Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 - חוות דעת אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנייה מליסינג עם ק"מ נמוך הרבה יותר משתלמת מפרטי - המחיר נמוך ורמת הטיפולים גבוהה , חברות הליסינג מטפלות בחברה ולא באבו אנא ארעף בשביל לחסוך כמה גרושים , + קיבלתי אחריות לשנה על מנוע וגיר , מה צריך יותר מזה. ותראו לי מכונית יפנית אחרת מנוע 1500 שנת 2010 עם פחות מ 80000 ק"מ בפחות מ 65000 ש"ח ?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, הדיון איתך הפך להיות דו-שיח של חירשים. תודיע לי לאחר שתקרא ותבין את הדברים שכתבתי בהודעתי האחרונה, ואז אשמח להמשיך להתדיין איתך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
קנייה מליסינג עם ק"מ נמוך הרבה יותר משתלמת מפרטי - המחיר נמוך ורמת הטיפולים גבוהה , חברות הליסינג מטפלות בחברה ולא באבו אנא ארעף בשביל לחסוך כמה גרושים

מה משותף בין רכבים שתמיד מזנקים ראשונים בכל רמזור? מדבקה "איך אני נוהג" על הפגוש.

ולגבי טיפולים בחברה? אני רוצה להבין משהו: קנית רכב יוצא ליסינג ומנסה לשכנע את עצמך שהוא טופל בחברה?

אז ידידי, צר לי לאכזב אותך אבל ברוב המקרים הרכב טופל במוסך הסדר שהוא לא מטעם היבואן. אם שמו לך פילטר מקורי בטיפול אתה צריך לשמוח. איזה שמן הם שמים? נכון! הכי זול. יש כמה חברות בודדות יוצאות דופן מבחינה הזאת, אבל אצל הרוב המטרה כמה שפחות להוציא על הרכב ב3 שנים ולהתפטר ממנו אחרי זה.

שוטפים את הרכב כמו שצריך, עושים ניקוי פנים עם קיטור והקונה חושב שהרכב במצב חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השוואתם דגמי סופר מיני אחרים 2008 למאזדה 2008 ? אני שמעתי שהשנה צריכה לצאת מאזדה 2 חדשה (סוף סוף)...

אגב 108 נכנסים 3 אנשים מאחורה? כי למשל באלטו זה רק ל-4 אנשים והמאזדה ל-5 שלא לדבר על תא מטען יותר גדול וכושר ספיגת מכה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני לא מבין, אף אחד לא הבין את האלגוריה כשדיברתי על תפוזים ועגבניות? באמת זה היה עד כדי כך מסובך?

מה אתה משווה בין רכב מקטגוריית מיני לבין רכב מקטגוריית סופר מיני???

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה המשכת את ההשוואה של שלומי.....

ואני מכניס לתגובה את מאזדה 2 הדגם בסיסי הסופר מיני האמתית. ולא אלטו או 108.

נא להשוואת לסוופיט, 208, יאיריס וכו'.... יש לזכור גם שהדגם כמעט ולא השתנה, דגם מיושן שצריך להגיע מחליפו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

נהגתי בעבר על ה2, אחלה רכב ומאוד מהנה, מה שלא ניתן להגיד על הI20 שפחות טובה ממנה (שוב, לדעתי) והמאוד משעממת.

מה שמראה שלא צריך לקחת ביקורות מסוג כזה כתורה מסיני ולגשת להרגיש איך הרכב מחוץ לדפי הפורום.

• תוכן חדש...