Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה לקיה פיקנטו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. רכשתי קיה פיקנטו. יש קודן אבל במידה ונוגעים ברכב/יושבים כליו/שורטים לי אותו אין אזעקה! רוצה לשים אזעקה שבמידה ונושמים לי על האוטו האעזקה תצפצץ! מה מומלץ? אצל מי? מה טווח המחירים? אני מאשקלוו. תודה לעונים.

פורסם

דבר זה אסור כבר לפי החוק ,את יכולה להתקין מערכת ביפר אשר תתריע לך בשלט שנמצא אצלך ואולי באורות הרכב , אך לא יהיה קול לאזעקה שמותקנת ברכב .

פורסם

סליחה שאני ככה נדחף לאשכול ,

מה זאת אומרת אסור מבחינת החוק , הרי כל מטרת האעזקה זאת ההרתעה לגנבים , אז יהיה אורות , הגנב יבוא יפרוץ את האוטו וימכור אותו בשטחים , מה יעזור האיתורן , כל הקטע ה"רעש והצילצולים " שהוא כביכול יכנס ללחץ ובעל הרכב בשילוב הרעש והביפר יתפעל את הגנבה מהר יותר !

אשמח לפירוט קטן בנושא !

פורסם
סליחה שאני ככה נדחף לאשכול ,

מה זאת אומרת אסור מבחינת החוק , הרי כל מטרת האעזקה זאת ההרתעה לגנבים , אז יהיה אורות , הגנב יבוא יפרוץ את האוטו וימכור אותו בשטחים , מה יעזור האיתורן , כל הקטע ה"רעש והצילצולים " שהוא כביכול יכנס ללחץ ובעל הרכב בשילוב הרעש והביפר יתפעל את הגנבה מהר יותר !

אשמח לפירוט קטן בנושא !

תחשוב באחת בלילה למישהו עומד להיגמר המצבר (לדוגמא) האזעקה מתחילה לעבוד ובעל הרכב לא שומע וכולם שומעים או שיש בעיה אחרת כל שהיא באזעקה והיא עובדת על הלילה. אצלי ישר שקניתי את האוטו דחפתי לו האזעקה הכי חזקה שמצאתי נגיד ותהיה בעיה האוטו בכל מצב קרוב אליי.

• תוכן חדש...