Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה ל- וואטסאפ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב ששליחת תמונות כבר לא אורכת שבריר שנייה, ואפילו שליחת מלל רגיל משתהה לפעמים.

לא מדובר בהבלחות של פה ושם, אלה במשהו שנהיה קצת נורמה.

רק אצלי?

כמו כן - מדוע זה קורה?

מה דעתכם על גוגל האנגאאוט? ומדוע עדיין מופיעה באנדרואיד שלי הצלמית של גוגל טוק, אם האחרון הוחלף בעצם ל- האנגאאוט?

פורסם

האמת שגם אני שמתי לב, קורים גם מצבים לפעמים שאני שולח רצוף

2-3 הודעות לאותו אדם וכולן מגיעות כעבור דקה או שניים בפעימה אחת

פורסם

תנסו לשלוח את אותם הדברים כשאתם מחוברים ב WIFI מהיר.

תגלו שהבעיה ברשת הפלאפון שלכם.

אני על סלקום ואין לי בעיה בקבלה\שליחה של הודעות, והכל מיידי.

גם ההקלטות, גם סרטונים וגם תמונות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דווקא אני בסלקום והוואטסאפ עושה לי המון בעיות...לא שולח תמונות/קול/הודעות,מתנתק לפעמים וגם נסגר באמצע שימוש.

אני חושב שהIOS7 שמתוקן באייפון 4 שלי אחראי לרוב הבעיות אבל גם הרשת של סלקום לא להיט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האנגאאוט על הפנים. גם וואטסאפ מתחיל להביא לי את הסעיף. אם הטלפון שוכבלו זמן מה ללא עיסוק, הודעות פשוט לא מגיעות. לפעמים צריך להכנס לוואטסאפ עצמו כדי שהודעות יתחילו לחלחל פנימה.

פורסם

רשת יופון (משמע תשתית אורנג'), דווקא אצלי הכול תקין. מכשיר גלקסי נוט 2, אם משנה משהו.

לגבי הגוגל האנגאאוט - אני מת עליו ומעדיף יותר מאשר הוואטסאפ. הוא מאפשר לי לעבוד איתו דרך הג'ימייל, שכאשר נמצאים מול מחשב - זה מקל מאוד על החיים שלי אישית. לא צריך לגעת בטלפון כל חצי דקה כשאתה מנהל התכתבויות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עד לפני שבוע הייתי לקוח פלאפון והוואטסאפ היה עובד ללא רבב ומהר מאוד. כבר שבוע שאני בסלקום, ואת כל ההודעות אני מקבל באיחור אופנתי. לפעמים הוא אפילו מסרב לשלוח תמונות וצריך לבצע את הפעולה מספר פעמים. ברגע שאני מתחבר לWIFI כל הבעיות נעלמות והכל עובד מצויין. המסקנות ברורות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כשאתם מניידים את המכשיר והמספר, אתם מחדשים את נקודות הגישה של המכשירים שלהם לאינטרנט?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם אני בסלקום וגם אצלי הוואטסאפ עובד לאט בגלישה סלולרית. בכלל הגלישה הסלולרית של סלקום על הפנים - איטית, נתקעת וזוחלת.

אחרי הרבה חפירות הצלחתי לשכנע את האחראי במקום העבודה השלי (הטלפון הוא של מקום העבודה) לעבור לאורנג׳ ואני מאוד מקווה לנייד לאורנג׳ עוד השבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...