Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 - חוות דעת אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון ושאלה.

לאחרונה התחילו שתי תופעות:

1. בימים קרים בהנעת בוקר קרה אחרי שהטורים יורדים ל1000סל"ד ואני מתחיל לנסוע, השסתומים דופקים חזק במשך דקה.

2. ותופעה פחות נעימה "קרוז קונטרול" בזמן קיק דאון, או במילים אחרות דוושת גז נתקעת כאשר מורידים רגל מהגז, כאשר לוחצים על הדוושה שוב, יש מן קליק כזה ואז היא משתחררת. תענוג. קראתי על משהו דומה למזדה 6: http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=94918

הם כותבים:

gunk' in the throttle body is causing this.

לא יודע כמה זה קשור למזדה 6, אבל אם גם כאן בוצה בבית מצערת. אבל אם כן, למה בוצה בבית מצערת הופיעה כל כך מוקדם, הרכב עושה רק נסיעות בין עירוניות ןעשה רק 56K ק"מ.

מישהו נתקל בתופעות האלו? במיוחד מדאיג אותי עינין של דוושת גז נתקעת. מישהו יודע על ריקול?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. מופיע גם אצלי.

2. לא קרה לי, קצת מפחיד...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני יכול לענות על הסימפטום הראשון והוא די וודאי. היום שמעתי מזדה 2 עם מנוע קר שהתחילה לנסוע. הרעש שאתה מתאר הוא לא של השסתומים, אלה של המרימים ההידראוליים.

לבעיה הזו יש פתרון עם אחוזים גבוהים. תוסף לשמן שתפקידו לנקות את הפיח שהצטבר. לאחר מכן החלפת השמן והפילטר גם.

היה לי בדיוק אותו רעש בגטס ישנה וזה פתר לי את הבעיה.

פורסם

איתרתי את מקור הבעיה השנייה - שטיח. בגלל ששום דבר לא מחזיק את השטיח ושום דבר לא מפריע לו לזוז, פשוט העפתי את השטיח מהמקום.

yossiaviel, לגבי הבעיה הראשונה, זה רכב חברה, כך שתוספים לא באים בחשבון. מה שהם שמים בטיפולים - זה מה יש. זה מוזר שיש פיח, הרכב משמש אך ורק לנסיעות בין עירוניות ארוכות. פיח לא אמור להצטבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל מאוד שבטיפולים גם מנסים לחסוך ולחסוך... כי בסופו של דבר הבעיה לא תיפתר עם הוספת תוסף לשמן לפני החלפתו.

הרעש יהיה לא רק בתחילת הנסיעה, אלה יימשך דקות ארוכות, והוא עלול להישאר תמיד. אחר כך התיקון יהיה יקר יותר ומורכב.

תאמין לי, פיח ובוצה בשמן תמיד יהיו. ולא משנה איך הרכב נסע. הרכב אומנם של חברה אבל תמיד אתה יכול לדווח להם על הבעיה, לפני שהיא תחמיר. וכרגע יש פתרון והוא לא יקר. תנסה להסביר להם. מה יש לך להפסיד?

פורסם

זהו לא הפיתרון. אצלי הרכב עובר את כל מה שרשמת ונוסע ממש בקושי 60K ק"מ שנת 2008 ומנוקה ברמת דיטיילינג.

ככה זה בחורף וזה לעוד כמה מאזדות, ושמעתי גם רכבים אחרים בעיקר סופר מיניות ומשפחתיות קטנות.

פורסם
איתרתי את מקור הבעיה השנייה - שטיח. בגלל ששום דבר לא מחזיק את השטיח ושום דבר לא מפריע לו לזוז, פשוט העפתי את השטיח מהמקום.

לשטיח המקורי של מאזדה 2 קיימים תפסנים המונעים ממנו לגלוש אל מתחת לדוושות. בדוק אם בשטיח שברכב שלך קיימים חורים אובליים בחלק הקרוב לכסא הנהג והאם קיימים תפסנים ברצפה. אם החורים קיימים והתפנים חסרים - ניתן להשיג את התפסנים במוסכי מאזדה. אם גם התפסנים חסרים וגם אין חורים - השג שטיחים מתאימים ותפסנים.

פורסם

ALX, ברצפה של נהג ממש לפני המושב יש שני פתחים בבד. אבל למטה לא ראיתי חוים, אלא ברזל של הרצפה.

זאת הכוונה? לא הבנתי איך שטיח אמור להתחבר. בשטיח יש גם חורים?

פורסם

לא קיימים שום חיבורים במאזדה, מניסיון של 5 שנים. לפחות לא בדגם שהיה לי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא שמתי לב מחר באור יום אבדוק את הנושא.

פורסם
ALX, ברצפה של נהג ממש לפני המושב יש שני פתחים בבד. אבל למטה לא ראיתי חוים, אלא ברזל של הרצפה.

זאת הכוונה? לא הבנתי איך שטיח אמור להתחבר. בשטיח יש גם חורים?

אצלם במשך היום ואעלה תמונה.

פורסם

כפי שהבטחתי, ראו תמונות של תפסי השטיחון בצד הנהג במאזדה 2.

את התפסים יש להשחיל ולתפוס בתוך החריצים שבשטיח הלבד.

photo 1.JPG

photo 2.JPG

photo 3.JPG

פורסם

בדקתי גם לי אין... ( 2008 ). גם אין איך לתפוס עם השטיח....

• תוכן חדש...