Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה קיבלתי את המגבר שלי XM-754HX. של סוני אקספלוד.

הפעלתי אותו לניסיון והמאוורר שלו לא התחיל לעבוד. מישהו יודע אם המאוורר אמור לעבוד תמיד או שרק אחרי זמן מסוים של עבודה המאוורר אמור להתחיל לעבוד?

פורסם

הייתי מציע לך להפעיל לפרק זמן כלשהוא, לתת למגבר להתחמם (לא לוהט, אבל חם)

ותראה אם המאוורר עובד.

אם הוא לא יעבוד גם כשחם - הוא לא תקין...

פורסם
אני מאמין שזאת הסיבה שהוא לא התחיל לעבוד, רק רציתי לשמוע חוות דעת בענין ואולי מישהו נתקל במקרה דומה

האם הגיע למצב התחממות ללא איוורור?

פורסם
המגבר התחיל להתחמם קצת בסך הכל חיברתי אותו לעשר דקות לראות שהוא עובד

אני נזהר מלהמליץ לך לתת לו להתחמם עוד, שלא תגרום נזק.

מהיכן קנית? אתר באינטרנט? יש לינק?

אולי תתקשר לשאול אם זה תקין או לא, וכך "תכסתח" את עצמך?

פורסם

אני לא רוצה להעליב, במיוחד אחרי שקיבלת תשובה,

אבל לחבר שלי היתה את אותה התופעה, הוא גם אמר לי שהמגבר שלו מקולקל, משום שה"פאן" לא עובד..

לאחר בדיקה קצרה בעיניין, ראיתי שבכלל אין לו פאן בנקודה שחבר שלי חשב שאמור להיות..

אם תוכל להסביר לנו אם זה פאן שגלוי לעין ?

אתה "רואה" שהוא לא עובד ?

דרך אגב, אני לא באמת מאמין שלמגבר יש את המונח "רק כשהוא מתחמם" , משום שהפאן לא נועד "לקרר" אותו.

זה לא ווסת טמפרטורה של פריזר, שאכן משפיע באופן דראסטי על ההגברה וגוף הקירור שלה, זה בסך הכל תהליך מתמשך עם הזמן, שאמור לתת אפקט כל שהו.. ואי אפשר להגדירו כמשהו ש"ניכנס" לפעולה, כאילו יש לו השפעה מאסיבית בנושא..

אבל שוב, יכול להיות שאני טועה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

"פאן" -FAN = מאוורר..

לפי מה שהוא אומר, מסתבר שהמגבר של הסוני, הוא אחד מהם..

אם זה עוזר במשהו, או מועיל במשהו , אני מאמין שלא, וכפי שאמרתי .. יכול להיות שאני טועה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...