בשביל שלא תהיה תוצאה שתשמע רק באסים ולא שום צליל בשיר חוץ מבאס מהסאב , אז לא כולם מחפשים סט קדמי רק בגלל שהוא עושה רעש , צריך שהוא יעמוד עם הסאב ולא ייבלע , אבל זה לא אומר ששומעים בו זבל , לדוגמא אצלי ברכב אני מאוד מבסוט על האיכות וזה שאני SPL זה ממש לא אומר שאני יכול לשמוע מוסיקה באיכות חרא , אני פשוט אוהב מאוד באסים , אז אין מה לעשות לפה או לשם חייבים להתפשר , אז התפשרתי קצת באיכות והעמדתי סטאפ שיהיה בעיקר עוצמתי אבל תאמין לי שהוא איכותי וכמו שכבר אמרתי אתה מוזמן לבוא לשמוע בעצמך (:

אז אחריי החפירה הזאת , כמו שאודי מעליי אמר , עדיף לשמוע ואז להחליט , כי SPL זה לא אומר שאין איכות בכלל .. ושזה רק רעש .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...