Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם;

התחדשתי לי ברכב ראשון - פולקסווגן גולף 1600 שנת 2000 (ידנית)

לי היה חשוב בתור רכב ראשון שברמה מכאנית הרכב יהיה בובה - וזה המצב

מה שכן, ברמה קוסמטית יש הרבה טיפולים שצריך לעשות ואין לי שמץ של מושג ממה להתחיל.

למען הסר ספק, כל הליקויים נלקחו בחשבון והורדו ממחיר המחירון.

אני ארשום את הליקויים בכללי, במידה ויהיה צורך אוסיף תמונות והסברים:

1. החלפת ידיות פנים הרכב + ריפוד הדלתות.

2. החלפת קונסולת אורות מעל הנהג.

3. ריפוד/חידוש גג הרכב (הוא לא נופל, אלא יש הרבה לכלוך + כמה חורים קטנים)

4. החלפת קונסולה שמסביב לידית ההילוכים (כל הפלסטיקה שסביב ידית ההילוכים והמאפרה)

5. החלפת מתקן כוסות קדמי (או יותר נכון רכישת, כיוון שאין ברכב את מתקן הכוסות כלל)

6. צביעה לגג + טמבון אחורי (הם מתקלפים)

7. פוליש+ווקס לכלל הרכב.

8. רכישת דלת תא דלק חדשה

9. החלפת ידית פתיחת המנוע (הידית שנמצאת בפנים הרכב שבורה)

ו...בעצם זהו.

אני באמת זקוק לעזרתכם בהכוונה לבעלי מקצוע מאזור הדרום (אני בארשבעי) ובגדול הכוונה כללית כיצד הכל מתבצע.

אני יודע שהרשימה נראית ארוכה, בעליו הקודמים לא שמר עליו כלל ופשוט חבל, אבל הרכב בידיים טובות עכשיו וצריך להעלות אותו על דרך הישר.

ממש מודה לעזרתכם!

פורסם
שלום לכולם;

התחדשתי לי ברכב ראשון - פולקסווגן גולף 1600 שנת 2000 (ידנית)

לי היה חשוב בתור רכב ראשון שברמה מכאנית הרכב יהיה בובה - וזה המצב

מה שכן, ברמה קוסמטית יש הרבה טיפולים שצריך לעשות ואין לי שמץ של מושג ממה להתחיל.

למען הסר ספק, כל הליקויים נלקחו בחשבון והורדו ממחיר המחירון.

אני ארשום את הליקויים בכללי, במידה ויהיה צורך אוסיף תמונות והסברים:

1. החלפת ידיות פנים הרכב + ריפוד הדלתות. ידיות אפשר לקנות חדשות מאיביי. ההמלצה שלי לקנות מדבקות דמוי קרבון או עץ ולהדביק על הקיימות באופן מקצועי עם חימום. ריפוד תוכל לעשות אצל רפדים לרכב.[/i]

2. החלפת קונסולת אורות מעל הנהג. איביי

3. ריפוד/חידוש גג הרכב (הוא לא נופל, אלא יש הרבה לכלוך + כמה חורים קטנים) רפד לרכב

4. החלפת קונסולה שמסביב לידית ההילוכים (כל הפלסטיקה שסביב ידית ההילוכים והמאפרה) קונסולה מרכזית זה חלק מאוד יקר. מקורי מצ'מפיון יעלה מעל 1000 שקל. מפירוק תוכל למצוא ב200-250 במצב סביר

5. החלפת מתקן כוסות קדמי (או יותר נכון רכישת, כיוון שאין ברכב את מתקן הכוסות כלל) איביי/פירוק

6. צביעה לגג + טמבון אחורי (הם מתקלפים) מוסך פחחות

7. פוליש+ווקס לכלל הרכב. אחרי הצביעה, לבד או בשטיפה מקצועית

8. רכישת דלת תא דלק חדשה פירוק

9. החלפת ידית פתיחת המנוע (הידית שנמצאת בפנים הרכב שבורה) פירוק

ו...בעצם זהו.

אני באמת זקוק לעזרתכם בהכוונה לבעלי מקצוע מאזור הדרום (אני בארשבעי) ובגדול הכוונה כללית כיצד הכל מתבצע.

אני יודע שהרשימה נראית ארוכה, בעליו הקודמים לא שמר עליו כלל ופשוט חבל, אבל הרכב בידיים טובות עכשיו וצריך להעלות אותו על דרך הישר.

ממש מודה לעזרתכם!

תשובות באדום!

שים לב שמהרשימה הקטנה הזאת אתה תקבל חור בכיס של לפחות 3000 שקל, במקרה היותר טוב.

לא הייתי ממהר כל כך להחליף דברים שאפשר לתקן לבד עם ידיים טובות או לסבול ולהשאיר במצב הנוכחי.

חלקים מפירוק תוכל למצוא אצל טי.ג'י חלפים שפעיל פה בפורום. הוא יושב באזור. יש לו מלאי גדול של וואגיות. חלקים מאיביי אני מאמין שתדע למצוא לבד.

בהצלחה!

פורסם

אם הפלסטיקים לא שבורים אלא רק מתקלפים, אתה מוזמן לחסוך הרבה כסף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459290

בזמנו בדקתי עלויות של פלסטיקים מאיביי, התוצאה היית מאוד יקרה.

הפירוק הוא מאוד פשוט.

ניירות מים אפשר לקנות אצל "האחים מירון".

פורסם

למה להחליף את כל הפלסטיקה כמו ידיות והקונסולה יש פה כמה פרוייקטים שיכולים לעזור לך.

תפרק תנקה טוב ותצבע וזה כמו חדש (במידה והם לא שבורים)

• תוכן חדש...