Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי מחירים ויצא לי +\- 30 שקל בחברות הפניקס, 9 מליון ו-ביטוח ישיר.

יש חברה שעדיף לבטח בה או שכולם אותו דבר?

עריכה:

סליחה התכוונתי חובה + צד ג (לא מקיף כמו בכותרת)

פורסם

ביטוח ישיר ו-9 מיליון זאת אותה החברה.

מחירי ביטוח חובה אתה יכול לבדוק באתר של משרד האוצר: http://car.mof.gov.il/

2 דקות ואתה יודע בדיוק באיזה חברה הכי זול ומה המחירים.

בביטוח צד ג' אין הרבה הבדלים בין החברות, אז תעשה אצל אותו הסוכן שעושה לך את החובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי כבר מחירים של חובה + צד ג בכמה חברות והחברות הנ"ל אלה הזולות לצמד הזה.

השאלה שלי היתה יותר האם זה משנה באיזה חברה לעשות חוץ מהכסף, האם כדי להמנע מחברה כלשהי בגלל שיש עליה הרבה תלונות וכו..

פורסם
ביטוח ישיר ו-9 מיליון זאת אותה החברה.

מחירי ביטוח חובה אתה יכול לבדוק באתר של משרד האוצר: http://car.mof.gov.il/

2 דקות ואתה יודע בדיוק באיזה חברה הכי זול ומה המחירים.

בביטוח צד ג' אין הרבה הבדלים בין החברות, אז תעשה אצל אותו הסוכן שעושה לך את החובה.

זה לא מדויק, אני חידשתי לפני שבוע צד ג' והחלטתי לא לחדש אצל הסוכן הקבוע שלי, אלא להשוות מחירים. יצאתי עם צד ג' זול ב-25% מההצעה של הסוכן (400 שקל), דרך תשעה מיליון.

גם בביטוח חובה יש הבדלים עצומים בין החברות, מה שעוד יותר מצחיק, כי כאמור באתר של משרד האוצר אפשר לראות את החברה הזולה ביותר. אני ראיתי פערים של 500 שקל ויותר :shock:

פורסם

עזבתם את הסוכן, יופי. אולי הסוכן שלכם הוא שוקה הנודע ואם כן, ברכותי.

אבל מי שמבטח אצל סוכן טוב, מקבל את אותם 5-10% הפרש חזרה בשירות. אני משלם לסוכנת שלי 150 ש"ח בשנה יותר על הביטוחים. הזמן שנחסך לי בתאונה קלה שווה בערך 500 שקלים, אולי יותר, בזכותה. במקום שארדוף אחרי עשרה אנשים שונים כדי לטפל בתאונה ובתשלומים לרכב הנפגע (אני הייתי הפוגע) סיימתי את כל הבלאגן ב-3 שילות טלפון ו-2 אימיילים.

אז 9 מיליון זה טוב ויפה אבל אני לא מאחל לכם להזדקק לשירות שלהם. יש לי 2 חברים שהיו מבוטחים שם כשהיו צעירים יותר. אחרי תאונה אחת קלה (כל אחד בתורו) הם עברו לסוכן.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אהלן

בעקבות מה שנרשם פה אשמח להמלצות לסוכני ביטוח אמינים וטובים לקבלת הצעות מחיר.

תודה

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

כאשר אין מחלוקת על האשמה, לא מצאתי כל פגם בטיפול של ביטוח ישיר.

ייתכן שההבדלים מתגלים כאשר נדרש טיפול מיוחד.

כאן יכולים לבוא לידי ביטוי מעמדו ו"דרגתו" של הסוכן בחברה.

סוכן חזק יכול להשיג עבור לקוח מועדף תנאי פיצוי טובים יותר, קידום תהליכים, וחסכון בבירוקרטיה...אבל לגבי יעילותם של סוכני הביטוח יש בפורום סיפורים לכאן ולשם. גם סוכן טוב לא יכול לתעדף את כל הלקוחות שלו, יש בזה ניגוד אינטרסים מובנה.

• תוכן חדש...