Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע ל-ZX - מתלבט למה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , אז ככה ,כמו שעידכנתי בפורום לפני מספר ימים , די השלמתי את הכנת הרכב (וולקן) להספקים גבוהים יותר.

ההסבה כוללת (למי שלא יודע.. icon_biggrin.gif ):

1. צלחות+קאליפרים+רפידות+ציריות ברלינגו

2. רביעיית בולמי גאז + קפיצי הנמכה

3. הסבת הגיר לידני

ועכשיו לדילמה הגדולה - איזה מנוע לשים???האופציות הם:

1. פיז'ו 605 2.0 טורבו - קשה נורא להשיג אחד במצב טוב + עלות פרוייקט 15-20K

2. להגדיש את המנוע הנוכחי שנמצא במצב תקין לחלוטין (140K) - עלות פרוייקט 10K

3. אופציה חדשה ש"צצה" - XANTIA 2.0 16V - אין לי מושג כמה יעלה פרוייקט כזה...

יש לציין שאני לא "נעול" על מנוע טורבו - אך לאחר שנהגתי על כזה (A3 1.8T) , יצאתי עם חיוך על הפנים...

מה אתם ממליצים מבחינת עלות - תועלת ?

תשובות מנומקות בבקשה icon_wink.gif

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

"להגדיש את המנוע הנוכחי שנמצא במצב תקין לחלוטין (140K) - עלות פרוייקט 10K "

אם באמת בסכום הנ"ל אתה מרכיב מגדש עם כל מה שמסביב אז אני הייתי הולך על האופציה הזאת.

נשמע לי ממש מחיר זול (לא הגיוני) לפרוייקט טורבו ברכב הנ"ל .

אבל אם זה המחיר אז לך על זה.

פורסם

מנוע 16V של קסנטיה יתן 135 כ"ס לעומת 123 כ"ס של המקור אצלך, לא שווה להשקיע בהחלפת מנוע בשביל תשואה נמוכה כל כך בהספק.

אם הוספת טורבו למנוע שלך תעלה 10K ואתה לא ממש סוגר על זה, תשקול השתלת MI16, העלות תהיה דומה.

* אתה שואל את השאלות האלו בכמה פורומים במקביל ואם תשים לך התשובות והאפשרויות לא ממש משתנות ממקום למקום. הסיבה לכך היא שבאמת האפשרויות מוגבלות וגם כי סה"כ אותם אנשים כותבים בד"כ בפורומים שבהם אתה מעלה את השאלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יכול להיות בחיים 10Kלפרוייקט טורבו שכולל את כל החלקים\חיזוקים\שידרוגים נילווים.

אלה אם כן יש לך קומבינות.

פורסם

יש מנוע של קסנטיה מדגם RFY או RFT שנותנים 155 כ"ס נחמדים - שזה כבר שיפור לא רע , המחיר לא בשמיים 7500 ש"ח כולל עבודה - כבר נשמע די הגיוני , ובנוסף לכל - זה חוקי למהדרין .

סה"כ אני בוחן כיוונים שונים וללא ספק אעדכן בפורום כאשר אתחיל את הפרוייקט.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

אם יש לך כסף והמחירים הם אותם המחירים שהזכרת,אני במקומך הייתי הולך על המנוע של הקסנטייה עם 155 כ"ס ובשלב יותר מאוחר משדרג אותו לטורבו עם כל מה שמסביב...יהיה לך טיל.

פורסם
אם יש לך כסף והמחירים הם אותם המחירים שהזכרת,אני במקומך הייתי הולך על המנוע של הקסנטייה עם 155 כ"ס ובשלב יותר מאוחר משדרג אותו לטורבו עם כל מה שמסביב...יהיה לך טיל.

אתה מבקש צרות ואתה בדרך הנכונה !!!!!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...