Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום מע"מ בהזמנה מחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אן סכום ההזמנה שלך הוא $75.00 לא תחויב בשום מס. אם ההזמנה שלך היא בסך $75.01 אזי עלולים לחייב אותך. הפטור הוא עד לסכום של $75. כל סנט מעל זה כבר מחייב מיסוי.

המע"מ כלול כבר במיסים שמחייבים אותך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

"חבילה שקניתם באינטרנט בסך של 75$ ומטה פטורה משתלום מכס ומע"מ. לעיתים חבילות אלו עדיין מגיעות למכס לבדיקה (באופן אקראי) אך לרוב לא יהיו כל השהיות בעת קבלתם. חבילות שערכן גבוהה מ75$ תדרשנה בתשלום התלוי בסוג המוצר. קניות בסכום שבין 75$ ל325$ פטורות ממכס, וחלות עליהן רק מע"מ ומס קנייה.

שימו לב שאם אתם חיילים בסדיר ניתן לקבל הטבה במכס בשיעור של 30$, אחת לשלושה חודשים."

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

פורסם

אנשים שוכחים שהחבילה, במידה ועולה 60$ ויש לך משלוח של עוד 22$, אתה משלם סה"כ לפי 88$.

כך שהאתר מחשב עלות החבילה שלך + מס מקומי + עלות משלוח ולכן אתה מחוייב במס.

אלה אם כן החבילה שלך עולה 75 בדיוק ובנוסף לעלות המשלוח, השקלול הוא: 97$ סה"כ ולכן אתה חייב במס.

פורסם

באתר שלהם, כל חבילה החל וכולל 75$ משלמים מיסים נכבדים משום מה... ולא קצת.

תקחו למשל מיקרופון, מוצר של מחשב שאמור להיות פטור מתשלום מכס כפי שאני זוכר נכון.

אם תזינו במיקרופונים, 75$ תשלמו מיסים של 31$ + 22$ משלוח וכו'... לא קצת בכלל, אם המוצר יעלה 74$ לא תשלמו 31$ מיסים, מוזר.

בכל אופן, צריך לבדוק ולבצע חישוב האם שווה להזמין או לא. לרוב, בחלק מהחנויות הארץ המחיר מאוד קרוב והאחריות שווה המון.

מי שהיה צריך לקנות באמת היה מנצל את זה במצעי חנוכה ברוב הרשתות.

• תוכן חדש...