Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש תקציב 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית רכב חדש עקב מכירת הרכב הקודם וחיסכון ולשם כך יש לי 100,000 שקלים לקניית רכב חדש.

אני צריך רכב אמין שיראה כמה שפחות מוסך, עם צריכת דלק טובה ונוחות נסיעה. מחפש לא משהו גדול מדי כגון פורד פוקוס קורולה וכל אלה.. והן גם לא נכנסות בתקציב

בדקתי ואנשים המליצו לי על מספר רכבים : סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, טויוטה יאריס פורד פיאסטה.

השימוש העיקרי בו יהיה נסיעות בין עירוניות בערך 50-60 קילומטר ליום .

על מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות שפה? או שאולי בכלל תמליצו על אפשרות אחרת ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לפני זמן מה הייתי באותו מצב כשלך ובחרתי בפיאסטה החדשה.

הביטוח שלה זול מהאחרות.

עיצוב פנימי ברמה גבוהה מכולם.

מבחינת נוחות ובטיחות לא פחות מהשאר.

מרווח פנימי יחסית גדול משאר רכבי המיני.

אחזקה זולה.(טיפולי,ביטוח)

תוכל לקבל אותה במיפרט יותר עשיר מהיבואן המקביל.

מה שכן היא גם בתקציב.

אחד שמרוצה וממליץ.

פורסם
לפני זמן מה הייתי באותו מצב כשלך ובחרתי בפיאסטה החדשה.

הביטוח שלה זול מהאחרות.

עיצוב פנימי ברמה גבוהה מכולם.

מבחינת נוחות ובטיחות לא פחות מהשאר.

מרווח פנימי יחסית גדול משאר רכבי המיני.

אחזקה זולה.(טיפולי,ביטוח)

תוכל לקבל אותה במיפרט יותר עשיר מהיבואן המקביל.

מה שכן היא גם בתקציב.

אחד שמרוצה וממליץ.

שכחתי לציין אני מחפש רכב אוטומט.. דיברת על אוטומט או ידני ?

פורסם

אם אתה מחפש צריכת דלק נמוכה ורמת אמינות גבוהה אז פורד פיאסטה לא מתאימה לך. אחד, כי יש לה מנוע בנזין בנפח 1,600 סמ"ק וזה מתכון בטוח לצריכת דלק גבוהה בנסיעה עירונית. שתיים, יש לה את הגיר הרובוטי כפול המצמדים הידוע לשמצה של פורד, לא מתכון לאמינות בטווח הרחוק.

סוזוקי סוויפט או טויוטה יאריס יתאימו לך יותר לדעתי. אפשרות טובה נוספת היא רנו קליאו החדשה, שאמנם עושה שימוש בגיר אוטומטי דומה לזה של הפיאסטה, אך משתמשת במנוע מודרני ממנה (1.2 ליטר טורבו) ולכן צריכת הדלק שלה טובה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לך ,

בתקציב כמו שלך ניתן לקבל אוטומט.כמו שאמרו קודמי רכבנו נמכר ברמת גימור

יותר גבוהה מדלק מוטורס.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שאוטומט אמין במחיר הזה אתה יכול למצוא את הקיה ריו.

אין לי ניסיון אישי איתו, אבל חבר טוב שלי ממש מרוצה ממנו.

פורסם

Tzvika-Pick על איזו מכונית היית ממליץ מבין הסוויפט והיאריס והקליאו ? יש הבדלים מהותיים בין המכוניות ?

פורסם

אני הכי אהבתי את הקליאו. היא היא יפה (לדעתי), יש לה התנהגות כביש טובה, צריכת דלק נמוכה וביצועים טובים. לא כולם אוהבים את עיצוב הפנים שלה, אבל זה עניין של טעם.

אבל אם אתה מחפש תחבורה בסיסית מפה לשם, בלי יומרות ובלי ספורטיביות, אז היאריס והסוויפט הן הבחירות המתאימות עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ציינת שאתה מעוניין באוטומט ועל כך הגבתי.

הממליצים הם כאלה עכשיו תורך.גש לרנו תעשה נסיעת מבחן ולאחר מכן תחזור על אותה מנטרה בפורד ותחליט לבד.

השוקולד המריר טעים לאחד ולשני לא.

פורסם

השוקולד המריר טעים לאחד ולשני לא.

כ'אליק, רנו זה מריר ואפילו לא משווייץ :lol:

אם כבר אחת שאוכלת צפרדעים אז אולי עדיף לחשוב על הפיג'וסיטרואן C3 - 208, ממילא בבינעירוני כולן חסכוניות.

גם לדעתי הפיאסטה באמת מתחרה רצינית כי בבינעירוני התיבות הרובוטיות לא מתבלות כמו במצב של מפקק לפקק, ואם הולכים ליבואן המקביל, אפשר להביא בונבוניירה רצינית.

אפשרות אחרונה היא קיה ריאו שגם אם בטעות היא תראה מוסך היא עדיין באחריות ל 7 שנים :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אנא הסבר לי מה זה יבואן מקביל? ואילו מכוניות אתם מייבאים?

שבת שלום,

היבואן המקביל הוא במילים פשוטות מתחרה של דלק מוטורס אשר מייבא דגמים של פורד ולינקולן,גם דגמים

מיוחדים שדלק מוטורס לא מייבאת ובנוסף את אותם הדגמים שישנם בארץ ברמת גימור יותר גבוה ומאובזרת(כמובן מקורי מהיצרן).במקרה שלך תוכל לקבל את הפיאסטה החדשה ברמת גימור "טרנד" כאשר באיבזור שלנו נוספים בלוטוס מקורי,מחשב דרך צבעוני,הורדת שירים מהפון למחשב דרך,מערכת קולית באנגלית חלונות כהים ועוד.

תוכל לקרוא עלינו דרך גוגל.אשמח לארח אותך אצלנו באולם תצוגה.

• תוכן חדש...