Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי מערכת לפני שבוע בפונטו, מערכת בסיסית מאוד עם קומפוננט 6*9 סאב ומגבר 4 ערוצים שמגביר את הסאב והקומפוננט. הכיוון הנוכחי של המערכת מאפשר לי לשמוע בצורה אופטימלית רק שירים מסוג מסוים (eurodance) באשר לסגנון אחר המערכת נשמעת פחות טוב. מהרדיו דיסק שלי (פנסוניק 383W) אי אפשר לעשות שום כיוון משמעותי למערכת שישפר את זה. השאלה שלי היא אם יש רדיו דיסקים במחיר שפוי (עד 1500שקל) שאפשר לכוון איתם את המערכת בצורה יותר טובה.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

עד 1500 ש"ח יש כמה מכשירים טובים, לפיוניר למשל יש את ה460/560mp מה שלי יש באוטו אתה יכול לכוון את החיתוך של התדרים בסאב וברמקולים ובנוסף יש עוד המון אפשרויות של כיוון הסאונד לפי טעמך

פורסם

המליצו לי על כמה דגמים....

מצד אחד יש את ה760 של פיוניר עם הפוזה של הדולפינים (ואפשר גם להחשיב את ה560 שזהה לו לחלוטין רק בלי הפוזה ופחות 250-300 שקל), בסאונד אפ.אקס המליצו לי רק על הרוקפורד 9120 מבחינת יכולת כיוון ואיכות סאונד, ועכשיו הבנתי שגם הקלריון בתמונה.....

פורסם
איכות או יופי? מה אתה בוחר.

ה ההמלצה בנוגע ליופי מה ההמלצה בנוגע לאיכות....

• תוכן חדש...