Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת ביפר(רב בריח)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שיש אזעקה מסוג זה ויש לו בעיה כלשהיא באזעקה,או מעונין לשכפל שלט כזה אם המסך יש חנות בשם ח.מערכות שנמצאת ברחוב לישנסקי 17 ראשל"צ,השלט שלי הפסיק להראות את התצוגה הוא נשלח פעמיים לתיקון על ידי שתי חנויות אחרות ואמרו שלא ניתן לתקן את המסך,נגשתי לחנות הנ"ל ולשמחתי הרבה אמרו לי ישניתן לשכפל את השלט במקום,תוך 3 דקות היה לי שלט נוסף,זה כיף לקבל שרות אדיב ומהיר ממליץ בחום,מספר הטלפון הוא:03-9611982 יוני.

פורסם

לא הבנתי אותך....אמרו לך שאי אפשר לתקן(שזה נכון) אז אתה ממליץ על מישהו ששיכפל לך חדש? (שכל אחד

היה יכול לשכפל לך?)

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אמרו לי שלא ניתן לתקן את המסך ולא ניתן לשכפל,בחנות הנ"ל היה אפשר לשלוח לתיקון אבל יכול להיות שזה היה מגיע לאותו מקום כמו שתי החנויות האחרות אז העדפתי לשלם קצת יותר ולקבל שלט חדש מאחר שהשלט הנוכחי כבר היה בעבר בתיקון.

• תוכן חדש...