Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2011: פונטו איבו VS פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים מלאים:

פונטו איבו 2011, דגם ACTIVE

מנוע 1.4, 77 כ"ס, ידני

48,000 ק"מ (עשה 16k לשנה)

יד 1 פרטית, ללא שום תיעוד לפגיעה רצינית (השגתי גישה לdatabase של מוסך פיאט :)

המחירון לאחר שקלול יד וק"מ הוא 60, סגרנו את המכירה על 50, וצריך לציין שיש טסט לשנה ומצבר חדש (עם קבלות).

תוספות: קודן, חיישני רוורס, סאנרוף מקורי, גלגלי מגנזיום (יפים לאללה יש לציין, למרות שזה לא שיקול מבחינתנו). יצא לי סוג-של פוקס, ושלטי הרכב פותחים את תא המטען (זה לא המצב בהרבה דגמי פיאט, לך תבין למה). הצבע הלבן מאוד הולם את הרכב, ולמרות שהוא קלע לטעמי גם בתמונות - הוא יותר יפה במציאות פי כמה וכמה.

מבפנים אין שום דרך לדעת שהרכב משומש - הריפוד מצוחצח, הדשבורד מבריק, אין שריטות/קילופים/כתמים/חורים, כלום.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהרכישה, ומרגיש שקיבלתי תמורה מלאה לכסף. כמובן שכמו בכל יד 2 - תמיד יש סיכוי ל'חתול בשק', אבל מכיוון שהשתמשתי בכל ההגנות האפשרויות, אני חושב שההסתברות לכך נמוכה למדי. בסופו של יום נראה שהבאנו רכב כמעט-חדש במחיר הוגן. בתכלס לא דמיינתי שנצליח להשיג כזה דבר בכזה מחיר... קיצר אני מבסוט :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש!!

תן קצת פרטים - ידנית/רובוטית? רמת גימור? נראה שזה דגם MY LIFE המאובזר...

אחלה רכב שבעולם!

עריכה: עד שהגבתי ראיתי שהגבת.

סחתיין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תתחדש! אז בדגמי האיבו אקטיב זה הרמת גימור הגבוהה? בגרנדה זה היה הדגם הנמוך. ופה יש BT, חישוקים, גג ו-7 כ"א. או שהבעלים הקודם שילם על כל התוספות בנפרד? אגב יש לך גם ציפוי עור להגה וידית הילוכים?

פורסם

אין ציפויי עור, וACTIVE אכן אמורה להיות הגרסא הפחות מאובזרת - הוא במעמד הקניה רכש שדרוגים. כנראה שציפוי עור לא דיבר אליו, אבל דברים אחרים כן - אז הוא פשוט בחר בהם באופן עצמאי.

אגב, ביצעתי PAIRING עם הפלאפון וזה פשוט אדיר, הוא כאמור מייבא אוטומטית אנשי קשר, וכשמתקשרים אליך השם מוצג על המסך המרכזי (איפה שמחשב הדרך). בנוסף ההפעלה הקולית תורמת לשימושיות, ואיכות השיחה אידאלית (אני שומע נהדר, ואמרו לי שאני נשמע נהדר). עכשיו רק נותר לגלות איפה המיקרופון ממוקם כי לא הצלחתי למצוא אותו...

בכל מקרה אני לא מתלונן... ובכלליות עכשיו שאני חושב על זה, המחירון עליו דיברתי הוא ללא שקלול התוספות, אז עכשיו אני אפילו קצת יותר מבסוט :o

הנה עוד תמונות (נו רכב ראשון שרכשתי בחיי, מותר להתלהב קצת)

IMG_20131204_152732.jpg

IMG_20131204_152746.jpg

IMG_20131204_152816.jpg

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יפה מאוד, נראה שהיה לך מזל ונפלת על מציאה אמיתית. :)

פורסם

תתחדש!! קניה נבונה!

האקזמפלר שרכשת נשנע בעל נתונים מעולים ונראה נהדר בתמונות.

גם אני בעלים של פונטו איבו (בגרסה מעט שונה) ומרוצה עד השמיים

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
קודם כל תתחדש!!

תן קצת פרטים - ידנית/רובוטית? רמת גימור? נראה שזה דגם MY LIFE המאובזר...

אחלה רכב שבעולם!

עריכה: עד שהגבתי ראיתי שהגבת.

סחתיין.

מדובר במהדורה מיוחדת שנקראה בזמנו "ספיריט" ואכן כוללת סאנרוף, ג'נטים, מערכת בלו & מי ועוד כמה דברים.

