Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות בדלק מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת קניית פיאסטה חדשה מדלק מוטורס.

הצלחתי להשיג מהם הרבה אבזור במתנה..

מנסיון שלכם, האם ניתן מעבר לזה לגרום להם להוריד ממחיר המחירון, או שזה אבוד מראש?

פורסם

מהנסיון שלי - רק הנחות באבזור.

אבל ממה שהבנתי מהפורום לפני שנה היו הנחות גם כספיות (של כ3500 ש"ח נדמה לי), לקראת הכניסה של הגרסה החדשה עם מתיחת הפנים של הפיאסטה.

לא יודע אם זה היה חד פעמי בגלל כניסת הגרסה החדשה, אני בכל אופן ניסיתי לפני כמה שבועות לקבל הנחה על הפיאסטה הידנית, והסכימו רק לתת לי הנחה באבזור.

בינתיים אני עדיין מתלבט בין לקנות באיילון לבין דלק.

אולי לשאר חברי הפורום יש יותר נסיון..

פורסם

ממליץ לך לחכות עוד חודש חודשיים.

הדגם הזה יגיע לחברות הליסינג וימכרו אותו במחיר מוזל יותר מהביואן או סוכנויות המשנה.

פורסם

אתמול קיבלתי הנחה על המחירון בדלק מוטורס....

ואז אמא העירה אותי...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה שייקח עוד חודש חודשיים כדי שזה יגיע לחברות הליסינג?

הרי הרכב נמצא כבר כמעט שנה בארץ..

או שזו הסיבה שזה מגיע אליהן? כיוון שהוא שוכב שנה בארץ ואז חובה לתת לו רישוי?

מה המחיר שאתה מעריך שניתן יהיה לקנות מליסינג 0 ק"מ?

ובכלל, האם יהיה שינוי נוסף השנה בפיאסטה? או שפיאסטה שאקנה עכשיו תהיה זהה לחלוטין לפיאסטה שמישהו יקנה נניח בעוד חצי שנה? (פעם זה היה קל, כל שנה היה חידוש מסוים, ותמיד ידעת מתי יגיעו הדגמים החדשים)

פורסם
איציק,

תסביר למי שלא מבין שהנחות בדלק מוטורס נעשות רק בחלום או ב "א" ...

אתה אומר את זה כאילו זה משהו רע.

הלוואי שכל היבואנים בארץ היו מתעקשים על המחיר ולא נותנים הנחות, ולא אביזרים, ולא כלום.

מילא כשאתה עושה קניה מרוכזת, נניח 2-3 רכבים, אז לצ'פר קצת.. אבל למה שתהיה הנחה על קניה של רכב אחד? אם אפשר לעשות הנחה, אז שיורידו את מחיר המחירון ויתנו אותו לכולם. אם רוצים לתת לכולם כל מיני אביזרים, אז שיתנו לכולם את האביזרים בלי משא ומתן ובלי שטויות. אם יבואן מסויים מוכן לתת אביזרים במקום הנחה - שיתן סכום של אביזרים שהלקוח יוכל לבחור מה לקחת (ושוב - לא כהנחה, אלא כחלק מההצעה לקניית רכב אז המחיר כולל סכום של xxx לאביזרים).

דווקא ההנחות הן הגורם לתחושת הפרייאר ולהרגשה הרעה של אלו שחשבו שהם הוציאו מחיר טוב, עד שמתברר שהשכן הוציא הנחה יותר גדולה..

פורסם

לבחור מאיילון מוטורס - אני מבין שחזרת בך?

הבנת שההודעה שלך, לצחוק על דלק מוטורס בגלל מדיניות ה"אין הנחות" היא הודעה טיפשית?

טוב שהספקתי לצטט אותך, אחרת ההודעה הקודמת היתה נראית טפשית בעקבות זה שמחקת את ההודעה..

פורסם

המילה "הנחה" והמילה "דלק מוטורס" אלו שתי מילים שלא הולכות ביחד. במקרה הטוב ואם תתחנן אולי יתנו לך את אגרת הרישוי מתנה. כשהזמנתי את הפיאסטה שלי הם גם הסתירו{בכוונה}ממני המון פרטים כמו: מועד הגעה של הדגם החדש, מחירו, וגם מבצע שהתחיל עוד לפני שקיבלתי את הרכב.{מבצע סודי!}ועוד דברים. תקרא קצת בפורום את מה שעברתי איתם.

