Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 20K לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מעוניין לקנות לעצמי רכב ראשון והתקציב שלי הוא עד 20K גג.

אני לומד באוניברסיטת חיפה ועובד בYES, הרכב הולך לשמש אותי להגעה למסגרות הללו וליציאות בסופי שבוע.

אני מחפש רכב שנראה יחסית טוב ולא גרוטאה, עדיף מראה צעיר אבל מוכן להתפשר, עלות אחזקה נמוכה, חסכוני ככל שאפשר, לא משנה לי אוטומט או ידני.

יש לי חיסכון צדדי של 20000 שקלים שאני הולך להשתמש בו וכבר יש כמה אופציות שחשבתי עליהן:

- יונדאי גטס 2006 1400 סמ"ק, יד שניה, אוטומטית, 135000 ק"מ.

- פיאט פונטו ספייס 2005 1300 סמ"ק, יד שניה, ידנית, 140000 ק"מ.

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

על איזה גרסה מדובר בפונטו 80כ"ס או 60 כ"ס,רכב עם 60 יהפוך נסיה בעליות ללא נעימה עקב חוסר מצד יביא תצרוכת דלק הרבה יותר טובה.

עוד אופציות טובות היא א.יונדאי אקסנט עד שנת 2006 בעל מנוע 1500 עדיפות לידני עקב שאוטומט לא הכי חסכוני בשניים מבית יונדאי.

ב.פיאט פנדה ידנית תספק את הסחורה של החסכון דלק רק תזכור שהיא לא פרארי .

פורסם
האם אלו הדגמים המפוארים?

אממ, אני לא יודע כל כך :\

סתם חיפשתי ביד 2 רכבים בתקציב מהאיזור,

אני בדרך כלל נורא פזיז בקנייה של דברים חדשים, מנסה לרסן את עצמי חח

אין לי עולם מושגים רחב בכל מה שנוגע לרכב, אשמח לכמה שיותר אופציות

פורסם

לגבי הגטס כדי לחפש רמות איבזור כמו GLI/GLS,כי ב GLF הפופולרית אין ABS ויש כרית אוויר 1.

לפונטו יש גירסה חזקה יותר ELX.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי הגטס כדי לחפש רמות איבזור כמו GLI/GLS,כי ב GLF הפופולרית אין ABS ויש כרית אוויר 1.

לפונטו יש גירסה חזקה יותר ELX.

אני אישית מאוד לא אוהב את הגטס האוטומטית לחבר שלי יש אחת זה פשוט נורא.

גיר ארוך ומגושם מאוד על מנוע שאינו חזק, עם כבר גטס שיהיה ידני.

פורסם

בנוגע לגטס -מבחינת צריכת דלק הבנתי שהיא דיי כושלת (היתה לנו גטס שנת 2004 עד לא מזמן).

בנוגע לפונטו ספייס - הבנתי שהיא עונה על הצורך של רכב חסכוני והיא עומדת יפה בתקציב, אך אני חייב לומר שלא מצאתי הרבה (אם בכלל) את גרסת הELX. יהיה הבדל גדול אם אבחר בדגם שאיננו ELX?

בנוגע לפנדה ולאקסנט - לא מצאתי הרבה כשניסיתי לחפש עד רף ה20K, האם אחת מהן עדיפה על הפונטו ספייס?

האם יש עוד רכבים ששווה לבדוק?

פורסם

הElx בעומס תהיה חזקה יותר,אך גם ה 60 תסתדר,הפנדה יותק קטנה ועוד יותר חסכונית וגם מומלצת.

לגבי הגטס,החל מ 2006 היא שווקה עם מנוע 1.4 שהוא חזק מקודמו ויותר חסכוני,אם תמצא כזאת ידנית עדיף.

האקסנט רכב אמין עם תא מטען גדול משל הגטס,צריכת דלק צריכה להיות דומה,אמינות טובה ואחזקה לא יקרה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי שוב,

מצאתי ביד 2 -

יונדאי אקסנט Family GL אוט' 5 דלתות,

יד 3

שנת 2006

מנוע 1495

קילומטראז' 100000 (אחד הנמוכים שראיתי יחסית לכל השאר)

ב20K

עוד אופציה - פיאט פונטו ספייס Actual 60 ידנית

יד 2

שנת 2005

מנוע 1300

קילומטראז' - 14000

מחיר - 17.5K

שתיהן עם טסט לשנה

לא חושב שמצאתי משהו טוב יותר ע"פ העצות שניתנו לי, מה דעתכם?

פורסם

אם אתה מחפש מקסימום חיסכון אז הפונטו,היונדאי מרווחת יותר אבל פחות חסכונית,השאלה כמה אתה נוסע?

פורסם
אם אתה מחפש מקסימום חיסכון אז הפונטו,היונדאי מרווחת יותר אבל פחות חסכונית,השאלה כמה אתה נוסע?

- נוסע פעמיים בשבוע לאוניברסיטה בחיפה (יחסית קרוב אליי) הלוך וחזור

- 2-3 משמרות מחיפה לנשר הלוך וחזור

- יציאה בשישי בערב ולפעמים בשבת עם חברים

- פה ושם סידורים בתוך העיר

פורסם

הקמ שלך לא גדול,אם אתה גר בחיפה אולי עדיף לשקול את האקסנט שהיא אוטומטית.

פורסם

לך על הגטס, אבל אחרי מתיחת הפנים שהתבצעה לקראת סוף 2006.

אתה מזהה את זה בלוחות לפי נפח המנוע, הישנה היא 1350 והחדשה היא 1399 סמ"ק (המנוע של ה i20)

ב 20K אפשר לקנות בכיף מודל 2007.

לדעתי דווקא נוסעת לא רע בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...