Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות אחזקה של BMW 535i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין ב 535i שנת 2011, מה עלות האחזקה - ביטוחים, טסט, בדיקות, חלקי חילוף, כל ההוצאות הקבועות והשנתיות. למישהו מידע? ואיזו הנעה יש לה בארץ?

פורסם

אחזקה יקרה. כמובן שזה לעומת רכבים זולים יותר. אבל באופן כללי - אחזקה יקרה.

מה זאת אומרת איזה הנעה יש לה בארץ? בדיוק כמו בכל העולם - אחורית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הייתה לי 540 שנת 2004

גיר ידני.

יכול להגיד לך שזה אוטו מפנק ונוח ברמות,

מאובזר בכל מה שאתה רוצה ולא רוצה.

העלויות אחזקה יקרות מאוד!!

(אולי הרכב עם האחזקה הכי יקרה שיש).

ממליץ לך בחום להתרחק מהרכבים הללו(אלא אם כן אתה אוהב לדחוף את היד עמוק לכיס).

במידה ואתה מחפש 2011 יש לך תקציב יפה,

חפש לך אינפיניטי או לקסוס בשנתונים האלו,תוכל אפילו למצוא חדשות יותר.

בהצלחה.

פורסם

2004 זה לא 2011 גבר...

מה בדיוק יקר, על מה ההוצאות? יקר ביחס למה?

רוצה רק במוו ורק את הדגם הזה ואולי את ה 528i

פורסם

על מה הוצאות? כל דבר שעלול לקרות לך אתה צריך למכור חצי כליה כדי לממן.

אם יש לך רזרבה של כמה עשרות אלפי שקלים, לך על זה ותהנה.

מכר - סוכן ביטוח, יש לו קשרים עם מוסכים מכאן ועד סוף העולם.

קנה BMW בת שנתיים (אני לא זוכר את הפרטים המדויקים) נסע איתה תקופה קצרה (בין חצי שנה לשנה וחצי), נתקע בדרך לאילת - נדפק לו הרדיאטור או אלטרנטור, כשחזר מאילת הלך למוסך וגילה שזה עולה כ 30 אלף שקלים (או אולי 40, איני זוכר).

הפך את כל המוסכים, אין חליפי, אין פתרון חוץ ממקורי חדש במוסך המורשה.

בסוף שילם את מה ששילם כדי לשפץ אותו ומכר אותו כמה שיותר מהר.

פורסם

שלא יפחידו אותך, בעידן שלנו כל מוסך מרכזי שירצה לעשוק אותך תוכל להביא מגרמניה חלק חדש כולל מיסים ב50% כסף, במיוחד בבמוו שהכל מסודר במספרים קטלוגיים באתר realoem.com אדרבה אם תהיה לך כל בעיה אני מתחייב לעזור לך להביא את החלק עד הבית.

אנשים לא תופסים שהיום זה כבר לא פעם, ובאינטרנט יש הכל ובזול.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כן עלויות אחזקה גבוהות,אבל נראה לי שאנשים קצת נסחפו,

החלפת רדיאטור בעלות של 40 אלף ש"ח.(אני בספק אם זה היה יותר מ6-7 אלף).

צריכת הדלק תהיה יחסית שפוייה תודות למנוע מתקדם,רכב שמור אמור להיות יחסית אמין,ותקלה פה תקלה שם יכולות להגיע לכמה אלפיות,אם תשים עשרייה בשנה להפתעות לא נעימות סביר להניח שיהיה בסדר.

בגדול הייתי מטפל במוסך מתמחה ולא במורשה,חלקים שלא דחופים,ניתן להזמין מהאינטרנט לחסוך הרבה מאוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

היה לי ניסיון עם במוו 318 שנת 2003 , צריכת שמן גבוהה ,מתלים לא מחזיקים הרבה מערכת קירור רגישה מאוד .

אפילו באינטרנט לא כזה זול.

פורסם

ייתכן שנסחפתי מעט היות והסיפור הזה דיי ממזמן, אבל הסכומים היו אסטרונומים בצורה מגוכחת עד כדי החלפת הרכב, זה בהחלט לא היה סכום חד ספרתי באלפים, לבחור יש כסף.

פורסם
היה לי ניסיון עם במוו 318 שנת 2003 , צריכת שמן גבוהה ,מתלים לא מחזיקים הרבה מערכת קירור רגישה מאוד .

אפילו באינטרנט לא כזה זול.

שים לב שהדגם שלו 2011. כל התובהנות שלך לא קשורות לדגם המדובר.

ממליץ לך דבר ראשון להתקשר לסוכני ביטוח או לחברות ולברר עלות ביטוח, כמו כן ללא בעיה תוכל לברר כמה עולה טיפול קטן וגדול בטלפון למוסך ולקבל הצעה. שני הפרטים הנ"ל מספקים לך את רוב העלויות לשנה( כמובן ללא תקלות). צריכה של הדלק היא סבירה יחסית בסביבות 1/10.

2011 זה רכב יחסית חדש ולכן אם תמצא רכב מטופל ושמור הוא יכול לספק אמינות טובה.

החיים הם כמו....

פורסם
ייתכן שנסחפתי מעט היות והסיפור הזה דיי ממזמן, אבל הסכומים היו אסטרונומים בצורה מגוכחת עד כדי החלפת הרכב, זה בהחלט לא היה סכום חד ספרתי באלפים, לבחור יש כסף.

קשה להאמין שמדובר רק בראדיאטור בלבד,אולי כתוצאה מזה ניזוקו רכיבים נוספים,מה שהביא את עלות התיקון לאיזור של 20-30...

Porsche 944 turbo

פורסם

ברכב חדיש ויקר שכזה צריך לקחת בחשבון את ירידת הערך כהוצאה הגדולה היותר, כנראה יותר מכל הוצאות האחזקה והתקלות גם יחד.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...