Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הברגה חדשה לקרטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה (כן כן אני יודע שאני מציף אותם בשאלות אז פשוט תתמודדו עם זה)

במקרה שההברגה של הבורג שאחרי על ניקוז השמן המנוע נשחקת וכבר אינה טובה

האם אפשר פשוט לעשות עליה הרגה גדולה יותר ולשים בורג חדש או שצריך להחליף את כל הקרטר?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
שלום לכולם

האם אפשר פשוט לעשות עליה הרגה גדולה יותר ולשים בורג חדש או שצריך להחליף את כל הקרטר?

כן.....אפשר.

הברגה חדשה = הברזה.

קו---------------------------------------

פורסם

אצלי בברנדה היה חור ממש גדול... ריתכו אום לקרטר וסגרו אותו עם בורג מתאים. במקרה שלי זה היה גודל 22 !!! השמן ירד ציקצק בטיפולים. לא היתה בעיה של אטימה.

dirty old man

need love too

פורסם

לא יודע מה לגבי הרכב הספציפי שלך, אבל באופן כללי זה אפשרי. הטריק נקרא הליכויל, וזהו קיט מיוחד לתיקון הברגות במתכת. יש לי כזה בבית לחמישה מ"מ, שעלה לי 230 ש"ח. במוסך סביר שיש להם, ואז התיקון יעלה לך 5-10 ש"ח.

הקיט כולל מקדח מיוחד (6.3 מ"מ במקרה שלי), מברז מיוחד וקפיצים. קודחים את ההברגה הפגומה, מבריזים, ולתוך ההברגה החדשה מכניסים את הקפיץ ולא את הבורג. הקפיץ הזה עשוי מחומר חזק במיוחד, והוא הופך להיות ההברגה החדשה. לכן הוא מתאים אפילו לאלומיניום ועץ.

פורסם
לא יודע מה לגבי הרכב הספציפי שלך, אבל באופן כללי זה אפשרי. הטריק נקרא הליכויל, וזהו קיט מיוחד לתיקון הברגות במתכת. יש לי כזה בבית לחמישה מ"מ, שעלה לי 230 ש"ח. במוסך סביר שיש להם, ואז התיקון יעלה לך 5-10 ש"ח.

הקיט כולל מקדח מיוחד (6.3 מ"מ במקרה שלי), מברז מיוחד וקפיצים. קודחים את ההברגה הפגומה, מבריזים, ולתוך ההברגה החדשה מכניסים את הקפיץ ולא את הבורג. הקפיץ הזה עשוי מחומר חזק במיוחד, והוא הופך להיות ההברגה החדשה. לכן הוא מתאים אפילו לאלומיניום ועץ.

אני חשבתי פשוט להגדיל את ההברגה הקיימת ולשים בורג דגול יותר

מה שהצעת זה אמין? זה יחזיק מעמד הרבה זמן? כי לא בא לי להתחיל להתסק עם זה יותר מידי...

איזה סוג של מוסכים מתעסקים עם זה? (מכונאות כללית, פחחים)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
שלום לכולם

הליקוייל זו אפשרות טובה בהחלט, הבעיה שהקיט לא זול כ"כ.

לי הייתה אותה בעיה עם בורג המילוי לשמן גיר שאיזה מוסכניק הידק חזק מידי. הבורג המקורי היה M16, אני הברזתי מחדש את ההברגה ל M18 וקניתי בורג עם תבריג כזה (וואחד בורג- נראה לי שהוא שוקל כמו חצי מנוע:wink: - בקרוב תמונות...). אמנם יש לי בעבודה מברז כך שבעיקרון כל העסק עלה לי כערך הבורג, אבל נראה לי שאם תיקח את הקרטר, למישהו זה לא יעלה לך כ"כ הרבה (לקנות מברז זו אופציה רק אין לי מושג כמה זה עולה).

בהצלחה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
הליקויל לא בא בחשבון כי הוא לא אוטם!!!!!
גם בורג רגיל לא אוטם.

האטימה נעשית ע"י ראש הבורג בתוספת אום נחושת/אלומיניום.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...