Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לא מזמן רכב מדגם מאזדה 3 שנת 2006 מיד ראשונה, והמערכת של הרכב היא מקורית לחלוטין והגיע הזמן לשדרג.

ברצוני לקבל מכם המלצות על מקום התקנה ומפרט של 4 רמקולים חדשים ל4 דלתות של הרכב

וגם מגבר וסאב וצ'יפ לחיבור המערכת המובנת של הרכב.

התקציב שלי עומד על סה"כ 2000 ₪ כולל עבודה אני מאזור המרכז.

תודה מראש לעוזרים! :-D

פורסם

לא נראה לי שבסכום הזה אפשר לעשות משהו ששווה את ההשקעה

לרכב הזה גם מומלץ להחליף את המערכת המקורית, מה שאומר שכדאי להגדיל קצת את התקציב בכדי לקבל משהו נורמלי

פורסם

אמרת שאתה רוצה 4 רמקולים חדשים לדלתות השאלה איזה רמקולים אתה מתכוון לשים רגילים או קומפוננט?

ביעקרון מגבר ממוצע בסביבות ה-1000 ש"ח חדש, מיד 2 תוכל למצוא קצת יותר מהממוצע באותו סכום לדעתי,

אם אתה רוצה 4 רמקולים + סאב צריך או עוד מגבר נפרד לסאב או מגבר 5 ערוצים, מה יותר טוב לדעתי מגבר נפרד לסאב תקנו אותי אם אני טועה.

סאב בסביבות ה-800 - 1000 ש"ח חדש בהחלט יעשה את העבודה.

זוג קומפוננט נורמלי גם בסביבות ה-800 ש"ח אם אתה רוצה 2 זוגות תכפיל את זה, וכבר בלי למצמץ עברת את ה-3000 ש"ח

וזה עוד בלי רדיו דיסק, התקנת רדיו דיסק אפטרמרקט ברכב הזה זה קצת יותר מורכב מרכב רגיל יעלה לך גם על מתאמים והתקנה, מניסיון אני אומר בעל מאזדה 6.

צ'יפ אתה מתכוון לממיר כזה מהרדיו המובנה ל-mp3 usb ו-aux?

דבר כזה עולה בסביבות ה-450 ש"ח אם אתה רוצה יש לי משומש למכירה השתמשתי בו עד שהחלפתי את המערכת.

פורסם
אמרת שאתה רוצה 4 רמקולים חדשים לדלתות השאלה איזה רמקולים אתה מתכוון לשים רגילים או קומפוננט?

ביעקרון מגבר ממוצע בסביבות ה-1000 ש"ח חדש, מיד 2 תוכל למצוא קצת יותר מהממוצע באותו סכום לדעתי,

אם אתה רוצה 4 רמקולים + סאב צריך או עוד מגבר נפרד לסאב או מגבר 5 ערוצים, מה יותר טוב לדעתי מגבר נפרד לסאב תקנו אותי אם אני טועה.

סאב בסביבות ה-800 - 1000 ש"ח חדש בהחלט יעשה את העבודה.

זוג קומפוננט נורמלי גם בסביבות ה-800 ש"ח אם אתה רוצה 2 זוגות תכפיל את זה, וכבר בלי למצמץ עברת את ה-3000 ש"ח

וזה עוד בלי רדיו דיסק, התקנת רדיו דיסק אפטרמרקט ברכב הזה זה קצת יותר מורכב מרכב רגיל יעלה לך גם על מתאמים והתקנה, מניסיון אני אומר בעל מאזדה 6.

צ'יפ אתה מתכוון לממיר כזה מהרדיו המובנה ל-mp3 usb ו-aux?

דבר כזה עולה בסביבות ה-450 ש"ח אם אתה רוצה יש לי משומש למכירה השתמשתי בו עד שהחלפתי את המערכת.

צ'יפ הכוונה שאני יוכל לחבר את המגבר למערכת המובנת של הרכב.

פורסם

צ'יפ זה שבב חלק ממעגל אלקטרוני,בעולם הרכב יש לו הרבה פירושים.

בכל מקרה התקציב שלך לא מספיק גם למערכת מיד שניה.

או שתעלה את התקציב,או שתוותר על מגבר.

תקציב מינימלי למערכת עם כל מה שציינת ורכיבים שהם לא חרא,מינימום 4 אלף.

מגבר סביר חדש היום עולה 1000 + משומש 600-800

קומפוננט חדש זול 600 + משומש 300-400

סאב ברמה טובה חדש עולה 1000+ משומש 500-800

מנחת חדש סביבות ה300 ש"ח

התקנה תעלה לך סביבות ה800-1000 ש"ח

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
צ'יפ זה שבב חלק ממעגל אלקטרוני,בעולם הרכב יש לו הרבה פירושים.

בכל מקרה התקציב שלך לא מספיק גם למערכת מיד שניה.

או שתעלה את התקציב,או שתוותר על מגבר.

תקציב מינימלי למערכת עם כל מה שציינת ורכיבים שהם לא חרא,מינימום 4 אלף.

טוב תקציב מקסימום שלי הוא 3,500 ₪

אפשר לקבל מפרט + מקום התקנה אמין?

תודה מראש!

• תוכן חדש...