היה בחור לפניי בסוכנות שקיבל הצעת מחיר ורצה להזמין. לפני שהוא יצא משם הוא אמר, ואני מצטט:"יותר קל להוציא שערה מחזיר מאשר להוציא מהם הנחה".

כשהזמנתי את הרכב שלי, איילון מוטורס לא היו עדיין. עכשיו כן. אני מציע שתבקר שם.

בהצלחה!

פורסם

הם דווקא נתנו לי הרבה מאד אבזור במתנה. שווה ערך לכ10% ממחיר הרכב.

תהיתי אם יש סיכוי לקבל הנחה במחירון במקום האביזרים..

אז אתה אומר שלא?

אתה לא קיבלת כלום במתנה?

קנית ב75000 + אגרת רישוי. לא קיבלת כלום?

מה עם ערכת המיגון? חיישני רבסרס? כלום?

פורסם

אגרת רישוי + בולים ו... זהו. הכסף זורם רק בכיוון אחד שם. אבזור חשמלי אני קצת חושש מזה. יש לי נסיון עבר של התקנות מקומיות של יבואן שגרמו לתקלות.

פורסם

אה אז הצלחת להוריד אותם במחירון???

זה אמנם רק כ-1200 ש"ח אבל עדיין.. חשבתי שמחירון + אגרת רישוי זה בלתי ניתן למיקוח..

על הקודנית, עלוקה, ומרימי שמשות הוספת כסף?

הציעו לך משהו אחר שבמקומו בחרת ב1200 ש"ח? או שזו היתה ההצעה מלכתחילה?

בכל מקרה, מסכים איתך שאבזור חשמלי זה בעייתי.

אבל בכל מקרה אני אתקין חיישני רברס ודיבורית, אז אם אני מקבל מתנה מהם - למה לא?

על המראה אני אשמח לוותר תמורת אגרת רישוי :)

פורסם

ב"דלק" תקבל או אבזור או "הנחה"{קשה לקרוא לזה ככה אבל שיהיה...}. 1200 ש"ח. ועם תתעקש, הנה הדלת. להתראות!

באיילון תקבל אבזור מקורי עשיר, מחשב דרך,BT,ועוד הרבה תוספות מקוריות שימושיות, שב"דלק" הם לא אפילו אופציה.

וגם מחיר רכב שונה. מה השאלה בכלל?

בביטוח אצלי לא בקשו אפילו קודנית. אל תזרוק כסף סתם, ובטח לא על התקנות מקומיות. יש אומנם אחריות אבל למי יש זמן למוסכים ולמנורות בלוח שעונים שפתאום נדלקות?

פורסם
ב"דלק" תקבל או אבזור או "הנחה"{קשה לקרוא לזה ככה אבל שיהיה...}. 1200 ש"ח. ועם תתעקש, הנה הדלת. להתראות!

באיילון תקבל אבזור מקורי עשיר, מחשב דרך,BT,ועוד הרבה תוספות מקוריות שימושיות, שב"דלק" הם לא אפילו אופציה.

וגם מחיר רכב שונה. מה השאלה בכלל?

בביטוח אצלי לא בקשו אפילו קודנית. אל תזרוק כסף סתם, ובטח לא על התקנות מקומיות. יש אומנם אחריות אבל למי יש זמן למוסכים ולמנורות בלוח שעונים שפתאום נדלקות?

וואו אתה מה-זה מגזים.

הם דווקא מאד נחמדים, אולי בסניף שאתה היית בו לא אבל בסניף בתל אביב הם ממש אחלה.

נתנו לי המון אבזור במתנה, סדר גודל של 7500 ש"ח, ואני יכול לבחור מה שאני רוצה.

לצורך העניין, על הקודנית וכו' אני לא זורק כסף, כי גם ככה זה יוצא מהכיס של דלק... :)

אני מקבל במחיר המחירון + אגרת רישוי את כל מה התוספות שאני רוצה מהם.

• תוכן חדש...