Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה ל- וואטסאפ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי (הוט מובייל) זה מתנתק כל פעם ומתחבר כעבור כמה שניות.

IOS 5 :oops:

זו בעיה באייפונים שהPUSH לא עובד טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בקיצור, אני מבין שהמצב כך אצל כולם, ללא קשר מיהו הספק או איזה מכשיר (כאשר כמובן גם הספק לא יוצא זכאי עם השטיקים שלו, אבל תאכלס, לא אצלו הבעיה).

מתוכנה מעולה, מהירה, פשוטה ואלגנטית (ובחינם), היא הפכה לתוכנה איטית, מסורבלת, פחות ידידותית למשתמש וכל זה כאמור בתשלום; זניח כמובן, אבל איזו סמליות זו לבקש תשלום על מוצר פחות טוב, תרתי משמע?

אותי מאד מענין מה עומד מאחורי זה, הרי ברור שספק היישום הזה לא רצה זאת כך, בסופו של דבר. אז מה גורם לזה?

אני הפסקתי להתקין את העדכונים שקופצים כל שבוע, בגלל שאני מפחד שהמצב ידרדר ובגלל שאני קורא את תגובות המתקינים לפני. אני חושד בהם שהם הם הביאו את היישום אצלי לגרוטאה אליה הוא הפך. הרי היישום עבד פעם מצוין - אילו שיפורים בדיוק הוכנסו ליישום ע"י אותם עידכונים שאני מתבקש להכניס כל פעם? מה יכול להיות יותר טוב מהתוכנה הבסיסית? מה יש לתקן בקיים?? הרי לא היו לה באגים או תקלות :roll:

עוד משהו - אני מבין שאתם מסתייגים מעט מ- גוגל האנגאאוט. האם קיימת תוכנה תואמת ל- וואטסאפ, כזו שעדיין טובה, מהירה ופשוטה?

אולי נעבור אליה כולנו כאיש אחד, וכך יסחפו אחרינו עוד אנשים...? :-D

פורסם

אני על תשתית של אורנג' עם גלקסי 4 מיני ואין שם בעיה ב- whatsapp. אישתי בסלקום עם מכשיר LG ויש הרבה עיכובים וחוסר סנכרון בקבלת הודעות.

היתרון של Hangouts הוא שהשירות מקושר למייל\חשבון גוגל (שלרוב לא משתנה) בניגוד ל- Whatsapp שמקושר למספר הנייד שלך שכן משתנה אצל הרבה אנשים. אני חושב שבעתיד הכל יהיה מקושר למייל כי זה נכון יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא מזלזל, חס וחלילה בתשובתך. אבל באמת מענין אותי לדעת מהיכן אתה יודע זאת? כלומר, זה דבר ידוע שהבעיה היא בשרתים שלהם או שרק מתי מעט יודעים? איך? ואם זו הבעיה - מדוע שחברה שכזו לא משפרת את אותן חוות שרתים?

פורסם
אני על תשתית של אורנג' עם גלקסי 4 מיני ואין שם בעיה ב- whatsapp. אישתי בסלקום עם מכשיר LG ויש הרבה עיכובים וחוסר סנכרון בקבלת הודעות.

היתרון של Hangouts הוא שהשירות מקושר למייל\חשבון גוגל (שלרוב לא משתנה) בניגוד ל- Whatsapp שמקושר למספר הנייד שלך שכן משתנה אצל הרבה אנשים. אני חושב שבעתיד הכל יהיה מקושר למייל כי זה נכון יותר.

קח את משתמשי האייפון, להם אין Hangouts (או שכן?), ולא בהכרח שיש להם חשבון בגוגל (אני מכיר כמה כאלה).

האפשרות הנורמלית במצב כזה היא אפליקציה צד שלישי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
קח את משתמשי האייפון, להם אין Hangouts (או שכן?), ולא בהכרח שיש להם חשבון בגוגל (אני מכיר כמה כאלה).

האפשרות הנורמלית במצב כזה היא אפליקציה צד שלישי.

מסכים איתך, בגלל זה כתבתי שהעתיד הוא באפליקציית מסרים שתקושר למייל כלשהו, בלי קשר ותלות ל gmail וכו'.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...