Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קטנוע שאני מאוד אוהב לשמר אותו כמו ביום שיצא מהחברה.

עד עכשיו הייתי משתמש STP לפלסטיקה ובאוטם MPL לפלסטיק הצבוע

אני מחפש חומר לפלסטיק שיגן עליו מפני קרני UV אבק וכו' והכי חשוב שלא יהיה שומני ושהפלסטיק יראה ללא שום חומר (עד עכשיו כל חומר שנתקלתי בו נתן מראה מבריק ושומני על הפלסטיק)

ה STP טוב להגנה אבל המראה המבריק מפריע לי בעין וגם נתפס עליו הרבה אבק,אשמח לדעת אם יש חומר כזה במחיר הגיוני

והאם עדיף להזמין מחו"ל או לקנות בארץ. תודה

פורסם

בהנחה ומצב הפלסטיקה בקטנוע שלך תקין -דהיינו בצבע השחור המקורי שלו ולא דהוי אפרפר מקרינת השמש(מחלה ידועה בקטנועי ארץ הקודש) ה silk shine מבית chemical guys הוא פתרון מעולה בשבילך. המוצר נותן ברק עדין ביותר ,יבש למגע,מכיל מסנני קרינה ובעל עמידות מעולה ביחס למוצרים אחרים בשוק.עוד יתרון הוא החסכוניות של המוצר,מספיקה כמות קטנה כדי לכסות את הפלסטיקה בקטנוע שלך.

אם מצב הפלסטיקה בקטנוע שלך הוא דהוי\אפרפר\עייף \ישן יכול להיות שה Tire&Trim Gel מבית chemical guys יתאים לך יותר-יש לו יכולת של ממש בשיקום מראה פלסטיק "אבוד" על אף שהוא נותן גימור מבריק יותר בהרבה.

http://vixdetailing.co.il/silk-shine-spray-dressing/?product

http://vixdetailing.co.il/tiretrim-gel/?product

פורסם

לי יש את הsilk shine של cg לשמירה על פלסטיקה.

המוצר טוב, אבל לחלוטין לא שווה את המחיר שדורשים עליו כעת.

לא מעט מהחברים פה משתמשים בcarplan flashdash ונשבעים שהוא עושה את אותה העבודה בשליש מחיר, שווה לנסות.

"יאללה בירי".

פורסם

VIX Detailing - הקטנוע חדש והפלסטיקה חדשה

sciPoPo - האם ה carplan flashdash נותן מראה מבריק ושומני על הפלסטיק?

עריכה: אם למישהו יש מושג כמה כל חומר שהוצע כאן מחזיק על הפלסטיק אשמח למידע תודה

פורסם

אלירן אני לא יודע אם הפלאש דש נותן מראה שומני, כמו שאמרתי אני משתמש בכימיכל גייז.

לגבי כמה זמן מחזיק, אני מחדש את ה silk shine כל חודש וחצי בערך, מנקה עם apc ומיישם מחדש.

אבל מאמין שיכול להחזיק לפחות חודשיים. (שים לב שמדובר על פלסטיקת פנים).

עשיתי ניסוי קטן, ויישמתי אותו על הגלגל, עבר כמעט חודש והוא עדיין מחזיק מעמד יפה.

"יאללה בירי".

פורסם

הפלאש-דש לא משאיר שום תחושה שומנית. רק תוצאה משובחת של חומר חדש. שימוש על פני שנים איתו באותו רכב מוכיח שהוא תורם לשימור מצב חדש על פני שנים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...