Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל בערך ב10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אני חייל משרת בבסיס פתוח, 20 דק מהבית ברכב.

ושעה וחצי(!!) באוטובוס.

החלטתי לקנות רכב צנוע, חסכוני בדלק ובעיקר אמין.

מעוניין ברכב ידני.

יש המלצה לרכב מסויים שעונה על התנאים?

תודה!

פורסם

פיאט פונטו ספייס, רכב טוב, חסכוני, בטיחותי יחסית ואמין אם הוא טופל באהבה.

אני אדגיש מראש שכדאי לך להריץ עליו חיפוש בפורום, חשוב מאוד לחפש רכב שטופל באהבה וכמו שצריך. (קשה למצוא רכב שמור בתקציבים האלו, אבל עם קצת סבלנות אפשר למצוא)

רק היום ראיתי שמישהו בפורום רכש רנו מגאן אוטומטית עם 78 אלף ק"מ והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה בקצת יותר מהתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דייהטסו שרייד,גם פשוטה ואמינה,אולי תכנס גם יונדאי גטס 2003,רק קח בחשבון שברמת איבזור GLF שהיא היותר פופלרית אין ABS ויש כרית אוויר אחת בלבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכב ירוק זית :)

לידע כללי, אסור להחנות רכב כזה מחוץ לבסיסי צה"ל/משטרה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תסתכל בלוח המכירה כאן בפורום ,פיזו 205 94 יד 1 ק׳מ אפסי וספר טיפולים מלא (!!!) בחצי ממה שיש לך,

למרות השנתון,לדעתי רכב מטופל ושמור עדיף על רכב חדש יותר ולא ידוע( היסטוריה)

אין לי שום קשר למוכר כמובן

פורסם

זה גם אוטו שאם פתאום הוא לא יהיה מרוצה ממנו, שנה הבאה הוא יוכל לגרוט ולקבל עליו 3000₪ בלי להתאמץ.

למרות ש205 אחלה אוטו, ואם הוא באמת שמור והכול אז סבבה. מה שכן מוטי, צריך לקחת בחשבון שהגיל עושה את שלו גם אם הרכב מטופל ושמור. וגם יש טסט פעמיים בשנה שלדעתי זה קצת מציק.

(מצד שני נשאר לו הרבה כסף לכל בלת"מ אפשרי)

פורסם

אפשר כמעט להגיד ש הוא קונה את הרכב בעצם ב1000 ש״ח.המוכר דורש 4 הגריטה נותנת שלוש.לדעתי סיכון הכי משתלם ששמעתי.נכון הגיל עושה את שלו,אבל לדעתי הלא מקצועית כאשר הרכב מטופל( ועוד עם ספר טיפולים במוסך מורשה,לא הבטחות מעורפלות) וקילומטרז מזערי ביחד לשנה יש לו עתיד טוב מאוד.

פנייה למוכר,את הרכב הבא עוד 15 שנה,אשמח אני לקנות :)

פורסם

אני מוכן לקנות אותו עוד 10 שנים, לא 15 ;)

בכל מקרה, לא יודע אם שמת לב - המזגן שם לא עובד.

פורסם

ה205, במידה וכל מה שרשום שם נכון (ואני מאמין שכן), זו מציאה מטורפת, עצם זה שהדשבורד שלם ויש טאסות מקוריות, מעיד ששמרו על הרכב בקנאות.

כלום כסף ומקסימום תמורה (חסכונית, צעצוע כיפי לנהיגה וזריזה!, מושבים נוחים, רעש של טרנטה:wink:, לא צריך לאמן יד קדמית), שווה לקנות אחת כזאת.

למי שאמר גריטה, זה חישוב לא נכון, אי אפשר לסמוך על זה כי יום אחד יש ואז חצי שנה אין.

אפשר להתחשב בברזל, שתקבל עליה איזה 700 שח.

אבל למה לחשוב על זה? זה רכב מצויין.

• תוכן חדש...