תמורה טובה, תתחדש ותהנה!

mx-5, audi a4, alfa 159.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז עברו שבועיים, רשמים עד כה:

• *הרכב מאוד מרווח ונוח, מבחינת נהג ונוסע המרווח לא נופל ממשפחתית סטנדרטית לטעמי
  • *השטחת המושבים האחוריים זה פיצ'ר שימושי מאוד, ועוזר כאשר צריך להעביר דברים גדולים. מצד שני, כניסת תא המטען הינה מעט צרה עקב עיצוב ירכתי הרכב, ומקשה מעט על הכנסת דברים מסיביים
  • *מערכת השמע שמגיעה עם הרכב היא בסיסית יחסית, ישנו קצת 'לכלוך' בצליל הרמקולים בווליום גבוה. בווליום נמוך זה לא מורגש. מכיוון שאני לא אודיופיל זה לא סיפור גדול מבחינתי
  • *מע' הבלוטות' של פיאט (blue&me) היא גאונית, ומשדרגת את הרכב בטירוף. תפעול מההגה + תפעול קולי = נוחות ומזעור סיכונים
  • *מחשב הדרך מדוייק בטירוף. הוא הראה לי צריכת דלק של 14.2 ק"מ לליטר (התצוגה היא בק"מ לליטר, ולא בליטר ל100 ק"מ, שזה נוח בהרבה לדעתי), בעוד שהצריכה האמיתית הייתה 27.7 ליטר ל392 ק"מ, שזה 14.151 ק"מ לליטר. אציין עוד כי לפני הכניסה לתחנה היה 14.1 ורק כשהתקרבתי אליה זה הפך ל14.2 - קרי שהדיוק הוא אכן גדול מאוד. יש לציין כי הצריכה היא צריכה משולבת של עירוני ובין עירוני, כאשר העירוני הוא בעליות חיפה ונשר, וכי עקומת הלמידה של אשתי על הרכב פגעה בצריכה. אני מקווה שעם הזמן המס' הזה יהפך ל15 ומעלה... נחיה ונראה.

פורסם

האם הכפתורים שעל ההגה מוארים?

השאלה היא גם לגבי הדגמים הפשוטים יותר של הפונטו ללא ה blue&me אך עדיין עם כפתורי שליטה על הרדיו,

משנתונים מתקדמים יותר (2012).

so far so good so what

פורסם
מדובר במהדורה מיוחדת שנקראה בזמנו "ספיריט" ואכן כוללת סאנרוף, ג'נטים, מערכת בלו & מי ועוד כמה דברים.

תמורה טובה, תתחדש ותהנה!

תשמע, אני לא יודע להגיד לך ב100 אחוז שאתה טועה, אבל בדקתי עכשיו במחירון לוי יצחק (בחוברת שהוא מוציא כל חודש) ובכל דגמי הפונטו, לא קיים דגם כזה שנקרא ספיריט. יש MY LIFE, יש 150TH שזה גרסת 150 שנה לאיחוד איטליה, יש אקטיב, יש דיינמיק ויש MY STYLE.

אקטיב זה הנמוך ביותר, אחרי זה מגיע הדיינמיק (זה מה שיש לי) אחרי זה לדעתי מגיע הMY LIFE, לאחר מכן גרסת ה150TH, והגבוה ביותר זה הMY STYLE. ככה זה לפחות מבחינת המחירים בלוי יצחק.

הדיינמיק מופיע בתוך האקטיב, כאשר על דיינמיק יש להוסיף 5%.

ה150TH והMY LIFE מופיעים בתוך גרסת הMY STYLE, כאשר על גרסת MY LIFE יש להוריד 7% על אוטומט ו13% על ידני, ועל גרסת 150TH יש להוריד 4% על אוטומט ו11% על ידני.

לפי הנתונים האלה, עושה רושם רמות הגימור הם לפי הסדר שרשמתי.

אגב, ב2012 מתחיל להופיע רמת אזור נוספת - MILANO. אין לי מושג איזה תוספות יש בה..

בשום מקום אין אזכור לגרסת ספיריט. יש לך מידע אחר? אשמח ללמוד משהו שאני לא מכיר...

מערכת הBLUE&ME מרשימה מאוד לפי פורום פיאט הבינלאומי. אנשים מאוד מרוצים ממנה. הלוואי והיה לי את זה באוטו.

צריכת הדלק שקיבלת דומה עד זהה לצריכה שאני מקבל. אני מבסוט על הרכב הזה חבל על הזמן.

שיהיה לבריאות!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אכן דגם האקטיב הוא הבסיסי, אך שים לב במחירון של אבו אקטיב אוט' מופיע באמצע שורת תת-דגם של ספיריט ידני שמתומחר ב-10% פחות. זו מהדורה מוגבלת שהגיעה בסוף 2010 וינואר 2011 עם התוספות שהזכרתי .

הדיינמיק זה לא הדגם שלך- דיינמיק זה אקטיב ובנוסף ידיות בצבע רכב, בקרת אקלים דיגיטלית, ריפוד מושבים שונה .

אין בדיינמיק בלו & מי, ג'נטים וגג כמו אצלך.

לגבי מילאנו- דגם שכולל מעבר לדגם הלאונג' (ג'נטים, חשמול מלא, 7 כריות) גם גג שמש פנוראמי כפול, מראות כרום וחלונות אחוריים כהים.

נ.ב- במחירון של דצמבר תסתכל בע"מ 106 עמודה שנייה לקראת הסוף ותראה את הספיריט כפי שהסברתי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...